nidimitrov88 Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Здравейте критпо-ентусиасти. Този свят на криптовалутите(блокчейн технологията) набира сили от няколко години и миналата показа колко много може да порастне. Всички сме виждали съпоставки със стоковата борса и наличното злато на света и какво ли още не, но никой не знае какво може да стане. Аз лично мисля, че има още доста хляб в тази сфера! Ето и моята идея:Трябват ми още 4 човека които имат желание да се занимават с най-различни задачки свързани с крипто и някои не толкова. Ще си наемем апартамент в София, където ще работим , ще обсъждаме идеи, ще гласуваме , ще се развиваме както финансово, така и като личности (надявам се). Искам малък и мотивиран екип, в който се допълваме, подкрепяме, вярваме един в друг и да стигнем висоти в желаните аспекти. Свободната воля е много важен аспект. Няма да насилвам никого за каквото и да било, ако някой иска да си тръгне е свободен по всяко време да го стори, но в екипа ще тече дейност и трябва да има собствен стремеж и усърдие. Всичко ще се дели по равно, нямам гаранции за успех или дадени заплати/цифри в главата. Колкото усилие и желание вложим, толкова и ще постигнем. Също имам намерение, ако всичко потръгне както трябва, да отдаваме и част от печалбите си за благотворителни цели. Ако идеята ти харесва, напиши кратко с какво може да си полезен на един такъв екип и как си представяш, че ще протичат нещата - nidimitrov88@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 преди 40 минути, nidimitrov88 написа: Здравейте критпо-ентусиасти. Този свят на криптовалутите(блокчейн технологията) набира сили от няколко години и миналата показа колко много може да порастне. Всички сме виждали съпоставки със стоковата борса и наличното злато на света и какво ли още не, но никой не знае какво може да стане. Аз лично мисля, че има още доста хляб в тази сфера! Ето и моята идея:Трябват ми още 4 човека които имат желание да се занимават с най-различни задачки свързани с крипто и някои не толкова. Ще си наемем апартамент в София, където ще работим , ще обсъждаме идеи, ще гласуваме , ще се развиваме както финансово, така и като личности (надявам се). Искам малък и мотивиран екип, в който се допълваме, подкрепяме, вярваме един в друг и да стигнем висоти в желаните аспекти. Свободната воля е много важен аспект. Няма да насилвам никого за каквото и да било, ако някой иска да си тръгне е свободен по всяко време да го стори, но в екипа ще тече дейност и трябва да има собствен стремеж и усърдие. Всичко ще се дели по равно, нямам гаранции за успех или дадени заплати/цифри в главата. Колкото усилие и желание вложим, толкова и ще постигнем. Също имам намерение, ако всичко потръгне както трябва, да отдаваме и част от печалбите си за благотворителни цели. Ако идеята ти харесва, напиши кратко с какво може да си полезен на един такъв екип и как си представяш, че ще протичат нещата - nidimitrov88@gmail.com Хубаво търси ,но с това което предлагаш и това "АЗ "което се усеща не мисля че ще намериш читави хора . Кинти не даваш, идея не предлагаш и нищо не конкретизираш ... че чак и изискваш . Защо не си сложиш и биткойн адреса да ти пращаме подпомагащи средства просто ей така Sundy and hjzagf4sb 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Just now, WinSpam said: Хубаво търси ,но с това което предлагаш и това "АЗ "което се усеща не мисля че ще намериш читави хора . Кинти не даваш, идея не предлагаш и нищо не конкретизираш ... че чак и изискваш . Защо не си сложиш и биткойн адреса да ти пращаме подпомагащи средства просто ей така Много точно го написа и аз щях да попитам същите неща. Липсва идея/проект/визия за нещата. Такова начинание би се получило от познати или приятели с доста свободно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidimitrov88 Posted February 8, 2018 Author Report Share Posted February 8, 2018 Направо и бизнесплан да ви изложа ако искате Няма конкретики защото не искам да ми се взаимства идеята, който има желание да пише, точно си е пояснено, че става въптос за хора, които не работят и имат свободно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Защо така подхождате - и аз исках да правя нещо подобно наскоро - може и още да го сторя. Имам много идеи в главата, които дори ще почнат да изкарват пари, само няма кой да ги осъществи. Иначе @nidimitrov88 пиши ми ако искаш лично съобщение какво можеш и какво обичаш да правиш и може да ти намеря нещо, което да ти хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Защо !! Събирам пичаги с които да си живуркаме в някое апартаментче да си купонясваме ако може да ми дават по малко парички ,идеи и да ги разработвате вместо мен ще е чук .. пък ако ВИ писне да ме носите на гърба си ,няма проблем да си отидете на мен не ми пука аз ще си намеря други . ИСКАМ да ми купите кафеварка , печка и плазмичка ... за другите неща ще говорим като се видим . ОБАЧЕ да знаете ще бачкате яко и ще ми вярвате !!! ЩЕ СЕ ДЪРЖИМ ЗАЕДНО И ЩЕ УСПЕЕМ !! Малко пресилих нещата ,но казваме че замисъла на съобщението му не съответства с това което иска . Нищо не се дава даром в тоя живот . Иначе съм писал във форум че нямам против ако някой направи общество или там каквото и да е в което да има примерно определени места в които всички ентусиасти да се събират да пийната ,пошегуват,обсъждат крипто иновации и т.н и ако това са му намеренията съм ЗА Sundy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 не останах с впечатлението, че момчето проси пари. По-скоро е събрал като програмист и е взел много правилното решение да остави работата на заплата и да се гмурне в задаващата се вълна.. Помислете си къде щяхте да бъдете, по-старите де, ако през 2000-ната бяхте почнали да се занимавате с онлайн бизнес. Собственикът на Abv.bg до колкото съм чувал е давал сума ти пари всеки месец в началото, без да е знаел точно, как ще се отплати.. .навремето онлайн рекламите бяха 0.01% от общия пазар.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidimitrov88 Posted February 8, 2018 Author Report Share Posted February 8, 2018 4 minutes ago, WinSpam said: Защо !! Събирам пичаги с които да си живуркаме в някое апартаментче да си купонясваме ако може да ми дават по малко парички ,идеи и да ги разработвате вместо мен ще е чук .. пък ако ВИ писне да ме носите на гърба си ,няма проблем да си отидете на мен не ми пука аз ще си намеря други . ИСКАМ да ми купите кафеварка , печка и плазмичка ... за другите неща ще говорим като се видим . ОБАЧЕ да знаете ще бачкате яко и ще ми вярвате !!! ЩЕ СЕ ДЪРЖИМ ЗАЕДНО И ЩЕ УСПЕЕМ !! Малко пресилих нещата ,но казваме че замисъла на съобщението му не съответства с това което иска . Нищо не се дава даром в тоя живот . Иначе съм писал във форум че нямам против ако някой направи общество или там каквото и да е в което да има примерно определени места в които всички ентусиасти да се събират да пийната ,пошегуват,обсъждат крипто иновации и т.н и ако това са му намеренията съм ЗА Посмях се на поста. Спецификите на работата няма да се обсъждат ейтака пред всички, имам си всякакви принадлежности приятел, не ми трябва благотворителност, апартаментът е само за работа, всеки си има негово жилище, а ако твоят опит в живота е бил такъв, какъвто проектираш върху моята идея и бъдещето и развитие, съжалявам за това и се надявам да намериш утеха и мястото си под слънцето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 преди 6 минути, nidimitrov88 написа: Посмях се на поста. Спецификите на работата няма да се обсъждат ейтака пред всички, имам си всякакви принадлежности приятел, не ми трябва благотворителност, апартаментът е само за работа, всеки си има негово жилище, а ако твоят опит в живота е бил такъв, какъвто проектираш върху моята идея и бъдещето и развитие, съжалявам за това и се надявам да намериш утеха и мястото си под слънцето. Пич не се напрягай Не ме познаваш не те познавам .. коментирах поста ти ,защото сметнах че е безумен ,но виж все пак има различни мнения ,различни хора и виждания Успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts