Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Ripple

Tronald Dump
 Share

Question

Някой притежава ли Ripple (XRP)?

Аз имах много сериозно намерение да купя, но не можах да разбера как се инсталира портфейл, от къде се прави регистрация, а във форума им пише разни хора на които са им откраднали ripples и един от компанията е писал че заради секюрити ишуус са спрели да предлагат валутата на крайни клиенти.. та всички тези неща нещо ме отказват, въпреки че ми се иска да вкарам малко пари, защото потенциалът нагоре е огромен - вече 16 световни банки експериментират с валутата и мислят да работят с нея

Мнения някой?

Recommended Posts

• 0
преди 5 минути, invictus007 написа:

Да започнем от там, че Ripple не ползва blockchain, a distributed consensus ledger, който ползва мрежа от валидатори и съвсем друг тип консенсус. За повече инфо тук: https://developers.ripple.com/consensus.html

Няма как да ти отговоря на въпроса - все едно да ме питаш, къде мога да видя колко бензин харчи Тесла. Ако искате, можем да продължим в темата за Рипъл наистина.

Извинявам се за спаменето в тази тема.

Добре... Няма да седна да го чета. Моля синтезирай ми как и къде се запазва историята на транзакциите..... и това кой колко има....

Как тези избраници правят децентрализацията. Колко са избраниците, как можеш да станеш избраник, как е НЕ възможно да се промени сегашните параметри - койни в обръщение.