staloun Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Момчета, от скоро играя на борсите.Въпроса ми към Вас е за Бинанс.От няколкото сделки ми останаха остатъци от сделки от няколко валути, които не са активни.А сумата когато са 4-5 валути ,поне за мен не е малка.Как мога да ползвам остатъците си от сделките в съответните валути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 1 hour ago, staloun said: Момчета, от скоро играя на борсите.Въпроса ми към Вас е за Бинанс.От няколкото сделки ми останаха остатъци от сделки от няколко валути, които не са активни.А сумата когато са 4-5 валути ,поне за мен не е малка.Как мога да ползвам остатъците си от сделките в съответните валути Здравей! Пробвай да продадеш остатъците чрез Market Order, но ако са много малко (0.9700000) от нещо, което струва много евтино за един брой (да речем Ada/Cardano) няма как да стане. Това е т.нар. "dust" и уж работели разработчиците този "dust" или прах да може да се продава, но ще видик кога ще стане това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Един приятел каза, че ако имаш техния койн и дадеш таксите да ти ги приспада от него, няма да имаш прах А и ще си 50% reduce fee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Някой знае ли каква им е драмата, замръзнали са от час...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Ясно защо... но е тъпо... https://www.newsbtc.com/2018/02/08/crypto-exchange-giant-binance-will-12-hours/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Профилактика, спокойствие просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 The data sync is going well. Estimated time has not changed from 4am UTC 2018/02/09. Thank you all for continuing to remain so patient and understanding. Reminder: We will allow a 30-minute window where users will be able to cancel orders prior to trading being re-opened. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 На 7.02.2018 г. at 22:30, staloun написа: Момчета, от скоро играя на борсите.Въпроса ми към Вас е за Бинанс.От няколкото сделки ми останаха остатъци от сделки от няколко валути, които не са активни.А сумата когато са 4-5 валути ,поне за мен не е малка.Как мога да ползвам остатъците си от сделките в съответните валути Зависи кои са ти и от кога са ти ,но щом не е малка сумата би трябвало да можеш да ги пратиш в друга борса в която ги има и да ги търгуваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Твърдят тези от бинансе ,че през това време което са имали подобрение всеки който е пратил етъри в портфейла си ще му бъдат удвоени . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Да и дори имаше и eth адрес къде да депозираме. Поредния измамник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Относно Кракен - ако има човек Tier 2 и събмитне нещата за да мине на Tier 3 може ли докато се чака да се трейдва на Tier 2 лимитите или целият акаунт е замразен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 ако имаш верифициран тиер 2, няма проблем да си трейдваш според лимитите на тиер-а трейдвай си спокойно м/у временно може да те верифицират за 3, щом си пуснал вече проблема с тези верификации са депозитите/тегленето, няма нищо общо с трейдването като цяло лимита на акаунта ти е за теглене/депозиране, не за трейдване, т.е. тегли/депозираи според лимита/тиер-а Wabi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Да, правилно, депозити/теглене имат лимити, не трейдване Мерси за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasKo Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Здравеите нов сам тук и ще задам глупави вапроси ама от дни се ровя из форумите и не откривам информация-Копая сато6и догкоини литкоини и др. за стотинки разбира се в разли4ни саитове направил сам си портфеил blockhein за които не сам сигурен ама маи може само биткоини да се сахраняват ама за другите крипто валути в последствие ще мисля, та вапроса ми е като сабера достата4но биткоини в коя борса в бг мога да ги прехварля за да ги изтегля примерно от виза или в някои офис на изипеи или тем подобни или просто да купа някаква друга валута с цел някаква инвестиция и как става това защото в няколкото саита които намирам в балгария няма дори дадено място за регистрация камо ли някакви други уто4нения с това как оперират в пове4ето пише и вероятно се използват като 4ендж б-ра.Благодаря предварително. zза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Здравейте, аз също имам въпрос свързан с Binance. Направил съм си регистрация там, но скоро ще ми се наложи да си сменям личната карта. Чудя се дали ще трябва да сменя и информацията която съм подал към Binance, тъй като бях пратил лична карта за потвърждение за завършване ана акаунта. Търся в сайта, и никъде не намирам опция за промяна на информацията относно личната карта, или качване на нови снимки . Дали тези снимки са необходими само за първоначално потвърждение, че си реален човек и след като го потвърдиш да няма никакво значение за тях, че си сменил документа ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Преди 1 час, AdamKadmon написа: Здравейте, аз също имам въпрос свързан с Binance. Направил съм си регистрация там, но скоро ще ми се наложи да си сменям личната карта. Чудя се дали ще трябва да сменя и информацията която съм подал към Binance, тъй като бях пратил лична карта за потвърждение за завършване ана акаунта. Търся в сайта, и никъде не намирам опция за промяна на информацията относно личната карта, или качване на нови снимки . Дали тези снимки са необходими само за първоначално потвърждение, че си реален човек и след като го потвърдиш да няма никакво значение за тях, че си сменил документа ? Не е нужно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Благодаря за отговора @WinSpam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 Борса да имаш. Блокираш постъпленията за койна и се оправдаваш с волатилност или технически проблеми. Разполагаш сладки ордери за продажба по другите борси. И трябва добре да си си направил сметката колко ще го помпиш. Останалото е работа на ботовете за арбитраж. Ботовете изкупуват твойте койни по другите борси с цел арбитраж и те правят богат. Ама арбитраж ЙОГ. /извадки от ненаписаната ми книга - "наръчник на младия мошенник"/ vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 Полезен сайт с рейтинги на борсите http://www.bestbitcoinexchange.net/ за да не бъдете обирани с такси и ако търсите обеми... в ляво (под заглавието на съответната борса) има и по-обширно ревю. _____________________________________________________________________________________________________ Понеже съм им се изнервил на Мекса и ме интересува левъридж (margin trading) http://www.bestbitcoinexchange.net/margin-trading/ За момента съм се спрял на Whaleclub и SimpleFX... някой може ли да даде мнение за тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Може ли някой да ми обясни как става пращането на EUR от Coinbase към Kraken ? От койнбейс ми искат верификация на акаунта към кракен, като пратя малка сума, но в същото време не ми дават да правя никакво пращане, тъй като не е верифициран акаунта ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 @d2maper имаш ли наблюдения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2maper Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 На 8.03.2019 г. at 13:43, AdamKadmon написа: Може ли някой да ми обясни как става пращането на EUR от Coinbase към Kraken ? От койнбейс ми искат верификация на акаунта към кракен, като пратя малка сума, но в същото време не ми дават да правя никакво пращане, тъй като не е верифициран акаунта ? На 8.03.2019 г. at 14:09, vamp111 написа: @d2maper имаш ли наблюдения? За EUR не знам. До момента съм пращал само BTC между Coinbase и кракен.. ама fee-то удря яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 На 8.03.2019 г. at 13:43, AdamKadmon написа: Може ли някой да ми обясни как става пращането на EUR от Coinbase към Kraken ? От койнбейс ми искат верификация на акаунта към кракен, като пратя малка сума, но в същото време не ми дават да правя никакво пращане, тъй като не е верифициран акаунта ? те искат да пратиш от Кракен в КБ малката сума за верификация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Преди 2 часа, Pistolero написа: те искат да пратиш от Кракен в КБ малката сума за верификация... T.e 1во трябва да пратя от моята банка в BG към Кракен, после от кракен към Coinbase, и после от Coinbase към Кракен ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Да, верификацията в койнбейз става, като преведеш малка сума към подадената сметка с реф номер, без значение откъде (банка или борса) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts