mitkosoft Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Здравейте, интересувам се дали някой ползва няква система, чрез която може да обменяте криптовалута за фиатни пари и резултата директно да се превежда на картата за да може да се тегли от банкомат или да се плаща с нея. Аз попаднах на една услуга - TenX се казва която предлага точно това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomore Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Аз чакам tenx от месец септември, но тук прочетох и си поръчах Хapo и Cryptopay за да не държа всичко в една сметка. Имат валутна и биткойн сметка. Четох че и от двете може директно да си купуваш биткойн, тоест не ти трябва койнбейс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkosoft Posted December 14, 2017 Author Report Share Posted December 14, 2017 какво означава че чакаш tenx тоест си я поръчал и чакаш да дойде пластиката ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomore Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Да. Месец Септември я поръчах и още я чакам да се напечата. Виж в сайта какво пише ако тръгнеш да поръчваш. Картата е платена. В една група, в която членувам казват че някои са ги получили, други още чакат (имам предвид от същия период). В Xapo ме одобриха за 3 минути, а от Cryptopay за 2 дни и картите вече пътуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EasyNow Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Аз пък преди няколко дни си поръчах Revolut, като дойдат ще сравняваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkosoft Posted December 15, 2017 Author Report Share Posted December 15, 2017 Revolut най-много ми допадат като това което гледам в сайта им, но все още нямат опция да си пращаш крипто към картата...докато другите го имат....и точно това целя...да си пращам добитото към картата и да си харча директно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Ето тези са от по-солидните: http://cryptopay.me/join/1c1cb8b0 Ако се запишете през горния линк, получавате следното: Your friend will get a 25% discount on their preferred Cryptopay prepaid card, while you will get 10% revenue share on all the fees we charge. It’s a win–win! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Проблемът с тези карти е, че не са в лева. И за всяка транзакция в лева ви чарджват 3% от VISA Ние работим по крипто карта в лева, но проблемът с банките малко ни обърка плановете. Но ще се случи първото тримесечие на 2018 EasyNow and skd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkosoft Posted December 15, 2017 Author Report Share Posted December 15, 2017 Проблемът с тези карти е, че не са в лева. И за всяка транзакция в лева ви чарджват 3% от VISA Ние работим по крипто карта в лева, но проблемът с банките малко ни обърка плановете. Но ще се случи първото тримесечие на 2018 Ако наистина пуснете такава карта със сигурност съм клиент от сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Здравейте! Мислих си да пускам нова тема, но можеби и тук е удачно да го вметна Търся си да купя 6 eth и да платя в кеш или банков превод, за мен няма значение. Въпроса е там, че от една седмица само ходя по банки и се опитвам да си захраня сметката в coinbase, но от 3та банк вече ми сторнират превода и не мога да си купя eth. Tака че ако някой има желание да продава нека ми пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Здравейте ! Все още не съм част от крипто движението, но това е само заради установяването, че всички банки са спрели преводи към борсите и няма как да закупя никаква валута. Силно се надявам някой от тук да може да ми обясни как е възможно това да стане. Има ли останала банка, която все пак би позволила превод ? От 1 месец съм силно ентусиазиран от революцията която се случва ! Понеже имам повече свободно време напоследък гледам крипто клипове по 6-7 часа на ден в последните 2 седмици. Научих доста и точно когато мислих, че съм готов да направя 1вата си инвестоция, разбрах, че това няма как да стане от близо 2 месеца ! Ще съм благодарен за всяко обяснение ! Благодаря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Револут - мр танго -кракен. Потърси схемата , има инфо. Някои младежи разправят, че револут праща директно в кракен, но при мен това е "забранен получател". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikibibov Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 On 12/15/2017 at 2:02 PM, stamen said: Проблемът с тези карти е, че не са в лева. И за всяка транзакция в лева ви чарджват 3% от VISA Ние работим по крипто карта в лева, но проблемът с банките малко ни обърка плановете. Но ще се случи първото тримесечие на 2018 Здравей и за много години :))) Има ли развитие по въпроса ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanszbg Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Здравейте, Revolut предлага покупко-продажби на крипто валути и дебитна карта. Можете да си поръчате безплатна Mastercard карта Revolut тук: bit.ly/2qIdiF8 Sundy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecreditguy Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Здравейте, искам да попитам тези revolut - само банкова карта ли предлагат или е нещо като кредитна карта? Също имат ли месечна такса или за откриване на сметката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts