Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Купуване и продаване на биткойн между потребителите във форума

Recommended Posts

Аз не знам защо @Sundy. 

На мен най-удобно ми е да намеря доверен човек от форума експерт в крипто търговията и да му дам Х лева ,за да купи Х от еди кои си валути и когато аз реша да му кажа брато тегли и си задръж 10% за услугата и така.

За седмица откакто съм потребител на форума просто ми гръмна глава да чета къде ли не и да се мъча вече в 5 борси да се регистрирам, да си купя не мога, а аз си мислех че е супер лесно като да си купя сладолед. Ей веднъж да си купя в момента, който искам примерно 2020г без значение от цената тегля, че превъртях вече. И няма нито да следя нито да чета и да се зомбирам, че направо си прецаках съня, а още няма и 1% от материала да съм осмислил и напълно разбрал. :)

Български център за P2P обмяна по подобие на LocalBitcoins /  с левово превъртане през изипей като обикновен превод от човек на човек и гаранционен депозит/би ли решило доста проблеми?

@100M явно не си чел другите форуми за измамниците. Съгласен съм, че е голямо удобство да се търгува по този начин, но само с доверени потребители. Рано или късно очаквай к..-капан от НАП или икономическа полиция (примерно). Също така покупко/продажбата е хубаво да се извършва на място като присъстват и двете страни, а не с някакви преводи или други уговорки.

Редакцията моя, тук няма червена точка.

Не знам не съм наясно въобще аз ти казвам как е най-удобно. То ясно че някой ще иска да те скамне то и за това и не знам кои борси са доверени ако има такива и на кого да вярвам ако правя Р2Р трансфер. Е къв тийййййт...червена точка  капан икономическа искам да си купя от човек някви койни брато за некви малки пари стига ме филмира. Примерно разбирам се с тебе да ми пратиш  0,2ЕТН давам ти там моя етх адрес (не знам и още как точно не съм правил трансфер тотал 0 в jaxx и ethereum други нямам ) ти ми пращаш пръв и аз после мога да ти дам кеш на ръка, скрилл или ибан с тия методи съм работил аз. Те първа явно, за да търгувам ще ми трябват и други.

Депозит със skrill някоя борса приема ли и кви са методите за депозит по тия борси ?

Редакцията пак моя, стига с тоя капан.

Хаха значи аз ти пращам етера пък ти ако искаш после ми превеждаш нещо, а? :D Пич яко си влезнал във филма, я по добре иди на почивка с тея пари и не се занимавай с тия работи... 

@bubo

Аз мога да пратя първи не е проблем стига да съм сигурен, че потребителя (примерно ти) е точен. Аз съм точен нещо не си ме разбрал. Къде казвам, ако искам ??? Иначе наистина як филм си набих искам просто да купя и да холдна и после на почивка :) щото ако почна и да търгувам ще полудея сигурно, но не се знае може да напипам нещата.

Всичко става с escrow, стига някой  иска да бъде арбитратор и да е приемлив за всички

ако crypto.bg не се справи с банките, ще го предложи като решение

https://bisq.network/ е много добро, но няма да се разбере от най-нуждаещите се... :(

Тези са в центъра на София. Най-малкото може да се тестват с малка сума на място и вече да се прецени дали са ок: http://dg.cash/

Едит: Все пак минималната сума за транзакция е 500 EUR. Ако някой ги знае, нека каже дали си заслужават.

Edited by metaflute1

• 1 year later...

Здравейте, казвам се Методи. Някои от вас може и да ме познават от репортажа, излъчван по бтв относно криптовалутите.

Предлагам покупко-продажба на биткойн. По-добър курс купува/продава. По-ниски такси! Плащанията се осъществяват чрез Easypay и банков превод. Минимумът за заявка е 100 лева.
Връзка с мен skype: metodiexchange

Поздрави 

Преди 3 часа, metodiexchange написа:

Здравейте, казвам се Методи. Някои от вас може и да ме познават от репортажа, излъчван по бтв относно криптовалутите.

Предлагам покупко-продажба на биткойн. По-добър курс купува/продава. По-ниски такси! Плащанията се осъществяват чрез Easypay и банков превод. Минимумът за заявка е 100 лева.
Връзка с мен skype: metodiexchange

Поздрави 

Колко по ниски такси и на ръка може ли да скалъпим сделка ? 

Може и да не е мястото тука , но бих искал и да вметна нещичко към всичките  посредници които предлагат купуване и продаване  на Биткойн в България !

Искам да ги поздравя защото благодарение на тях повечето клиенти от среден клас успяха и успяват да си закупят и продават  Биткойн много лесно 

От две години  всеки ден ако не през ден ползвам услугите им !! 

До тук добре обаче нека от един от тях  поне  да предложи някакъв алтернативен вариант на тези 4% комисионна които взимате !!

Значи проверил съм ги всички и никой не предлага вариант ... ся нали има вариант с други посредници извън страната, но все пак лично за мен вече си идва много 3,4% , но пък държа на бързината !

Не се оплаквам защото повечето работят безупречно и мигновено , но ако някой даде по добър вариант със сигурност ще избера него !!!

Преди 22 часа, umb написа:

Колко по ниски такси и на ръка може ли да скалъпим сделка ? 

Може и да не е мястото тука , но бих искал и да вметна нещичко към всичките  посредници които предлагат купуване и продаване  на Биткойн в България !

Искам да ги поздравя защото благодарение на тях повечето клиенти от среден клас успяха и успяват да си закупят и продават  Биткойн много лесно 

От две години  всеки ден ако не през ден ползвам услугите им !! 

До тук добре обаче нека от един от тях  поне  да предложи някакъв алтернативен вариант на тези 4% комисионна които взимате !!

Значи проверил съм ги всички и никой не предлага вариант ... ся нали има вариант с други посредници извън страната, но все пак лично за мен вече си идва много 3,4% , но пък държа на бързината !

Не се оплаквам защото повечето работят безупречно и мигновено , но ако някой даде по добър вариант със сигурност ще избера него !!!

Всички търговци работят на нормални проценти - 1.5% - 2%, но посреднитците (Easypay и Cashterminal) взимат още по толкова, ако не и повече. Easypay работят на 3%, а Cashterminal на 1.2%.

През crypto.bg и чрез посредничеството на Cashterminal биткойните идват на 3.2% надценка. Това в момента е минимумът. Ако сравните другите опции - през Бинанс с кредитна карта e 3.5% (реф. линк), Битоматите - 3.5%-4% (съдейки по цените на този в Интерпред). Ако банките отново отворят врати за биткойн търговците и престанат да ги третират като терористи и престъпници, отново ще има опция за покупка на 1.5%-2% с такса от 1-2лв. за превод. 

преди 57 минути, tinchev54 написа:

Всички търговци работят на нормални проценти - 1.5% - 2%, но посреднитците (Easypay и Cashterminal) взимат още по толкова, ако не и повече. Easypay работят на 3%, а Cashterminal на 1.2%.

През crypto.bg и чрез посредничеството на Cashterminal биткойните идват на 3.2% надценка. Това в момента е минимумът. Ако сравните другите опции - през Бинанс с кредитна карта e 3.5% (реф. линк), Битоматите - 3.5%-4% (съдейки по цените на този в Интерпред). Ако банките отново отворят врати за биткойн търговците и престанат да ги третират като терористи и престъпници, отново ще има опция за покупка на 1.5%-2% с такса от 1-2лв. за превод. 

Аз от доста време ползвам само Crypto.bg и от българските посредници най добри цени те дават !!

Ама поне да отворят вариант да не се ползват изи пей и кеш терминала тука се спестява прилични суми .

Нека сложат един лимит при който ако закупуваш над 5 или 10 хиляди комисионните да са различни.

Сега  на 10к излиза комисионна 320 лв  което си е доста ако ги удвоиш или повечко !!!!

Другото е да сложат нещо като статус за лоялен клиент и примерно комисионата да  е по ниска ...варианти много .Говоря като клиент кое би ме удовлетворило . Сигурно си има пречки и  проблеми със закони но все пак !

Просто вмятам като идея на българските посредници да приложат малко повечко гъвкавост да наблегнат на по голямото потребление ! 

При по големи маржове на биткойн  няма проблем ама при такива застои са си усещат