Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Милионери от/в крипто валути в България


100M
 Share

Recommended Posts

Как се става крипто милионер? Има ли милионери от търговия на крипто валути в България? Как са започнали? Начини и съвети за бързо забогатяване?

Link to comment
Share on other sites

Явно човека е объркал форума , защото това не е форум как да станеш милионер. Дали някой ще си признае че е милионер тук в публичното пространство , че да има ядове после... Първо и най важното е за да забогатееш трябва да може да мислиш. Второто е да започнеш с нещо от което разбираш най много за да може да има най добри резултати. 

Link to comment
Share on other sites

@StanchoBS

Значи трудно ще мога да забогатея от крипто валути понеже за момента съм в бета тест или нещо такова 0,01% разбирам от написаното. Иначе се опитвам да мисля доколкото мога да разбера форума, но все едно да вляза в самолет и да се мъча да го оправлявам. :)

Това, че не разбирам не значи, че няма да го разбера. От това, от което разбирам съм заделил средства, за да инвестирам в това което не разбирам (крипто валутите) с цел да вадя профит от това. Първо още никъде нито мога да депозирам нито да верифицирам за да си купя няква валута. Сложна работа мислех го за по-лесно.

Link to comment
Share on other sites

За София разбрах че чейндж бюрата търгуват с биткойни и ако сумата е малка защо не пробваш там. За портфейл си сваляш mycelium или electrum на телефона и това е и си ги пазиш щом така си решил. Вече за по големи суми преди месец беше лесно, но банките се заяждат вече и не знам как най лесно става депозита. Ако си тръгнал да се занимаваш с криптовалути ще ти трябва и много четене , но не само от тук , а от всякъде из нета където и каквото намериш. Като за начало разбeри първите топ 10 монети от coinmarketcap.com коя за какво съществува , а после вече всичко ще си дойде на мястото и лека полека ще навлезеш в този нов свят за теб. В youtube има много лесни обяснения в клипчета за почти всяка монета и може да започнеш от там стига да си наред с английския , което е най добрия вариант. После като станеш милионер да не забравиш да почерпиш. Аз лично бих инвестирал само в 2 монети Bitcoin и Cardano за по дългосрочно  , като година две и нагоре, но всеки да си решава за него си къде да си даде парите, защото непредвидени неща се случват навсякъде.

Link to comment
Share on other sites

Мерси за съветите имам jaxx и ethereum. Живея във Велико Търново затова и писах тема ако има крипто маняци от моя град да ми пишат да се видим. Иначе гледах да някви клипчета на бг и на английски но са с минала давност. До coinmarketcap стигнах и сам и постояно питам чито гогъл и в тубата how to еди кво си. Пошурях. За черпенето нямаш грижи те тия пари от койните само да изкарам ще са само за черпене хаха. Първо да си купя че големи мъки ме чакат после депозити тегления такси кое как е направо не знам. Тоя океан как ще го преплувам като още съм на пясъка.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...