petbita Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Мерси, ще се зарявам пак да чета пък ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Аз се пуснах за кеф уж, ама с тия ордери верно си е мъка. И все пак по добре на сляпо да си пусна някое ордерче отколкото да инвестирам в ботове или арбитражни пирамиди. Там верно си е сигурна печалбата, ама за тия които ти го предлагат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Някои неща просто никъде не са обяснени. По подразбиране като дам марджин бай/сел, 3.3 ли ми е марджина? Имам чувството че си е 1:1. Ето къде мога уж да го сменям: Обаче като натисна Go reserve some и ме пренасочва към купуване на суапове, които уж можех да ги избегна. Пише 0 запазен марджин, а в акаунт овървю си пише 3.3 уж, нищо не разбирам кое е верното, нито как мога да си го задам аз. На теория знам всичките неща, но тука просто нищо не се връзва. Сега имам един лтц шорт от вчера с над 4% движение за 3лтц зададен, и P/L ми е само $0.35. Това си е като 1:1. Толкова ли е сложно да си задам един 3.3 марджин, все си мислех че това става с 1-2 клика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Благодаря за обяснението Значи ако съм разбрал правилно, депозита ми от 0.1 бтц се равнява на $75 Tradable balance, и като сложих 0.1 ордер явно марджина ми е бил 1:1, а за да е 3.3:1 трябва да сложа 0.33 бтц. Много странна схема, чак имам чувството че пак пропускам нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Да забелязах го това. Тъпото е че така излиза че за 3.3 маржин трябва всеки път да си въвеждам цялата наличност. Другото което е, за примерен шорт от 245 до 235 със отказване на 250, трябва да направя 3 ордера и трите за 3.3х баланса ми в биткойни, единия лимит сел на 245, втория стоп бай на 235 и третия стоп бай на 250. Това ако съм го разбрал, значи съм готов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Случайно или не, успях да хвана последните 2 големи лонга на лайта и като гледам биткойна направо се чудя как е възможно да се направи някаква печалба от него. Знаете ли къде могат да се тъгруват и други криптовалути с марджин? Освен това, след като се регнах в ОКкойн да огледам как е, ми изписа че в началото марджина ми е 2.2 и може да е макс 3... Къде го гледате това 20х? Не че 3 ми е малко, но все пак може да се пусна някой път на рулетката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 10x i 20x в OKCoin има май на техните futures = така четох преди малко в reddit petbita 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 A за други алтове? Разтърсих се и май намирам само тази - https://cryptomargin.com която с даш, кучета и 10х марджин си е идеална, но и си изглеждат достатъчно съмнителни... Айде докато пиша хванах още един лонг от 7.40 доста меден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 Gemini стартира днес. За потребители от България платформата е все още недостъпна. Представа за това как изглежда като интерфейс може да добиете съвсем бегло тук stamen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Борсата работи реално от около 4-5 часа и търгуваният обем е по-малко от 20 BTC Определено си нямат market maker близнаците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Борсата работи реално от около 4-5 часа и търгуваният обем е по-малко от 20 BTC Определено си нямат market maker близнаците. Не е ли добра възможност ти да поемеш тази роля ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 На някакъв сайт видях това- Wallet: Coinbase (2,140,000 Satoshi Welcome Bonus) Вярно ли е ? Защото като отидох на посочения линк, не пише нищо за такъв бонус. Някой, ако скоро се е регистрирал в Койнбейз да каже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig_mitio Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Здравейте колеги, имам проблем с една борса за BTC, някой да се е сблъсквал с нея досега? Става въпрос за Http://bitcoinbestprice.page.tl/. Благодаря предварително. извинявай колега, но аз лично не бих кликнал на този доста застрашително изглеждащ линк. Още по-малко бих ползвал борса, поместена на него. Така че: - или този линк съдържа malware - затова съветвам всеки да не го кликва; - или наистина е имало "борса" там, която не е била съвсем редовна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 От една непретенциозна проверка излиза чист този линк, всеки да си прецени. Колегата не дава повече инфо какво го интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig_mitio Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Мерси колега, с линка няма проблем, но преди Нова година сменихме или по точно колегата ми смени приблизително 25 BTC и малко след това започнах да получавам имейли че борсата е спряла да купува, че имат технически проблем и накрая съобщението че е затруднено плащането поради кражба на над 3500 биткойна. Интересувам се някой има ли представа това нормална борса ли е било или някоя пирамида? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig_mitio Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Само това знам и имейл адреса им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig_mitio Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Сам ще го изтрия колега, мерси все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Данчо, дори моят акаунт не е администраторски - би било да се инсталира функция, с която може да се скрива и после трие тема, ако например 20 човека я маркират за триене, ама не го разбирам този форум... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Китайчетата май сгъват могъщо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiO Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Какви са ти конкретните оплаквания от стампа? Само там търгувам и нямам забележки. Маркет ордерите са ми около 1% от всичките ми ордери (стоп ордерите са ми основните). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 кракен пускат нов енджин скоро - или така писаха... цъкайте на фючърси и сетълвайте през някоя нормална, чиста работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiO Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Ми в Стамп има една голяма акула/или са група от хора/ и хиляди дребни микроскопични цаци. Няма market deep както се казва.Като изплющи 300 маркет селл тая акула и цената слиза с 50$ а при другите борси я е мръднала с 10$ Не съм съгласен относно order book-а. Движенията са почти идентични с тези на финекс, като има обичайната разлика в цените между двете борси. Изключително рядко има шипове в стампа, а в другите борси да липсват. Всеки ден търгувам там и постоянно сравням цените с финекс, btc-e, okcoin CNY/USD WK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Много разбираш от акули , а една прогноза не даваш. Малко егоестично ми идва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiO Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Аз също търгувам всеки ден,но от няколко години. Няма market deep в Стамп,ако търгуваш повече от 10-15 бтк няма как да стане.Интрадей.5$ разлика в цената ти трябва да си избиеш таксите само.Я ми покажи такива дни в който да може да печелиш.Дай ми пример,без днес. Защото днес е един такъв ден,но те са в месеца един два пъти. Също така в Стам съм виждал най-големия спред като се раздвижи пазара,а именно 8$ Боравенето с маркет ордери там е равносилно на самоубииство 8$ спред +5$ такси и почваш -13$ . ............................................ Друг пример ти давам.От два дена насам има доста bid-ове,но преди това цял месец беше нещо от сорта -Ако продадеш 500 бтк в Стамп ,цената ще падне с 50-70$ -В Кракен ако продадеш 500 бтк ,цената ща падне само с 20евро -В Финекс подобно Отделно както казах има една голяма акула с по 1к бтк бидове(1005 бтк вчера) и си слага селл стени по 1к и нагоре.И има стотици малки риби купуват/ продават по 1-5 биткойнчета.Кой според теб ще вземе парите на другите,акулата или тея риби ? Дните с движения в цената, които са >=20$, съвсем не са един-два в месеца. При важни новини с големи движения във всяка борса и на всеки пазар спредът се разширява + слийпидж. В началото на годината при големите разпродажби се видя на всяка борса колко е "гъст" order book-a. Както казах при резки спадове/ъпове разликата в цената между финекс и стамп се запазва в обичайните граници 10-20$ почти винаги. Можеш да видиш дали днес разликата в дъната на финекс и стамп е 50-70$, можеш да видиш и предишните дъна. Дали има акула и цаца, чиито пари някой обира, мен не ме интересува. Гледам си моята паничка. Както и да е. Попитах те, защото говореше за технически проблеми при търговията с Кракен. Спомена и стамп и останах с впечатлението, че също имаш забележки от техническа гледна точка, и ми стана любопитно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts