Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Ripple

Tronald Dump
 Share

Question

Някой притежава ли Ripple (XRP)?

Аз имах много сериозно намерение да купя, но не можах да разбера как се инсталира портфейл, от къде се прави регистрация, а във форума им пише разни хора на които са им откраднали ripples и един от компанията е писал че заради секюрити ишуус са спрели да предлагат валутата на крайни клиенти.. та всички тези неща нещо ме отказват, въпреки че ми се иска да вкарам малко пари, защото потенциалът нагоре е огромен - вече 16 световни банки експериментират с валутата и мислят да работят с нея

Мнения някой?

Recommended Posts

• 0

Да, някои хора се надяват да стигне до 1 долар. И ми се вижда добра инвестиция (ако вкарам малко пари за които няма да ме е яд), но въпреки това проблемите със сигурността които видях във форума им и неяснотата как да си направя портфейл, ме спират засега.

А дали мога да си купя все пак рипъла през кракън (имам заредени малко биткойн там), а пък ако не мога да се орпавя с него, после пак да го продам?

• 0

Има портфейл за рипъл, но го няма онлайн вече. Може само от човек на човек. На мен ми дадоха и го изпробвах - работи. Ако те интересува и се престрашиш (все пак си е рисковано), може да ти го дам.

• 0

XRP в момента има потенциал , както ZEC и XMR, ще ви кажа защо. Вчера федерален съдя разреши на IRS демек данъчните у САЩ да изискат по легален път лична информация за клиенти на COINBASE, това е сериозен удар с/у BTC доста хора ще бъдат бъдат изобличени в укриване на данъци което си е федерално престъпление. Едва ли някой търгуващ с BTC решил да си плати данък печалба... Рипъл,Монер и прочие привличат фенове с анонимността си, за това и от снощи се вижда помпа на Монерото например, а и не случайно от вчера е и пуснато в Bitfinex...

• 0
Guest Given

Все някой трябва да отбележи скок от 6 пъти в цената за две седмици. :) Пазарната капитализация вече е 1.2 млрд. долара. :o

• 0
Guest Given

Ако не се лъжа някой тук чакаше цената на рипъл да скочи 10 пъти, за да продава. Е, скочи даже и повече. :o Брутален пъмп е това, за да го направиш с монета, чиято пазарна капитализация е над 200 млн. долара, определено не са случайни хората зад пъмпа. Общата стойност на монетите вече премина 2.5 млрд. долара. 

По-интересното е, че не се вижда никакъв съществен фундамент зад него. Пускат някакви новинки, че ще могат да достигнат нивото на транзакциите на Виза и подобни щуротии, но чак такава лудост...

• 0

Ако не се лъжа някой тук чакаше цената на рипъл да скочи 10 пъти, за да продава. Е, скочи даже и повече. :o Брутален пъмп е това, за да го направиш с монета, чиято пазарна капитализация е над 200 млн. долара, определено не са случайни хората зад пъмпа. Общата стойност на монетите вече премина 2.5 млрд. долара. 

По-интересното е, че не се вижда никакъв съществен фундамент зад него. Пускат някакви новинки, че ще могат да достигнат нивото на транзакциите на Виза и подобни щуротии, но чак такава лудост...

аз чаках да скочи 10 пъти но отдавна отдавна го продадох, да се заеба :D

• 0

Днес видях някаква картинка, чи рипъл е най-доброто платежно средство към момента. Цена за транзакция по-малко от цент и бързина на валидиране на транзакция под 4 секунди. Естествено децентрализацията е 0, ама на кой му пука

• 0

Това видях вчера
https://www.cryptocoinsnews.com/south-korea-pushes-ripple-price-71-japanese-banks-conduct-payment-trials/
А като цяло се очакваше в края на тази година да се случи нещо с него, но помпата или ползването се оказа точно в края на края...
Според мен е време който има да поразтовари за подаръци ;)

• 0

Някой има ли представа в момента от къде и как мога да си закупя райпъли ? Избягвам портфейлите, но забелязвам, че от както стана онова с ПИБ и биткойните, повечето брокери не обработват заявки за райпъл, за Варчев гарантирам със сигурност, че са АУТ за сега

• 0

Здравейте пиша и тук ,че първия път не улучих темта :)

Искам да купя Ripple!Някой ще ме насочи ли как става !

Имам желание и средства, но знанията още ги нямам :)

Благодаря Ви!

Нова успешна 2018 година