Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Идеята зад новото crypto.bg

Recommended Posts

На 5.02.2018 г. at 17:02, stamen написа:

В смисъл изиПей да гарантира стойността на криптоЛева? Може - аз имам такъв вариант - но на кого ще имате повече доверие: изиПей или смарт контракт, подплатен с биткойни?

На изиПей ще имам  доверие, и ще знам за секунди стават преводите. Ще мога да си ги взимам кеш.

4 hours ago, Pistolero said:

@cryo13 вържи го за еврото като валутния борд и ще ти отпаднат всички енергоемки дейности... само дето и аз не разбрах кой ти е дилъра...?

10 hours ago, vamp111 said:

@cryo13 би ли ме запознал с дилъра ти ? главата ме заболя да го прочета това

дилъра се казва различно мислене, за какво да връзваш виртуална валута за виртуални пари, като еврото или долара, най-малко лева :) валутният борд ни изкупува смотаните лвечета, за да поддържа курса 1:2, като в замяна сме послушни на Меркел... ама е дълга и широка, не ми се спори... ако не можете или не искате да вникнете в горе написаното, изтрийте го, а на комплексарски изявления като последните няма да обръщам внимание, тва бългаските форуми за нищо не стават от край време :Д

Аааааа, смени дилъра брат... нали искаш да го вържеш със злато, те валутите са си обвързани със златни резерви...

Съжалявам че спамнах темата... просто наистина се отклонихме... (по обясними причини)...

• 2 weeks later...

https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/israeli-supreme-court-backs-crypto-forces-banks-allow-trading/

Israeli Supreme Court Backs Crypto, Forces Banks to Allow Trading
The decision prohibits Leumi Bank from limiting the bank account of Israeli crypto company Bits of Gold.

Може да заведете едно дело, пък каквото стане.

Нашия съд решава каквото му кажат. Засега Баце и компания са убедени, че с биткойн се крият пари от данъчните, т.е. от тях. Трябва някой да ги убеди, че с биткойн всички транзакции ще станат проследими и парите в бюджета, кацата с мед за тях, ще станат повече. 

Преди 2 часа, Гари написа:

Нашия съд решава каквото му кажат. Засега Баце и компания са убедени, че с биткойн се крият пари от данъчните, т.е. от тях. Трябва някой да ги убеди, че с биткойн всички транзакции ще станат проследими и парите в бюджета, кацата с мед за тях, ще станат повече. 

не... не е така... банките ги е страх: 1. хората да не си дръпнат депозитите 2. оборота вместо да остане в банките отива другаде....

А относно съда ако не стане в БГ има Страсбург, защото това си е чисто ограничаване на правата... как и за какво да си харчиш парите си е лично решение (бях направил аналогия преди време, че по тази логика трябва да махнат постерминалите и банкоматите от казината). ;)

• 2 weeks later...