Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

НОВО [Lending-ICO] Presale от 01.12.17($0.55) + бонус токени за регистрация


borislavtzvetkov
 Share

Question

Здравейте

 

Пускам тази тема с кратка презентация (най-долу) на нов Lending проект, който спада към категорията Lending платформи.

 

Но първо, на кратко:

 

I. Какво е Lending платформа ?

 

Твърди се, че в същността си е иновативен "бот" - софтуер, който търгува доста успешно на Bitcoin пазара използвайки инвестициите на всички, които му се доверяват. Именно това твърдение поражда и съмнения в причината за масовото му приложение като основен приход за всички хора, които инвестират в тези Lending платформи.

Общо казано, това са платформи (базирани на познатата ни блокчейн технология), които свързват заинтересовани хора - инвеститори или инвеститорски групи, с възможността за пасивен ежедневен доход на база плаваща лихва в/у конкретните инвестирани суми. Съответно с цел привличане на по-големи инвестиции се предлага допълнителен бонус процент към ежедневната лихва.

 

II. Как се ползва една Lending платформа ?

 

Въпреки, че от 2016г. насам излизат все повече и все различни, повечето които аз лично съм имал възможност да разгледам работят на много общ принцип с няколко лесни и последователни стъпки.

 

1. Регистрация в сайт.

 

*С регистрацията в някоя такава платформа получавате:

- Bitcoin/Ethereum или друг Altcoin wallet, в който да депозирате

- Токен wallet, в който да получавате токени които купувате от вътрешен ексчейндж. Всяка различна Lending платформа използва собствен токен (Altcoin)

- USD wallet. в който всеки ден Ви превеждат приходите от плаващата лихва

 

2. Депозит в онлайн портфейла Ви под формата на Bitcoin, Ethereum или др.

 

- Повечето поддържат депозит в Bitcoin, а други в комбинации от Bitcoin и др. крипто валути

- Депозити директо в USD не поддържат, поради простата причина да си купувате техни токени, с цел повишаване на цената им за в бъдеще

 

3. След потвърден депозит, използвайки вътрешния ексчейндж на Lending платформата се купуват токени (реално погледнато Altcoins) на определената към момента пазарна цена.

*Пазарната цена на токените се образува както при всички крипто валути - на базата на BUY/SELL ордери

 

4. След закупуване на въпросните токени, човек преценява и ги използва по собствено усмотрение:

 

- Търгуване на токените на вътрешният ексчейндж спрямо курса им с Bitcoin

 

- Lending на токени (в USD стойност) за определен период от време с цел ежедневна печалба от плаваща лихва в/у стойността на сумата на конкретния Lending. Както и възстановяване на стойността на Lending-а Ви след изтичане на конкретния период. 

 

-Повечето ползват почти еднакъв модел на този:

 

Стойност на Lending

$100 - $1000
до 2% всеки ден за 299 дни
Възстановяване на сумата след 299 дни
 
$1010 - $5000
до 2% всеки ден за 239 дни
+ 0.10 % бонус всеки ден 
Възстановяване на сумата след 239 дни
 
$5010 - $10,000
до 2% всеки ден за 179 дни
+ 0.20 % бонус всеки ден
Възстановяване на сумата след 179 дни
 
$10,010 - $100,000
до 2% всеки ден за 120 дни
+ 0.25 % бонус всеки ден
Възстановяване на сумата след 120 дни
 

 

III. Общ пример за Lending и пояснение за работа с такъв тип платформа:

1. Депозит на Bitcoin/Ethereum или др. на стойност $100 

 

2. Покупка на токени на стойност $100

 

3. Lending на токени на стойност $100

 

4. Ежедневно си получавате прихода от плаващата лихва (0%-2%) в/у $100, които Ви се превеждат на всеки 24часа в онлайн портфейла на регистрацията Ви в платформата под формата на USD. 

 

5. В зависимост от това в колко часа сте направили Lendinga, съответно в този час ще очаквате прихода си от лихвата всеки ден.

 

6. Натрупаните средства в USD портфейла може да използвате по няколко начина:

 

- за купуване и задържане на токени ежедневно с цел увеличаване на прихода Ви за в бъдеще в случай, че стойността им на вътрешния ексчейндж се покачи.

 

- реинвестиране на USD в нов Lending, от който също да получавате приход от плаващата лихва всеки ден.

 

-  за купуване на токени които да търгувате всеки ден на вътрешният ексчейндж спрямо курса им с Bitcoin. След като се сдобиете с Bitcoin, решавате кога и колко ще прехвърляте в друг Ваш портфейл на външна борса с цел прибиране на печалби.

 

 

 

Като възможност за допълнителен приход към всичко това съществува и Affiliate програма, през която екипът зад конкретната платформа изплаща и бонус процент за всеки направен Lending на хората регистрирали се през Вашият Affiliate линк.

 

Като цяло има огромно количество от информация, която може да се изпише по тази тема. Позитивна и негативна. Това просто са едни от основните неща за повечето платформи от този тип.

 

Надявам се да предизвика някакъв интерес, защото има какво да се коментира. А причината да създам тази тема е много проста. За сметка на огромното количество от негативни коментари, които съм срещал през последните 4-5 месеца за тези проекти, наблюдавах как същите тези проекти докарват и огромни печалби на хората видяли потенциал в тях.

 

Някои постигнаха ръстове от $1 до $40 за един токен в рамките на едва 2 месеца. 

Други от $1 до близо $300 в рамките на 1 год. Факт е за мен, че докато много хора изказваха чисто емоционално мнение по въпроса, много други се възползваха доста успешно от тези платформи с адекватно планирана стратегия.

 

Лично аз също реших да пробвам с малки инвестиции до $300 в няколко такива платформи.

Умишлено няма да качвам Affiliate линкове, защото нямам намерение да разчетете погрешно всичките глупости, които написах до тук.

 

Най-горе споменах, че искам да Ви направя кратка презентация на нов проект от този тип платформи. За него, ще си позволя да кача Affiliate линк, защото се очаква неговият ICO Presale на токени със стартова цена от $0.55 да стартира след 9 дни на 1 Декември 2017г.

 

Нямам представа дали и до колко ще е успешен като цяло. Предлага всички неща, които описах за Lending платформите.

 

Предлага обаче и нещо, което не съм срещал до момента при този тип платформи - Безплатни токени при регистрация. Може да се пробваме без да инвестираме лични средства

 

Това е и единствената причина да си позволя да кача линк: http://www.bitcoingrowthbot.io/?mwr=5946-0d145be6

 

Ако се регистрирате през моят линк, ще ми помогнете с малко от тези токени. След това ако имате желание да предложите този проект на други, съответно през Вашият Affiliate линк Вие също ще си докарате безплатни токени.

 

Единствено е необходимо да вкарате e-mail, след което да натиснете subscribe и да потвърдите e-maila, който ще Ви пратят след това. Повече детайли относно проекта се очакват в последствие.

Когато има налични, ще ги качвам тук в темата за тези които се интересуват.

 

Надявам се тази информация да e лесно разбираема и поне малко полезна. Ако някой по-опитен от мен се е сблъсквал с тези Lending платформи, моля да поправя където бъркам аз. Целта все пак е да бъде ясно за всички.

Извинявам се ако има правописни или др. грешки, много ми се спи.  :D 

 

 

Поздрави,

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Здравейте,
 
В продължение на темата качвам повече информация за новата Lending платформа Bitcoingrowthbot. Всичко е взето от сайта - https://www.bitcoingrowthbot.io/.
 
 
Bitcoin Growth Bot
 
Bitcoin Growth Bot is a next generation open-source platform to gain trust and authority creating the first lending program
with a real transparent volatility trading bot with Nucleus (NCL) ecosystem
 
 
Това е първото и главно нещо, с което изпъкват пред останалите платформи в бранша. Open-source платформата ще предлага на всеки, който участва в проекта реално да наблюдава начина по който ще търгува въпросният бот на Bitcoin пазара. Включително и печалбите, които ще докарва.
 
 
I. ICO Pre-sale
 
3 million Nucleus Coin tokens will be available for the pre-sale starting on December 1st and ending on December 21st.

tokensale-300x86.png

CTC-1.png

Screen-Shot-2017-11-04-at-3.30.00-PM-102CTC-2.png

 

Целта на първият етап от проекта - ICO Pre-sale e да набере интерес, като предлагат първоначална цена $0.55 + 25% бонус количество токени за първите 1 милион продадени Nucleus (NCL). Идеята им също така е и да съберат начален капитал за масова рекламна кампания за следващият втори етап, които ще е стандартен ICO Crowdsale. При него цените на Nucleus (NCL) вече ще започват от $2 и ще стигнат до $3.60

 

Второто главно нещо, с което изпъкват пред останалите платформи в бранша е начина по който ще се проведе ICO Presale-a.

 

Освен ниската цена, ще се раздадат и по 20 Nucleus (NCL) безплатно на всеки регистриран за периода. Това е и главната причина да пусна темата. Изисква се само да се регистрирате като въведете e-mail и да натиснете subscribe бутона, след което да потвърдите е-mail-a, който ще Ви изпратят. Никой няма да Ви задължава да купувате токени, освен ако Вие самите не искате. Такава им е маркетинг стратегията. В последствие токените, които ще Ви дадат безплатно може да ги ползвате по собствено усмотрение.

 

Допълнително, за всеки човек, който изпълни процедурата през Ваш Affiliate линк, Вие ще получите по още 20 Nucleus (NCL)

 

Тук, ще добавя и моят - http://www.bitcoingrowthbot.io/?mwr=5946-0d145be6

 

Благодаря предварително на всеки, който реши да го изпозлва за да се регистрира. Препоръчвам Ви и да запишете приятелите си през Ваши линкове за да си съберете малко токени. Все пак са безплатни, защо не.

 

 

Pre-Register

 

GET 15 USD (20 TOKENS) WHEN YOU SIGN UP & VERIFY YOUR EMAIL

 

PLUS 20 TOKENS FOR EACH FRIEND THAT SIGNS UP USING YOUR UNIQUE REFERRAL LINK.

 

 

II. ICO Crowdsale

 

The crowdsale for Nucleus Coin for 4,920,792 tokens will take place on January 15th, 2018 with the price offering between $2.00-$3.60.

 

 

Key Dates

CTC-3.pngScreen-Shot-2017-11-04-at-3.30.00-PM.png7.png

 

 

През вторият етап на проекта, както виждате цените ще бъдат по-високи. Това не означава, че тук вече няма потенциал за печалби за в бъдеще. Съдейки по успехите на други такива проекти в бранша цената на токен доста бързо скача до $20-$30.

 

 

III. Lending Program

 

 

Earn daily interest from the Nucleus lending program. An Income solution for passive investors.
 
 

 

This investment option involves profiting from Bitcoin Growth Bot volatility trading algo. Based on your investment option you will receive daily profit. You will receive your CAPITAL BACK upon investment term completion, to take out from the Bitcoin Growth Bot lending platform or optionally reinvest back into the lending platform to continue receiving daily profit.
 

lending.png

 

Предлагат стандартния тип инвестиране с изплащане на ежедневни печалби. Който има желание да си известира Nucleus (NCL) токените в бота, ще си докарва приход на база процент лихва в/у инвестицията всеки ден. Условията, които предлагат са:

 

 

lending-program.png

 

 

 

По принцип целта ми пускайки цялата тема не е да зарибявам някой да налива пари в този проект. Наблягам на варианта чрез който може човек да се снабди с безплатни Nucleus (NCL).

 

Нямам ангажимент към екипа на проекта да ги промотирам, но ми допадна идеята им с раздаването на токени при регистрация. Може би вече такива инициативи са необходими при положение, че броят на този тип платформи се увеличава доста от година насам.

 

По-късно днес или утре, ще направя пост за конкретните стъпки описани в сайта им как може да се купуват токени по време на ICO Presale-a и след него по време на ICO Crowdsale-а.

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Здравейте,

 

След като получих е-mail с малко лоши новини по отношение на промени в/у Affiliate програмата на Bitcoingrowthbot ги качвам тук в случай, че някой е записал хора и е пропуснал update-a.

 

 

Dear Nucleus participants,

Our internal algorithm has identified several accounts that were registering referrals of ghost accounts. We take fraud very seriously and these accounts have been voided.

We are confident our internal algorithm with identify all fraudulent activity and action will be taken against those account with certainty.

However to go a step further in order redeem bonus sign ups the following requirement must be met:

Your referral must meet the minimum purchase the equivalent of $100 USD in Nucleus Tokens in the presale to be considered a valid paid bonus.

The referral bonus program is more cost effective than advertising and helps build the community in the process but fraud is taking serious and will not be permitted.

--------------------------------------------------------------------


Sincerely,
Bitcoin Growth Bot

Jordan Lindsey

 

 

Dear Nucleus participants,

Before we get to our solution let's discuss the referral bonuses. There is no reason for the many to suffer from the fraudulent actions of a few. I am not talking about signing up your wife or brother on your account. There were accounts signing up hundreds of fake ghost accounts, those users are banned and voided. Everyone else who has worked hard and invested time and money into building their team will receive all referrals. The only requirement is as always ​(see FAQ page)​ : you purchase at least $100 worth of Nucleus (NCL) in the presale.

Presale Solution

Everyone is saying the same thing. They have tried to particapte in ICO after ICO and are unable to obtain tokens. It is frustrating to miss an ICO and see the token taking off afterwards knowing you wanted to purchase but were unable.

We want as many people as possible to be able to particapte in the platform.

Here is how we are going to do that.
 
There are two options available to you. You can choose one or both options.
 

Option #1

You can either purchase 200 NCL ($100) - which meets the referral program minimum to obtain your bonuses.

Or 500 NCL ($250) - which is the max limit per person prior to the presale.

Price is set at 0.50 USD (no additional bonus but you are assured of tokens)

You can purchase only in BTC (for the presale all previous listed options are available)

200 NCL = 0.01217 BTC

500 NCL = 0.03042 BTC

Send only BTC to: 3GufY6tJgT1PcwveQF6Urf5TNEHh75qo1C 

Importantreply to this email with your Waves address and TX ID after sending funds.

The tokens will be distributed after the presale which is expected to sell out quickly on the 1st of December.

This offer will be closed after​ ​the​ ​first 4,000 members lock in Nucleus (NCL) Tokens prior the presale. Then the opportunity to purchase Tokens will only be available in the presale on the open market.


Option #2

Purchase as many tokens as you are able in the presale under free market conditions.

Bonuses are as orginally listed:

   0 - 1 million tokens 0.55 (25% bonus) = price of 0.41 USD

   1 - 2 million tokens 0.65 (20% bonus) = price of 0.52 USD

   2 - 3 million tokens 0.75 (15% bonus) = price of 0.64 USD

The pre-sale is an open market with no limits on decentralized exchange. Pure supply and demand. 

Purchase methods accepted: BTC, LTC, ETH, WAVES, USD, EUR

--------------------------------------------------------------------

This solution will provide an opportunity for you to participate and be assured of securing Nucleus Tokens while still keeping the presale an open market.

--------------------------------------------------------------------


Sincerely,
Bitcoin Growth Bot

Jordan Lindsey

Dear Nucleus participants,

Before we get to our solution let's discuss the referral bonuses. There is no reason for the many to suffer from the fraudulent actions of a few. I am not talking about signing up your wife or brother on your account. There were accounts signing up hundreds of fake ghost accounts, those users are banned and voided. Everyone else who has worked hard and invested time and money into building their team will receive all referrals. The only requirement is as always ​(see FAQ page)​ : you purchase at least $100 worth of Nucleus (NCL) in the presale.

Presale Solution

Everyone is saying the same thing. They have tried to particapte in ICO after ICO and are unable to obtain tokens. It is frustrating to miss an ICO and see the token taking off afterwards knowing you wanted to purchase but were unable.

We want as many people as possible to be able to particapte in the platform.

Here is how we are going to do that.
 
There are two options available to you. You can choose one or both options.
 

Option #1

You can either purchase 200 NCL ($100) - which meets the referral program minimum to obtain your bonuses.

Or 500 NCL ($250) - which is the max limit per person prior to the presale.

Price is set at 0.50 USD (no additional bonus but you are assured of tokens)

You can purchase only in BTC (for the presale all previous listed options are available)

200 NCL = 0.01217 BTC

500 NCL = 0.03042 BTC

Send only BTC to: 3GufY6tJgT1PcwveQF6Urf5TNEHh75qo1C 

Importantreply to this email with your Waves address and TX ID after sending funds.

The tokens will be distributed after the presale which is expected to sell out quickly on the 1st of December.

This offer will be closed after​ ​the​ ​first 4,000 members lock in Nucleus (NCL) Tokens prior the presale. Then the opportunity to purchase Tokens will only be available in the presale on the open market.


Option #2

Purchase as many tokens as you are able in the presale under free market conditions.

Bonuses are as orginally listed:

   0 - 1 million tokens 0.55 (25% bonus) = price of 0.41 USD

   1 - 2 million tokens 0.65 (20% bonus) = price of 0.52 USD

   2 - 3 million tokens 0.75 (15% bonus) = price of 0.64 USD

The pre-sale is an open market with no limits on decentralized exchange. Pure supply and demand. 

Purchase methods accepted: BTC, LTC, ETH, WAVES, USD, EUR

--------------------------------------------------------------------

This solution will provide an opportunity for you to participate and be assured of securing Nucleus Tokens while still keeping the presale an open market.

--------------------------------------------------------------------


Sincerely,
Bitcoin Growth Bot

Jordan Lindsey

 

 

 

 

На кратко: засекли са няколко души да регистрират стотици фалшиви акаунти за безплатните токени. Следователно са взели решението всеки да има минимално участие $100. Т.е. ако са се регистрирали хора през Вашият Affiliate линк, ще трябва да си купят токени за $100 за да си получите Вие безплатните 20бр.

 

Моята идея пускайки темата беше да споделя възможността за участие без да се инвестират средства . С тези промени вече не Ви препоръчвам да участвате в проекта, тьй като възможността да го направите без да инвестирате средства отпада, за съжаление. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...