Cryptos Voskrese 25 Докладвай Публикувано 31 Март, 2014 Един от клиентите на Nxt вече поддържа групов чат. Пращате съобщение на даден акаунт и всички могат да го видят и да отговорят на него, става като "тема" във форум.https://bitcointalk.org/index.php?topic=345619.msg6006208#msg6006208 1 stamen reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 1 Април, 2014 а ти пробва ли го? В блокчейна на нхт ли се случва това? Къде остават тези съобщения тогава? Аз вчера си инсталирах и пробвах bitmessage, но точно защото имат proof of work, не става бързо и не става за чат. Нхт са с proof of stake, следователно може да стане бързо, но какво се случва със съобщенията ми е мистерия - дали има написано по върпоса? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cryptos Voskrese 25 Докладвай Отговорено 1 Април, 2014 а ти пробва ли го? В блокчейна на нхт ли се случва това? Къде остават тези съобщения тогава? Аз вчера си инсталирах и пробвах bitmessage, но точно защото имат proof of work, не става бързо и не става за чат. Нхт са с proof of stake, следователно може да стане бързо, но какво се случва със съобщенията ми е мистерия - дали има написано по върпоса? Доколкото знам - да, на блокчейна са. На определен период от време ще има shrink-ване на веригата обаче и съобщенията ще се изтриват от блокчейна май. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 1 Април, 2014 А има ли вече API за това? За всяко съобщение плаща ли се такса от 1 некст? Ако не, каква е мярката срещу спам на блокчейна? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cryptos Voskrese 25 Докладвай Отговорено 1 Април, 2014 За API не знам. За всяко съобщение се плаща 1 некст (сега работят по намаляне на минималната такса на 0.1). Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове