Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Инвестиции в алткойни

RTotevBG
 Share

Question

Покрай лудите няколко месеца в биткойн, доста неглижирахме възможностите за краткосрочна и средносрочна печалба от алткойни. Как мислите? Кои са най-перспективни към този момент и могат да донесат сравнително бърза печалба.

Не говоря за флипънинг, заемане на мястото на биткойн и подобни фантазии.

Ще започна аз...

Ltc - Съвсем скоро ще достигне $100.

Монеро - в момента цената му е $162. Според мен има доста фенове, а цената му е доста под тази на Zcash. Защо?

Zcash - Надценен ли е или просто Monero е неглижиран?

Dash - Удвои цената си тази седмица. Докъде ще стигне? $1000?

Eth - Въпреки всички проблеми в протокола, хаковете, и т.н., достигна $450. Къде ще му е лимита?

Recommended Posts

• 0
преди 33 минути, AdamKadmon написа:

Стисках 13 месеца 8 токена, и преди седмица ги продадох и то срещу $ :D В тоя умопомрачителен беър маркет за шитните прекрачих принципите си, и започнах да продавам срещу $. Идеята беше да купя после с парите по-евтин биткойн, но явно и това няма да стане.

Беше умопомрачително и все още е. Този проект ме накара да разбера, че правилото инвестирай, колкото можеш да загърбиш работи само първите 5 минути от инвестирането.

• 0

Дет се вика, честито на тея дето влязоха след 20к с идеята от алткойните да спечелят биткойн. Нямаше кой да каже на всички новаци, които вкарват за 1ви път пари в какъвто и маркет да е, че това повече няма да се повтори, и беше само един прецедент. Радвам се, че не съм вкарал много пари. Жалко, че от 0.3, вече имам 0.1 БТC, и утре ще видя как вече е 0.09. Да продам по тези дъна не мога и да си помисля. По-добре всичко да заминава на този етап :) Здраве да е ! 

• 0

съвсем бях забравил за моите фенове от София и техния BSV (преди това BCH) невероятен койн 

силно се надявам пак да бъда поканен на някой презентация на пълни глупости

EBYV0MpWkAMEORN.jpg

няма нужда да слагате очилата

EBYV8-LWkAA9d-V.png

• 0

кой влиза там или тук няма значение, съвсем не визирам колегите от другия форум конкретно, това са едни юнаци дето организират семинари в БГ занимават се с криптовалути от 2013-та, също така са ентерпренуъри, инфлуенцъри, билдъри и там всякакви модерни неща, предполагам и вегани, и по важното поддръжници са на всеки " флипенинг и до тука само съветват хората как биткойна е (можеш ли да познаеш?) да! бавен, скъп, централизиран и уврежда околната среда.....

до сега не съм си позволил да цитирам никой по име, поради простата причина и че от другата страна никой не ме е споменавал също, това са от малкото хора които ме познават лично в този бизнес, радвам се, че културно запазваме добрия тон и най-вече анонимност.

аз нямам какво да губя, много важно ако някой ми напише имената тук (те и без това изтекоха от НАП) отсреща обаче, са хора които имат доста какво да загубят, както вече казах хора с фирми, ентерпренуъри, преподаватели в СофтУни, хора дето ги дават по разни телевизионни предавания..

• 0

Рядко си позволявам да коментирам другия форум и разбира се изпитвам безкрайно много уважение към колегите там, но понякога вманиачаването в даден проект, бил той Биткойн, Лайткойн, Етер и т.н. водят до не толкова обмислени изводи съответно и изказвания.

val.png

BTC.png

LTC.png

• 0

Интернет дава възможност на всекиго да каже много.... добре, че уж сме повече администратори, които понякога спираме някои глупости. 

Разбира се това не ни предпазва от възможността и ние да кажем някоя глупост ;) 

• 0

Аз лично благодаря на теб и всички колеги тук, че ме оставяте да си говоря глупостите без да ме цензурирате, ако направим състезание между най-много изръсени такива със сигурност ще окупирам челните места, а за най-голяма глупост първото място ми е гарантирано. 

• 0

Отървете се от всички шиткойн чанти възможно най-скоро!!! Преди CZ и бандата му да са затрили профитите ви от този dead cat bounce, който се случва в момента!

Ако смятате да размените Тетърите си или Биткойните си за някой изпомпващ шиткойн в момента, най-добре се ударете с възможно най-тежкия предмет, който ви заобикаля и се надявайте на кратка загуба на паметта, като ефект от цялото упражнение и спасение на средствата Ви!

• 0
преди 24 минути, Facira написа:

Ако смятате да размените Тетърите си или Биткойните си за някой изпомпващ шиткойн в момента, най-добре се ударете с възможно най-тежкия предмет, който ви заобикаля и се надявайте на кратка загуба на паметта, като ефект от цялото упражнение и спасение на средствата Ви!

ето това вече не мога да подмина, това е най-мъдрия съвет, който може някой да ви даде! 

Благодаря!