AdamKadmon Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Преди 5 часа, Pistolero написа: Да, верификацията в койнбейз става, като преведеш малка сума към подадената сметка с реф номер, без значение откъде (банка или борса) Благодаря ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Някой да е взимал от на DG cash биткойн ATM и сработват ли добре нещата ,ако се сложи криптото на NFC карта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Здравейте, студент съм и в момента си правя регистрация в кракен. За верификация ми изискват utility bill, а аз нямам нищо, което плащам от мое име (касов бон от бензиностанция не става, защото никъде не фигурира адреса ми или името). Какви алтернативи имам (друг тип utility bill или борса, която не изисква подобно нещо)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 изфабрикувай нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Мобилен телефон не плащаш ли? Интернет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Стигна се до банково извлечение, защото както съм писал по-горе нямам никакви сметки на мое име. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted July 6, 2019 Report Share Posted July 6, 2019 На 5.07.2019 г. at 11:02, pegass написа: Стигна се до банково извлечение, защото както съм писал по-горе нямам никакви сметки на мое име. Е те вече имат KYC !!!! А ти познаваш ли ги лично??? Да хвърля малко бензин в огъня така да се каже...... Нищо лично , ама мразя борсите с изискване KYC без основание... Как да се регна при такива с пълни лични данни ... де да знам ,че утре няма да теглят голям кредит от мое име ползвайки ми данните... поздрав за тия дето са прочели ко съм писал: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Преди 13 часа, kmeta написа: Е те вече имат KYC !!!! А ти познаваш ли ги лично??? Да хвърля малко бензин в огъня така да се каже...... Нищо лично , ама мразя борсите с изискване KYC без основание... Как да се регна при такива с пълни лични данни ... де да знам ,че утре няма да теглят голям кредит от мое име ползвайки ми данните... поздрав за тия дето са прочели ко съм писал: Добре, айде аз да те питам как да си купя анонимно бтк. Борсите имат kyc, тука посредниците имат горница около 3%, която при по-малки суми не е такъв проблем. На localbitcoins има 5 кьорави обяви, които стават или с банков превод или кеш, ама Букурещ. Ко прайм? Личните ти данни ги има на толкова много места, че борсата е вероятно едно от последните места, където ще се възползват от това (при хак е друг въпрос). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Преди 1 час, pegass написа: Добре, айде аз да те питам как да си купя анонимно бтк. Ето на този въпрос трябва да стигнеш до отговора сам !!! На момента мога да ти дам повече от 10 линка де реферални де не, ама няма да го направя. Щото после след първия неуспех ще има - ама по препоръка от еди кой си беше. Най добре е сам да си загубиш времето в нета да разбереш къде искат KYC къде не. какви им са условията, оборота, комисионните, таксите, отзиви по разноезични форуми, и тн. Придобиването на опит не шега работа и ентусиастите дето бързат им излиза платено, де с малко де с много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Дааа, и аз се чудя един студент с какъв кеш може да разполага, при положение че няма и банкова сметка...?!?!?! На 1.07.2019 г. at 15:16, pegass написа: Здравейте, студент съм и в момента си правя регистрация в кракен. За верификация ми изискват utility bill, а аз нямам нищо, което плащам от мое име (касов бон от бензиностанция не става, защото никъде не фигурира адреса ми или името). Какви алтернативи имам (друг тип utility bill или борса, която не изисква подобно нещо)? На 5.07.2019 г. at 11:02, pegass написа: Стигна се до банково извлечение, защото както съм писал по-горе нямам никакви сметки на мое име. Ай сега кажи кое не е истина.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 преди 13 минути, Pistolero написа: Дааа, и аз се чудя един студент с какъв кеш може да разполага, при положение че няма и банкова сметка...?!?!?! Ай сега кажи кое не е истина.... Казах,че нямам нищо което плащам от мое име, а не че нямам сметка. Това кой с какви средства разполага въобще не те бърка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 преди 28 минути, WinSpam написа: ох ох ох . Много сте ми интересни такива как така разполагате със такива средства че да надвишавате дневните лимити на борсите .Да не говорим че за депозиране почти нито една борса няма никакъв лимит .Правиш си 5 регистрация в Crypto.bg отиваш със шапка и качулка на няколко кеш терминала и днеска 200 к може си ги вкараш . За теглене всички борси имат поне по 20к на ден без варификация . 5, 10 акаунта.... Много богати хора има тука бее!!!! За депозиране на фиат всички имат kyc, за теглене на фиат също.Няма изисквания за депозит и теглене на бтк/алтове. Не ме притеснява, че ще им надвиша обема - въпроса беше как може с минимални комисионни и в същото време анонимно да се закупи дадено количество бтк. При всичките коментари освен, философии и заяждане никакъв съществен отговор не получих. Това е една от причините, поради които има доста хора, които само четат форума и съвсем малко пишат в него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 @pegass не вярвам някой да се заяжда нарочно.... в момента искаш все едно да си купиш автомобил (на малко км, да гори малко но да е с много коне и естествено евтин)... Аналогията с апартаментите е същата.... искаш двете крайности наведнъж.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 преди 21 минути, pegass написа: При всичките коментари освен, философии и заяждане никакъв съществен отговор не получих. Абсолютно вярно !!! Аз на нова щайга с нов джам писах какви защити съм поставил и питах какво още да сложа а получих отговор да си преинсталирам джама !!! Няколко месеца по късно чета платена статия с видове платени защити и както бях са набирил си изразих мнението... За което пък получих съвет да си оставя само 2 USB порта за клавиатура и мишка, което пък е потвърждение, че няма вицове за БГ форуми а всичко е истина - ето тука : batibon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Разсмя ме... преди 11 минути, kmeta написа: Абсолютно вярно !!! Аз на нова щайга с нов джам писах какви защити съм поставил и питах какво още да сложа а получих отговор да си преинсталирам джама !!! Няколко месеца по късно чета платена статия с видове платени защити и както бях са набирил си изразих мнението... За което пък получих съвет да си оставя само 2 USB порта за клавиатура и мишка, което пък е потвърждение, че няма вицове за БГ форуми а всичко е истина - ето тука : Виж какъв съвет даде преди малко преди 56 минути, kmeta написа: Ето на този въпрос трябва да стигнеш до отговора сам !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Който е юнак да си носи отговорността а в случая е ФИНАНСОВА да даде линк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 преди 8 минути, WinSpam написа: Темата ти започна от тук ! След като си разбрал че лимита ти е достатъчен за твоите нужди и без варификация , ти си изменил темата затова как да купиш анонимно и евтино Биткойн . Нямаш нищо на твое име , нямаш банкова сметка , не искаш да платиш комисионна която е 2% и връзваща се перфектно с твоите нужди . Няма да изпадна в подробности, че е по добре да ги платиш тези 2% вместо да се занимаваш с документации и варификации и чак даваш мнение за форума ! Всички са хокани в началото от тук , но това е нормален процес . Ако не смяташ да ползваш банкови сметки и искаш да купуваш редовно с кеш пиши на лично ще те уредя аз Така като си тръгнал да връщаш назад коментарите поне прочети всичките и пак се върни и ми кажи кой е сменил темата. Кога съм казал, че лимитите не ми стигат? От всичко изписано дотук как по-точно разбра, че може да се вкара фиат в борса без kyc? Нито си админ, нито нищо че да ми казваш кое може и кое не може да се коментира в тоя форум. Последното ти изречение даже няма да го коментирам. Айде със здраве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 явно не само аз съм се подвел от неправилно структурирания въпрос.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Дано си прочел и запомнил изтритите мнения, pegass Ако искаш да получиш точен отговор, задаваш точен въпрос, тук не е място за игрички и избирателно сондиране на мнения, като основната цел на въпросите остава скрита. Ако е така, както казва кмета - стигаш до отговора си сам. Получаваш абстрактно, само в ума ми месец банн заради подвеждащо поведение. На 26.06.2019 г. at 22:13, kmeta написа: Утре ако чуя от селските пенсионери, че си говорят за биткойн, веднага обръщам 0,002 бтк в ку4ета. В момента е около 25 сат, а го чакам 17-20 някъде. Позна, че кучетата ще се вдигнат, в момента съотношение доги - бтк е 0,00000031, затова писах подвеждащо мнение, мисля, че сбърка посоката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 Мен ми е чудно за какво беше цялата тази дандания, препрочетох 2 пъти коментарите. Той никъде не твърди, че няма банкова сметка ... WinSpam, според мен изпуши ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 @batibon@Pistolero Първоначално, въпроса ми беше относно как да си изкарам верификация, да. След това кмета започна да ми говори за kyc, доверие на борсите и т.н. и така въпроса се отклони. Що се отнася до човека с изтритите коментари, всичко изтрито съм прочел и нямам намерение да коментирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts