metaflute1 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Полониекс. Ako Unrealized P/L е това, което се вижда, при затваряне на позицията печалбата е пъти по-малко от написаното. Примерно в случая с тази картинка около 0.015, вместо очакваното ~ 0.05 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Имам един въпрос за търгуването в марджин от типичен нетърговец като мен. С малък long ордер (BTC/LTC) преди малко направих Unrealized P/L: ~ 135 000 SAT, а таксата беше 1000SAT. Изчаках дори още да се вдигне цената и след затваряне получих точно 45000 SAT като и сега цената си е по-висока при затварянето. Защо се получава тази разлика? Не съм превишавал при покупка това, което реално имам, дори имам доста повече. Е това му е гадното на борсите,когато затваряш дадена позития не ти приключва на текущата цена ,а много по надолу.Писал сьм на сьпорта и отговора им беше - затваряли на заложени позиции.Каквото и да значи това.За финекса става дума,не знам ти кьде тьргуваш.По просто казано,по миналата седмица при марджин за нагоре влезнах на лайт на 36,изчаках го до 46.Тьргувах с 400 лайта,т.е на реализирана печалба ми дава 4000 долара,а при затварянето получих 3200.Имай в предвид,че имаш такси при отваряне,при затваряне ,както и лихва за заетата сума.Ако висиш на марджин 2-3 месеца,смятай колко лихва ще платиш.Дано сьм помогнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Разбрах. Изяснява ми се. Дето има една приказка: Знаех си, че тука има нещо гнило Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 @dan4o_pra4a на мен Кракен ми беше 1вата борса в която започнах, там и държа най много царевица, за съжаление обаче с тези пропуски последните няколко пъти започвам да си мисля къде да се преместя, наистина сериозни пропуски в смисъл говорим за царевица на стойност няколко бмв-та нереализирани печалби, аз съм на принцип или всичко или нищо 10-15 корна си ги слагам в една позиция без да се замисля, нищо че всеки се ми казва че не е правилно и не се прави така, знам, но от където дошли там отишли, просто риска е голям и печалбата е голяма, съответно и загубите са големи от няколко месеца шаря в битрекс до сега проблеми май не си спомням да съм имал, но да бъда честен кракена е номер едно в сърцето ми. нищо че много ги плюят, че съпорта им слаб, не отговарят по месеци, не ти одобряват тиер и т.н. (не съм имал до сега такива проблеми) депозит и теглене към БГ банка без проблем! излязох от финекс и поло още преди да започнат проблемите, а в стамп не съм слагал нищо, ползвам го само за инфо като цяло ако нещо може да ми предложиш по-добро, с радост бих го тествал Tronald Dump and Sundy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 В poloniex-a стойността на Unrealized P/L я рефрешват по някакви странни правила, сам прави refresh на страницата за да видиш долу горе какво е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 vamp111 и аз така въртя търговията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edm Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Преди 3 дни като се логвах в bittrex излезе съобщението, че акаунта ми е disabled по неясни причини. Не се е случило нищо от изброените възможни причини. От други места подразбрах, че евентуално решение на проблема е enhanced верификация, но при опит за това дава грешка, a операцията няма как да се повтори.. Съпорта не отговаря вече трети ден. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 целия туитър гърми от вчера за това, до колкото разбрах трябва да се логнеш и да си верифицираш акаунта, каквото и да значи това, аз с моя нямам проблем, влизаш на basic verification и там гледаш ко пише и какво ти иска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Вамп и аз гледах за тва ама само basic ли че аз само двете баправих без последното enhanced Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 при мен е само басик, не ми е давало проблем, това излезе тук: https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115002187632-Statement-on-disabled-accounts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Без да си минал верификация, може ли да се търгува в bitfinex ? Там май няма левели, като при кракен? Реално съм подал всичките неща но не е ясно кога ще минат преглед и предполагам банковият стейтмънт ще го отхвърлят заради кирилицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Въпрос, един приятел иска да купи биткойни за по-голяма сума пари, може ли той от неговата сметка директно да захрани моята в кракен? Или трябва аз да си я захраня? IMPORTANT: This code identifies your deposit with your account. Include this code including "kraken.com" when submitting the wire transfer. Това го разбирам, че всеки може, някой правил ли е такова нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Въпрос, един приятел иска да купи биткойни за по-голяма сума пари, може ли той от неговата сметка директно да захрани моята в кракен? Или трябва аз да си я захраня? IMPORTANT: This code identifies your deposit with your account. Include this code including "kraken.com" when submitting the wire transfer. Това го разбирам, че всеки може, някой правил ли е такова нещо? Неможе. Трябва името на сметката да съвпада с това на името от кракен. Попитах ги за сметка която е на жена ми (същата фамилия) и ми отговориха, че не става. Трябва да е на мое име. ivan and vamp111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 (edited) Съобщение от инвестиционния ми посредник Делтасток: Поради засилено клиентско търсене, решихме да увеличим нашия избор на CFD пазари (Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash) с още 5 криптовалути. Ripple (XPR/USD): Глобална мрежа, която позволява на банките да уреждат трансгранични разплащания в реално време – по прозрачен начин и на по-ниски цени. Ethereum Classic (ETC/USD): Резултат от хард форк на оригиналния блокчейн Ethereum вследствие атаката срещу DAO през 2016 г. Litecoin* (LTC/USD): Една от първите криптовалути след Bitcoin, често наричана "среброто сред криптовалутите". Dash* (DASH/USD): Позната преди като Darkcoin или XCoin, Dash предлага всички възможности на Bitcoin, но с моментални трансакции и по-голяма сигурност. Zcash* (ZEC/USD): Предоставя допълнителна сигурност и конфиденциалност, тъй като трансакциите се записват и публикуват на блокчейна, но данни като подател, получател и сума остават скрити. * Предлагат се и като мини CFD, които могат да бъдат търгувани на приблизително 1/10 от цената на съответния стандартен CFD, което дава на повече клиенти достъп до тези пазари. Вече можете да заемате както къси, така и дълги позиции в новите ни CFD върху криптовалути без комисиони, при 75% марджин. На нашия уебсайт ще намерите пълен списък, както и подробни условия за търговия на всички CFD върху криптовалути, предлагани от DeltaStock. Алтернативни пазари, свързани с криптовалути Бихме искали да ви напомним, че освен криптовалути, предлагаме и други CFD, свързани с тях – на 50% марджин, а също и като Cash CFD на 100% марджин: Bitcoin Tracker-SEK (BITCOINETN/se) и Ether Tracker-SEK (ETHERETN/se) са борсово търгувани книжа (ETNs),чиято цел е да следят движенията съответно на Bitcoin и Ether спрямо еврото. Акции на Bitcoin Group SE (ADE/g) – компания, фокусираща дейността си върху иновативни бизнес модели и технологии в сферата на криптовалутите и блокчейна. DeltaStock Като тръгнаха нещата надолу изведнъж всички се сетиха да предлагат какво ли не. Тия покупки на маржин под 100% не ги препоръчвам - лихвите са убийствени. Най-интересно ми се струва предложението за акции на Bitcoin Group SE. Това е публична компания, която се търгува на немската фондова борса и е собственик на борсата bitcoin.de. И може да се купи кеш, без маржин. Edited January 30, 2018 by batibon Преместено мнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Да ми препоръчате борса в която мога да депозирам със Скрил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 мисля, че huobi.pro работеха с тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 1 hour ago, Outsider said: Да ми препоръчате борса в която мога да депозирам със Скрил? Борси и техните методи за депозиране/теглене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Здравейте, някой ползвал ли е Bitstamp, сигурни ли са и като цяло какви са ви наблюденията за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Ако тепърва ще правиш регистрация и верификация се зареди с много търпение - чаках повече от 2 месеца и 3 пъти им писах на поддръжката, явно безрезултатно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Ами всъщност не, верификацията ми отне не повече от 2 минути. Имах проблем с всички останали борси и затова се насочих към тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 On 2/3/2018 at 8:50 AM, pegass said: Ами всъщност не, верификацията ми отне не повече от 2 минути. Имах проблем с всички останали борси и затова се насочих към тях Колега едно е да си изпратиш документите за верификация, друго е БОРСАТА да ги удобри и верифицира. Силно се съмнявам да стане по-рано от 2 седмици... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Ако се регистрираш в борса и искаш да депозираш с кеш/фиат, нещата са доста тегави и бавни (предимно заради верификацията). Ако обаче вече имаш биткоини и си ги пратиш в борсата може да минеш и без верификация. Правилно ли съм разбрал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Преди 3 часа, Sundy написа: Колега едно е да си изпратиш документите за верификация, друго е БОРСАТА да ги удобри и верифицира. Силно се съмнявам да стане по-рано от 2 седмици... Да, в първия момент и аз предположих, че просто са ги приели, но когато влязох в раздела верификация ми изписа, че съм одобрен и отделно получих e-mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSB Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Здравейте. Някой от форума дали е използвал услугите на www.altcoins.bg Имате ли впечатления? Точни ли са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Преди 3 часа, VSB написа: Здравейте. Някой от форума дали е използвал услугите на www.altcoins.bg Имате ли впечатления? Точни ли са? точни са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts