Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Help with the passphrase!?


Ludman
 Share

Recommended Posts

Проблема оправен!

 

Здравейте , имам порблем с логането си в портдфеила на некст! Имам фразата записана , но като се логна ми излиза друг( не моя) празен адрес! При логването където е полето с адреса .... си въвеждам моя публик адрес и ми влиза в акк и токените са там , но не мога да трансферирам съответно , защото иска фразата!!! 100 пъти я гледах да няма сгрешена дума , но не откривам грешка! Някакви идеи ? Имаше някакви листи с думите да проверя случайно да нямам грешка в някоя от думите !!! Пълен смях !!!

Link to comment
Share on other sites

Здравей , последните версии, но проблема явно е в уолета или сървъра като го свалям -пробвах през браузера и се логнах успешно! Мерси за съдействието !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

RIP NXT

След като имах горния проблем преди седмици и тогава през браузер уолета се логнах и си направих транзакция(нямах проблем с passphrase)! От вчера и браузер/уолета не ми зарежда , като успя един път и пак ми дава грешна фраза при опит да трансферирам баланса! Направих тъпата грешка да не си трансферирам целия мналия път!

Отделно четох , че в посления клиент на Ардор се вкарва НЕКСт фразата и може да си видиш Игниса , ама и там ми дава невалидна фраза!?

Едит: Някъде има ли списък с думите от фразат да си ги сравня? Мерси

Link to comment
Share on other sites

не няма, тази фраза трябва да я знаеш само ти. Щом един път си успял, сега не правиш нещо правилно. Виж дали ти е синхронизиран портфейла с мрежата. Прати снимки за да съдействам. 

Link to comment
Share on other sites

Ludman, питай ги в реддит или техния форум - преди имаха доста активно комюнити...

предполагам, че грешката е в теб, иначе нета щеше да е гръмнал с тази новина, че са им прецакани passphrases

Link to comment
Share on other sites

Преди 3 часа, metaflute1 написа:

В началото при логване има 2 опции. По подразбиране май е с адрес. Аз съм се бъркал така. Превключвам на логване с фраза.

да, отиваш на фраза и в пишеш. Какво се случва? 

Link to comment
Share on other sites

Значи преди да пиша четох бая из нета 2 дни си утрепах :/ Свалил съм последни версии на Некст и Ардор уолетите, като за Ардор ми дава , че фрзата е несъществуваща(като сменям долу Ардор и Игнис и пробвам и за 2те) ! При Некста ме логва на друг адрес с тази фраза , които не е моя и е празен! 1вия път като имах този проблем... в борсата от хисторито си извадих адреса на уолета на който съм пратил и него като го логна в уолета ми излиза баланса(да сменям в уолета при логване пасфразе и адрес) , обаче като пусна трасфер ми изписва , че фразата ми е навалидна! Тогава от браузера от блокчейна си намерих транзакцията и кликнах на адреса и ми отвори моя баланс , като веб уолет и тогава си въведох пасфразата и успях да направя транзакция , но беше за малко токени за пробно и го оставих така , като си мислех , че съм решил проблема! Запазих линка на веб уолета , обаче сега дори не ми го отваря ... дава ми че няма връзка с тоя адрес!

Фразата ми е ясно , че е за мен само , но питах за готови думи като книга ... мисля , че бях виждал някъде, защото думите не са рандом , а всички имат някакво значение и лесно може да се разбере думата коя е , ако една буква е сгрешена!

Link to comment
Share on other sites

димите са съществуващи думи, ако са генерирани в платформата, немога да кажа ти по какъв начин си ги генерирал. Според мен бъркаш някъде. Беше ли си записал фразата някъде? Да не би да копираш някое разстояние повече или нещо дребно да грешиш? Всеки един знак има значение, а и другото което е, няма как да ти изпише, че е несъществувсщ адрес, а просто ще ти генерира нов адрес. 

Link to comment
Share on other sites

Чета в слака постоянно, до сега такъв проблем не е имало, има хора забравили паролите си, което е напълно невръзващаемо, но при положение, ще я имаш няма как да не станат нещата, ако ще й в NXT 1.11.12v

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

Като гледам - не съм само аз с този проблем ! Явно има бъг в системата и ще пия водица .... ! Писах на съпорта им , ама мисля , че няма как да ми помогнат ! Това е риска при поектите , докато не заработят и не са тестнати напълно!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...