Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Инвестиции в алткойни

RTotevBG
 Share

Question

Покрай лудите няколко месеца в биткойн, доста неглижирахме възможностите за краткосрочна и средносрочна печалба от алткойни. Как мислите? Кои са най-перспективни към този момент и могат да донесат сравнително бърза печалба.

Не говоря за флипънинг, заемане на мястото на биткойн и подобни фантазии.

Ще започна аз...

Ltc - Съвсем скоро ще достигне $100.

Монеро - в момента цената му е $162. Според мен има доста фенове, а цената му е доста под тази на Zcash. Защо?

Zcash - Надценен ли е или просто Monero е неглижиран?

Dash - Удвои цената си тази седмица. Докъде ще стигне? $1000?

Eth - Въпреки всички проблеми в протокола, хаковете, и т.н., достигна $450. Къде ще му е лимита?

Recommended Posts

• 0

моите таргети до края на годината остават същите каквито бях писал преди месец

лтц-$120

етх-$800

бцх-$1300

бтц-$10000

ето малко и от другите

даш-$700

нео-$50

етц- $40

бтг-$450

хмр-$190

някой вече са достигнати и минати..... но все пак са от преди месец, а и пазара е доста по бичи настроен от мен явно.

всички алтове се помпят заедно с биткойна, просто по-бавно и не толкова агресивно, контра са му бцх, даш и голд, там за да има помпа трябва да кърви биткойна

етц-то ще издърпа при следващата кръв във етера, вероятно с него и някои други

• 0

Монеро - в момента цената му е $162. Според мен има доста фенове, а цената му е доста под тази на Zcash. Защо?

Circulating Supply 15,406,230 XMR 2,711,606 ZEC

Монеро е доста по-скъп от Зкеш спрямо съплая.

• 0

Бела е пълна смешка , незнам защо залагаш на тях ? Ребрандират си с цел да подържат някакъв профит и копират технологии( сега на ЛайтКойн) - КОПИРАТ ... нямат никаква идея или нещо иновативно!

За горния въпрос , аз бих казал Декред

• 0

Може ли да обясниш защо залагаш точно на тези алткойни...

DBET ги помпа Crypto Coiin Trader FB групата, която има 2 много влиятелни хора в нея, в момента са на Етър Делта само и тепърва предстои големи ексчейнджи. за тоя койн се говори от много време насам, ще управлява някаква платформа за залагания и такива неща. Скоро ще го пуска Японски ексчейндж с базова валута УСД, в този ексчейндж това ще е 1 от 4 крипто. Етър Делта е много страшна и хората не смеят да купуват от нея, но като влезе в човешки борси очаквам увеличение от 2 до 10 пъти (дори и за кратко)

Биткуенс се ребрандираха на Етхос, скоро ще пуснат платформата си - универсален уолет, предикшънс, крипто индекс, Съпоман ги поддържа и ги припомпва от време на време

Хедж имат макс съплай 5 милиона токена, и ще бъдат първият крипто индекс (крипто20 по подобие на s&p500) и все още се продават на лайняни борси на цена почти като тази от ИЦО

Бела са невероятни смотаняци и не деливърват изобщо и не си спазват срокове и нищо, след 8 месеца на 5000-15000 сатоши, в момента са на 1200 сатоши. в момента стартират бета тестване на белакам.ком (като инстаграм но получаваш пари за лайкове) с много красив редизайн и после масс адопшън ЕВЕНТУАЛНО - та, на 1000 сатоши, ако белакам стане успех, има много пари да се направят, но шансът за това е малък

като дисклеймър: държал съм и съм продавал от тези крипто, и бих купил от тях отново, но временно съм излязъл от крипто. В момента държа единствено малко количество ДБЕТ.

• 0

Дългосрочно съм написал, че в момента по-добро от биткойн няма. Да направим обаче една проста бакалска сметка между биткойн и лайткойн. Биткойн в момента се продава на $9649.7. Лайткойн на $89.73.С парите за 1 биткойн може да си купиш 107.54 лайткойн-а.

Лайткойн скача с $10, което ще стане много скоро.

Това прави 107.54х100=$10754.

Това означава, че едни $10 скок в Лайткойн са ни достатъчни да акумулираме същата печалба, която бихме взели от 1 биткойн при цена $10754.

Проста математика. Да, много неизвестни има, много неща могат да се случат, но нека не отричаме и другите начини за печелене на пари :)

Краля си е крал, няма да му вземем короната. Но никоя война не може да се води без пешките ;)

• 0

Мисля, че тази борса е децентрализирана като всяка продажба е реална транзакция в блокчейна. Един път ми се наложи да я ползвам и открих, че много пари се губят в такси. Първо трябва да преведеш пари към създадения от платформата адрес, после за да влезеш в търговия пак правиш превод. Ако търгуваш токени, а не етер, трябва при излизане да се преведеш парите към адреса на платформата, и чак след това да си прибереш печалбата с нов трансфер. За всичко това ти трябва gas. 

• 0

За изброените горе (в първия пост) има достатъчно инфо. Затова пак ще си шилна UBIQ. No ICO, No premine платформа за смарт контакти с 5 токени върху нея, по евтин газ, по-добра монетарна политика от ЕТХ, бъгове в кода засега няма, девовете копат наравно с всички, силно къмюнити, ниска капитализация и днес бе избрана за блокчейн компания на годината в Канада.

• 0

Здравейте,

от известно време чета форума и ми стана доста интересно, взех решение да си направя нещата още по-интересни и аз да се включа в играта.

Ще вложа дребна сума. Ще се радвам всеки един от вас да ми помогне в избора. Става въпрос за дългосрочна "инвестиция" (нямам особено високи очаквания и амбиции това да е инвестицията на живота ми).

Хвърлил съм око на Омисего и Кардано. Също така NEM (XEM), но поради невежествеността ми в тази сфера, не мога да разбера напълно проекта. Моля, с няколко думи да опишете плюсовете и минусите на последните и да дадете вашето мнение.

Кои са вашите топ три към момента?

Със сигурност всяко ваше мнение ще ми е от изключителна полза за което ви благодаря предварително. Хубав ден и успехи желая.

• 0
преди 32 минути, Outsider написа:

Става въпрос за дългосрочна "инвестиция" (нямам особено високи очаквания и амбиции това да е инвестицията на живота ми).

Биткойн

преди 32 минути, Outsider написа:

Хубав ден и успехи желая.

• 0
Преди 2 часа, Outsider написа:

Здравейте,

от известно време чета форума и ми стана доста интересно, взех решение да си направя нещата още по интересни и аз да се включа в играта.

Ще вложа дребна сума. Ще се радвам всеки един от вас да ми помогне в избора. Става въпрос за дългосрочна "инвестиция" (нямам особено високи очаквания и амбиции това да е инвестицията на живота ми).

Хвърлил съм око на Омисего и Кардано. Също така NEM (XEM), но поради невежествеността ми в тази сфера, не мога да разбера напълно проекта. Моля, с няколко думи да опишете плюсовете и минусите на последните и да дадете вашето мнение.

Кои са вашите топ три към момента?

Със сигурност всяко ваше мнение ще ми е от изключителна полза за което ви благодаря предварително. Хубав ден и успехи желая.

Наскоро от японска борса бяха откраднати ХЕМ на стойност стотици милиони. Това няма пряка връзка със стойността на самия проект, а по-скоро със сигурността на борсата. Иначе добре си се ориентирал. Просто трябва ти да си решиш. Аз те подкрепям за ОмисеГо, а за останалите не съм се интересувал. Иначе за всички алтове рискът си е риск. Винаги може нещо някъде да се прецака :/ Сега покрай тези спадове на всичко по много е добре да се купува, но за по-добра ориентация, гледай коментарите за цената на биткойн ... може и още да пропада и в следващите седмици да има по-добри възможности за влизане. 

Би трябвало, ако инвестираш в алтове, биткойн да ти е застраховката за всичко. Той е най-ценния алт :)

• 0

Hong Kong Orders Exchanges to Delist Securities Tokens

Hong Kong's Securities and Futures Commission (SFC) revealed it has sent warning letters to seven cryptocurrency exchanges advising that certain tokens being traded on their platforms may be defined as securities. Though the names of the exchanges were not disclosed, the SFC indicated they are either based in or connected to Hong Kong, and among the top 20 in volume globally.

Само дето никъде не пише кои са тия токени, които трябва да се делистнат. 

• 0

ми това е целта, да се създаде фъд и да натиснат всички, като се замисля биткойна не е ли токен ? ся ше го баннат ли ? да взема да продам за всеки случай или още по-добре, вобще да не си купувам и без това все още го мисля, да не се окаже балон, те всички държави го забраниха...