Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

за кракен бях чел че били много несигурни, а и ми се видяха бъгави, там търгувах малко после спрях

четох за полониекс че били много надеждни и от тогава си търгувам алтове там (но после всичко се връща пак в биткойн и се продава на крипто.бг откъдето си и купувам биткойна)

а и полониекс имат много готин тролбокс

не знам как си теглите парите от чуждестранни борси.

иначе има разни бг сайтове които купуват и продават биткойн на по-изгодни цени от крипто.бг но тъй като им нямам доверие, а крипто.бг досега винаги са били безупречни, залагам на сигурното.

Ок ,дай ми пример как се търгува успешно в Стамп интрадей.

Кой ден,на каква цена отваряш и на каква затваряш.Дай да видим черно на бяло,а не само на приказки

.................................

технически проблеми съм забелязал че ако не си направиш  "auto logout" сам,самия сайт не ти прави.Или поне не за 3-4 часа,което евентуално може да окаже проблем със сигурноста

Таргет 20$, стоп 5$. Имаш 20$-2$(средно спред)-2,88$(такса, макар може и по-малко от 0.24%)=15.12$ печалба при 5$+2$(спред)+2,88$(такса)=9,88$ загуба. Остава стратегията, при която дори 50/50 успешни/неуспешни сделки, пак ще е + накрая. Излиза, че няма ли устойчива стратегия, то борсата няма значение.

27.02 (по-спокоен ден) - 14:26 buy stop 1175, 18:51 closed 1195

Гледаш за локално дъно/връх на едночасова, гледаш на 5 мин. за по-голям обем на същото, на 1 мин. прецизираш вход/изход. Не са чак толкова малко възможностите, особено при хоризонтални движения на дневна и 4 часа.

• 2 months later...

Здравейте,

Нов съм в тази сфера, и след доста изчетени коментари (не само тук), все още не мога да си избера от къде да започна.

Поразгледах различните места от къде да закупя криптовалути, вие кои бихте ми препоръчали? Така като гледам водещите са okcoin, btc-e и кракен. Кой е най-надежден? Направих си регистрация в coinbase, но не ми приема документите и съпортът им е зле.

Мисля да инвестирам на дълга позиция като закупя ETC, ETH и LTC. 

Има ли как да си ги преведа в собствен портфейл веднъж като са закупени?

Благодаря ви предварително.

За тези 3 валути които си посочил кракен е достатъчен и най-удачен избор. Ако не купуваш с левъридж може спокойно да си ги дръпнеш на твой портфейл. Препоръчвам ти някой от Ledger-ите.

П.С. Явно с Данчо се препокриваме в съветите.

Успех!

Направих си регистрация в coinbase, но не ми приема документите и съпортът им е зле.

И при мен първият опит за верификация в coinbase беше неуспешен, но като повторих процедурата и се получи.

В кракен вече чакам 4-5 работни дни одобрение за tier 1..

И при мен първият опит за верификация в coinbase беше неуспешен, но като повторих процедурата и се получи.

В кракен вече чакам 4-5 работни дни одобрение за tier 1..

На мен като дам да ме идентифицира с карта дори не ми дава поле за писане.

Само при мен ли е така но тази сутрин траш борса Полониекс не иска да зареди повечето си панели, зарежда наполовина и до там. Не мога да разбера как като правиш милиони на седмица не съумяваш половин година да си ъпдейтнеш техническата база и гониш десетки хиляди клиенти в конкуренцията. Нещо като coinbase, които на всяко по-сериозно движение и стават на бяла страница. Слаба работа навсякъде. Единствено един малък грозен битрекс се държи смело :)

П.С. Проблемът си остава след триене на кешове рестарт и т.н.

аз съм обиколил къде и не, включително и разни китайци, освен в Кракен и Битрекс другаде не мога да препоръчам, въпреки че и кракен в много сериозни пазарни сътресения изпада в летаргия...

много се дразня как в полониекс при withdrawal те ми слагат автоматично някаква дребна такса - и сигурно кой знае колко време ще тече транзакцията. аз обичам аз да си опредлеям таксата и да слагам щедро за такса, и да ми минава за 10 минути трансфера, а не да съм от ония хора дето реват по форумите че чакат от 1 месец.

някой знае ли дали може да се променя таксата за транзакцията при withdrawal от поло?

За съжаление си прав...

Имам един въпрос: до колкото разбирам времето за трансфера на биткоини (примерно от портфейла към битрекс) отнема време спроед това каква такса се заплаща, така ли е? Или това важи само за майнинг? Ако да, то как се определя таксата и съответно времето? 

Ето какво намерих по въпроса: https://bitcoinfees.21.co/

Да, ще спестиш 6-7 лева...

Има подробна статия в crypto.bg относно таксите.. Плащаме скъпо, но койните ни се потвърждават оше същия блок..

аз съм с бейсик верификация (имена, адрес и телефон) и ми дава до 1 биткойн на ден

енханснатата която е с лична карта може над 50 хиляди долара

там като отида на базовата, ми пише "to increase your limit please enable 2fa" - но тогава не знам колко става

аз съм с бейсик верификация (имена, адрес и телефон) и ми дава до 1 биткойн на ден

енханснатата която е с лична карта може над 50 хиляди долара

там като отида на базовата, ми пише "to increase your limit please enable 2fa" - но тогава не знам колко става

4 BTC на ден

• 2 weeks later...

Имам един въпрос за търгуването в марджин от типичен нетърговец като мен. С малък long ордер (BTC/LTC) преди малко направих Unrealized P/L: ~ 135 000 SAT, а таксата беше 1000SAT. Изчаках дори още да се вдигне цената и след затваряне получих точно 45000 SAT като и сега цената си е по-висока при затварянето.  Защо се получава тази разлика? Не съм превишавал при покупка това, което реално имам, дори имам доста повече.

никога не съм тъгувал на левъридж, наистина не мога да дам мнение...

пиша само, за да кажа, че в рамките на 2 седмици 4 пъти не ми се изпълват заявките без значение дали бай или селл в KRAKEN 

разлика дори от 30 евро в позиция, за повече от 4 мин свещ, пак не изпълва заявката..... не знам това някаква протекция против флаш краш ли е?

някой ако може да даде мнение

тенкю