Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Годината бе много решаваща за биткойн - тв интервю за BloombergTV

stamen
 Share

Recommended Posts

Миналия четвъртък (21.12.2017) бях поканен на интервю в BloombergTV. Стана малко въздългичко (20 минути), но се радвам, че водещият Делян Петришки ми даде възможност да говоря за по-философски и отвяни неща.

Ето го самото интервю:

http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie/2017-12-21/godinata-be-mnogo-reshavashta-za-bitkoyn

Тези, които ме познават по-отдавна, ще забележат известни разлики с ранните ми интервюта. Едно от тях беше това в сутрешното предаване с Гала, от което до скоро ме беше срам като цяло. Но си го пуснах след интервюто в Блумберг онзи ден и мноооого си се харесах :) Предпочитам да изглеждам като налудничав тип, отколкото като обигран деятел...

Другото яко на интервюто с Гала е това, че нещата които говоря звучат доста по-различно днес, отколкото тогава:

Весели празници :)

Стамен много добро интервю, но имаше неща, които той не те попита, а трябваше. Трябваше да обясниш някой подробности, които обикновения зрител не знае. Все пак на теб доста неща са ти ясни, но за нас все още има доста въпросителни. Макар и малоумни за теб въпроси трябва да те питат, защото и водещия много много не е наясно. Сигурен съм, че доста хора четат твоите мнения, за това като някакъв увод за начало. Дано да има повече интервюта за напред.

Малоумна е тази ГАЛА, обаче евала stamen, че не ги остави да плямпат глупости! Хубаво интервю, повече такива трябва!

а интервюто за блумбергбг беше на сериозно ниво, повече и по-често трябва да има такива интервюта, на масата трябва да се предоставя истинската информация, не това което четат в калдата и гледат по бтв и после си купуват бкеш....