Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Проблем с withdraw във "Kraken"

GeorgiL
 Share

Recommended Posts

Здравейте! Реших да изкарам около 0.1 ETH в евро,  но след като всичко мина наред - изкарах си ги от pool-а, получих транзакция в wallet-а си, пратих ги в Address-а ми в Kraken, трейднах даденото количество ETH, всичко мина като хората, но тук идва проблема.. моментът в който реша да ги изкарам по банков път (вече съм си направил профил с данните за трансфера до банката) ми пише Balance is insufficient for a withdrawal. Горе при логото на сайта ми пише, че имам 0.0000ETH и 0.00ЕUR, докато като опитам да withdraw-на ми пише "Free margin - 103USD".

Някакви идеи как да изтегля сумата?

1.png

преди 16 минути, stamen написа:

да не си ги продал за долари.

защото в акаунта имаш 0 етера и 0 евро, както се вижда от хедъра в картинката

Благодаря за бързия отговор! Там е била грешката ми, от невнимание не съм забелязал.. 

На 22.01.2018 г. at 20:26, exilebg написа:

Как ги прехвърли от портфейла в Kraken?

Здравей, след като проверих дали съм получил транзакция от pool-a в който копая *става въпрос за ~0.1ETH* влезнах в Kraken, и си направих адрес за deposit na ETH. Става следвайки стъпките: Funding > Deposit > Ether (ETH) > Generate New Adress. След като го направих, влезнах в myetherwallet.com и от там пуснах транзакция от моя wallet към адреса на kraken, който направихме по-горе. След като се състоя транзакцията след няколко минути получих криптовалутата на разположение в Kraken. Внимавай като пращаш, да не пращаш примерно 0.05, защото ще получиш примерно 0.049, което няма да се покаже към баланса ти във kraken и ще трябва да чакаш да ги направиш над 0.05.