St0ky Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Разпределение на трансакциите в мемпула според таксите. https://pasteboard.co/GThlyXn.jpg 27 Май беше нещо като ATH на таксите , но ясно е че сега сме принудени да плащаме дори в пъти повече. BCH е нещо като инструмент за манипулация на хешрейта, от там на мемпула, а от там на цената. Marina and vamp111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 в интерес на истината, борсовите играчи с които си говоря очакват 4800-4400 анализите им + това което би накарало някой от тях да се включат в биткойн като цяло, доста търговци само стоят и гледат отстрани, защото не им се струва здравословна тази среда. помпата до $4К видяхме балгодарения на блокстрийм, помбпата обаче от $4К нагоре е благодарение на маркет мейкрите от битфинекс и техните тетъри, тази цена докара доста еуфория, нормално е и сега да докара доста сълзи... аз не търугувам от доста време, защото като ударих чартата се оказа, че съм зигубил над 40% от биткойните които имах преди 3 години не стоя във фиат, имам бтк, лтц, етх и доста бцх, който се опитвам да продам от сутринта но кракен-а не ми изпълнява поръчките... vseznaiko and zlatan0209 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vseznaiko Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Всъщност до 5400 бяха 32%, което е близо до 4-те други пъти от тази година (33-40%). Нека да видим 6000 дали ще издържи сега. И все пак този път доста по-бързо потегли надолу. Защо още ползваш кракен? От носталгия ли? Инче щом А стигна до 5400, наистина 5000 ми се вижда малко като за Ц. Интересно ще е при 5000, ако не 4600$ би трябвало да издържи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Абе брат пусни я тази графика, по която говориш, че само ти си знаеш.... Почва може би последния напън надолу, дръжте се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edm Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 https://blockchain.info/tx/b26bd6539505b971cbdb02600ce1212824e57650ef7fe2befaff1d2cb82f2462 Вер е пуснал всичкото си btc към bitfinex, а bithumb е отново на линия след ddos-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 не стоя във фиат, имам бтк, лтц, етх и доста бцх, който се опитвам да продам от сутринта но кракен-а не ми изпълнява поръчките... Пробвай през appa и бъди адски настоятелен Аз за 30 мин настойчивост успях да прекарам две поръчки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 https://blockchain.info/tx/b26bd6539505b971cbdb02600ce1212824e57650ef7fe2befaff1d2cb82f2462 Вер е пуснал всичкото си btc към bitfinex, а bithumb е отново на линия след ddos-а. откъде го взе това инфо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirosog Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 https://blockchain.info/tx/6ba0e3732c71b04a66a739a20f6a4bdbaa8588c6d34d0be0e1bdb2de0c46c376Ето ви и прехвърлянето на койните на живо 250ММ по веригата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 свинщина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 свинщина в смисъл на клане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 god damn if this isn't entertaining such a ride pic.twitter.com/PI8uFhUY14— #10kMoku (@CarpeNoctom) November 12, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 https://blockchain.info/tx/6ba0e3732c71b04a66a739a20f6a4bdbaa8588c6d34d0be0e1bdb2de0c46c376 Ето ви и прехвърлянето на койните на живо 250ММ по веригата. аз чакам с моите биткойн и долари на марджин в битфинекс Ще се мре, ако трябва, хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 всичките тетери за които наскоро беше продадено бтц-то, за да бъдат изкарани от там пак трябва да купят бтц St0ky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Нали корейската борса беше паднала по едно време: This needs to stay in the spotlight. The price BCH collapsed 50% when trading was suspended. Obvious market manipulation.— Crypto฿acon (@CryptoBacon) November 12, 2017 предполагам, че има доста хакери и от нашия лагер, става много интересно, на мен дори ми е забавно zlatan0209 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 то е интересно и забавно, но много от хората (особено новодошлите) ще се заблудят и ще помислят наистина, че биткойна умира и кеша възкръсва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Бях позабравил този факт: GBTC will dump 186,870 BCC they hold in the fund. So that might more the balance supply— Moises C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 то е интересно и забавно, но много от хората (особено новодошлите) ще се заблудят и ще помислят наистина, че биткойна умира и кеша възкръсва те и по-опитните уж - например титулования лектор Благовест Белев - вярват в тази притча, но просто ще си загубят парите. Иначе горните транзакции са минали към 8 часа днес, когато биткойн кеш стигна максимална цена и бтикойн минимална Дали са на Вер или на друг, няма значение, но пазарът се справи за минути с почти 150 МИЛИОНА долара.... metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 не знам, дали е затишие пред поредната буря, но имам чуството, че си изпукаха патроните. Също така имам чуството, че Роджър Вер и сие ще отнесат нещо повече от загубените си биткойни... Sundy and Sven Biorg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirosog Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Всъщност 5500 и то на GDAX не е толкова далече от обявеното от мен дъно от 5200 (финекс), но не знам защо, психологически ми се струваше на 6200, и все едно има още доста надолу. Нека видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Само ще помоля някои хора, които явно хал-хабер си нямат от нещата, да не пишат сериозни глупости, без да са сериозно убедени в дадена тенденция. И то преди това прогнозата ти да не е вярна или да не си дал правилен съвет на една шепа хора тук. Прав е Стамен за това. Например да се пише вчера ей така на ангро, че вече започвал плавен дъмп на кеша и други категорични изказвания как сега биткойна започвал да скача, кеша да потъва, е несериозно, без да си наясно с нещата. Който трейди, по-добре да слуша себе си и да не чете форуми и да не се влияе от чужди мнения. В крайна сметка съм съвсем малко на плюс от краткотрайна интервенция вчера, за да си запазя печалбата като холдър отпреди мъртвия форк, но като цяло това е грозна история и не съм играл за големите джакпоти. Иначе аз съм почти сигурен, че този Вер главно стои зад цялата работа, след като му изгледах изказванията и интервютата последните дни. iamlubomir and ivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 RIP BCH :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 RIP BCH :D Ми а дано, че вече това е наистина свинщина. Макар че и вчера доста хора така викаха, а пък тази нощ и сутринта удари егати джакпотните нива за тези, които си падат по тези нещица. Честито все пак на печелившите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirosog Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 А не ви ли е хрумвало, че BCH ще бъде винаги игран? Сега се отървават от слабите ръце и започват още една помпа? vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 А не ви ли е хрумвало, че BCH ще бъде винаги игран? Сега се отървават от слабите ръце и започват още една помпа? игран как точно? ако този уикенд Роджър и сие са напред с парите (което вече не е ясно), кой ги е загубил? Тези които не са купували бкеш, и не са участвали на пазара, не са губещи... Губещи са баламурниците, които го произнасят биткойнТ. тези баламурници са с плитки джобове. да не говорим, че основната причина да успеят да преместят копачите към биткойн кеш е бъгавият алгоритъм на бикойн кеш, който довечера ще бъде хард форкнат. Ако действително Роджър Вер е продал 25,000 биткойна на цени $5400-$5800, не знам как ще е напред от цялото мероприятие... stoko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirosog Posted November 12, 2017 Report Share Posted November 12, 2017 Ще бъде игран винаги на помпа. Има достатъчно хора с дълбоки джобове, които също не знаят какво правят. А и много плитки джобове накуп не са за подценяване. То и DOGE е тъпотия, ама прави ATH след ATH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts