100M Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Как се става крипто милионер? Има ли милионери от търговия на крипто валути в България? Как са започнали? Начини и съвети за бързо забогатяване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 най-лесно да станеш милионер е като забогатееш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Явно човека е объркал форума , защото това не е форум как да станеш милионер. Дали някой ще си признае че е милионер тук в публичното пространство , че да има ядове после... Първо и най важното е за да забогатееш трябва да може да мислиш. Второто е да започнеш с нещо от което разбираш най много за да може да има най добри резултати. WinSpam and GalenLix 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100M Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 @StanchoBS Значи трудно ще мога да забогатея от крипто валути понеже за момента съм в бета тест или нещо такова 0,01% разбирам от написаното. Иначе се опитвам да мисля доколкото мога да разбера форума, но все едно да вляза в самолет и да се мъча да го оправлявам. Това, че не разбирам не значи, че няма да го разбера. От това, от което разбирам съм заделил средства, за да инвестирам в това което не разбирам (крипто валутите) с цел да вадя профит от това. Първо още никъде нито мога да депозирам нито да верифицирам за да си купя няква валута. Сложна работа мислех го за по-лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 За София разбрах че чейндж бюрата търгуват с биткойни и ако сумата е малка защо не пробваш там. За портфейл си сваляш mycelium или electrum на телефона и това е и си ги пазиш щом така си решил. Вече за по големи суми преди месец беше лесно, но банките се заяждат вече и не знам как най лесно става депозита. Ако си тръгнал да се занимаваш с криптовалути ще ти трябва и много четене , но не само от тук , а от всякъде из нета където и каквото намериш. Като за начало разбeри първите топ 10 монети от coinmarketcap.com коя за какво съществува , а после вече всичко ще си дойде на мястото и лека полека ще навлезеш в този нов свят за теб. В youtube има много лесни обяснения в клипчета за почти всяка монета и може да започнеш от там стига да си наред с английския , което е най добрия вариант. После като станеш милионер да не забравиш да почерпиш. Аз лично бих инвестирал само в 2 монети Bitcoin и Cardano за по дългосрочно , като година две и нагоре, но всеки да си решава за него си къде да си даде парите, защото непредвидени неща се случват навсякъде. GalenLix 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100M Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 Мерси за съветите имам jaxx и ethereum. Живея във Велико Търново затова и писах тема ако има крипто маняци от моя град да ми пишат да се видим. Иначе гледах да някви клипчета на бг и на английски но са с минала давност. До coinmarketcap стигнах и сам и постояно питам чито гогъл и в тубата how to еди кво си. Пошурях. За черпенето нямаш грижи те тия пари от койните само да изкарам ще са само за черпене хаха. Първо да си купя че големи мъки ме чакат после депозити тегления такси кое как е направо не знам. Тоя океан как ще го преплувам като още съм на пясъка. rich_essi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts