Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Дебитни карти за обмен на криптовалути

mitkosoft
 Share

Recommended Posts

Здравейте, интересувам се дали някой ползва няква система, чрез която може да обменяте криптовалута за фиатни пари и резултата директно да се превежда на картата за да може да се тегли от банкомат или да се плаща с нея. Аз попаднах на една услуга - TenX се казва която предлага точно това...

Аз чакам tenx от месец септември, но тук прочетох  и си поръчах Хapo и Cryptopay за да не държа всичко в една сметка. Имат валутна и биткойн сметка. Четох че и от двете може директно да си купуваш биткойн, тоест не ти трябва койнбейс

Да. Месец Септември я поръчах и още я чакам да се напечата. Виж в сайта какво пише ако тръгнеш да поръчваш. Картата е платена. В една група, в която членувам казват че някои са ги получили, други още чакат (имам предвид от същия период). В Xapo ме одобриха за 3 минути, а от Cryptopay за 2 дни и картите вече пътуват.

Revolut най-много ми допадат като това което гледам в сайта им, но все още нямат опция да си пращаш крипто към картата...докато другите го имат....и точно това целя...да си пращам добитото към картата и да си харча директно...

Ето тези са от по-солидните:

http://cryptopay.me/join/1c1cb8b0

Ако се запишете през горния линк, получавате следното:

Your friend will get a 25% discount on their preferred Cryptopay prepaid card, while you will get 10% revenue share on all the fees we charge. It’s a win–win!

Проблемът с тези карти е, че не са в лева. И за всяка транзакция в лева ви чарджват 3% от VISA

Ние работим по крипто карта в лева, но проблемът с банките малко ни обърка плановете. Но ще се случи първото тримесечие на 2018 :)

Проблемът с тези карти е, че не са в лева. И за всяка транзакция в лева ви чарджват 3% от VISA

Ние работим по крипто карта в лева, но проблемът с банките малко ни обърка плановете. Но ще се случи първото тримесечие на 2018 :)

Ако наистина пуснете такава карта със сигурност съм клиент от сега 

Здравейте!

Мислих си да пускам нова тема, но можеби и тук е удачно да го вметна :) 
Търся си да купя 6 eth и да платя в кеш или банков превод, за мен няма значение.  Въпроса е там, че от една седмица само ходя по банки и се опитвам да си захраня сметката в coinbase, но от 3та банк вече ми сторнират превода и не мога да си купя eth. Tака че ако някой има желание да продава нека ми пише.

• 1 month later...

Здравейте !

Все още не съм част от крипто движението, но това е само заради установяването, че всички банки са спрели преводи към борсите и няма как да закупя никаква валута. Силно се надявам някой от тук да може да ми обясни как е възможно това да стане. Има ли останала банка, която все пак би позволила превод ? От 1 месец съм силно ентусиазиран от революцията която се случва ! Понеже имам повече свободно време напоследък гледам крипто клипове по 6-7 часа на ден в последните 2 седмици. Научих доста и точно когато мислих, че съм готов да направя 1вата си инвестоция, разбрах, че това няма как да стане от близо 2 месеца ! Ще съм благодарен за всяко обяснение !

Благодаря !

• 4 weeks later...
On 12/15/2017 at 2:02 PM, stamen said:

Здравей и за много години :))) Има ли развитие по въпроса ?

• 8 months later...
  • 3 years later...