Аз имах много сериозно намерение да купя, но не можах да разбера как се инсталира портфейл, от къде се прави регистрация, а във форума им пише разни хора на които са им откраднали ripples и един от компанията е писал че заради секюрити ишуус са спрели да предлагат валутата на крайни клиенти.. та всички тези неща нещо ме отказват, въпреки че ми се иска да вкарам малко пари, защото потенциалът нагоре е огромен - вече 16 световни банки експериментират с валутата и мислят да работят с нея
Question
Tronald Dump
Някой притежава ли Ripple (XRP)?
Аз имах много сериозно намерение да купя, но не можах да разбера как се инсталира портфейл, от къде се прави регистрация, а във форума им пише разни хора на които са им откраднали ripples и един от компанията е писал че заради секюрити ишуус са спрели да предлагат валутата на крайни клиенти.. та всички тези неща нещо ме отказват, въпреки че ми се иска да вкарам малко пари, защото потенциалът нагоре е огромен - вече 16 световни банки експериментират с валутата и мислят да работят с нея
Мнения някой?
Top Posters For This Question
11
7
5
3
Popular Days
Jan 2
7
Mar 15
5
Apr 3
5
Jun 4
4
Top Posters For This Question
vamp111 11 posts
Tronald Dump 7 posts
metaflute1 5 posts
ivan 3 posts
Popular Days
Jan 2 2018
7 posts
Mar 15 2019
5 posts
Apr 3 2019
5 posts
Jun 4 2017
4 posts
Popular Posts
vamp111
аз понеже съм го видял с очите си, но не мога да ви го разкажа, ще ви оставя да прочетете това тук от човек който също го е видял https://cryptoyoda1338.wordpress.com/2018/01/04/the-truth-about-r
stamen
ползвайки CONbase вървите срещу биткойн, а както се вижда в момента, когато биткойн пада, другите шиткойни се сгромолясват има само едно смислено упътване как да ползвате Ripple: SHORT on margin
vamp111
$589
52 answers to this question
Recommended Posts