cryptobr Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Здравейте на всички, Нов съм във форума и съжалявам, че не направих предварително проучване за това, което ще пиша, но смятам, че е полезно и би било такова за всички. Става въпрос за английската криптовалута Electroneum (ETN). Тя е сравнително нова и революционна, горе-долу функционира до някаква степен от края на миналата година. Това е една от малкото мобилни криптовалути, с идея за масово използване, свързано с мобилни оператори, онлайн хазарт и други. По време на Айсиото (ICO), се включиха повече от 220 000 души, които осигуриха 40 милиона долара за екипа, работещ зад този проект. Говорейки за екипа, изпълнителният директор е с дългогодишен опит в сферата на дигиталния пазар, има много все още функциониращи компании за реклама и много други, много готин и въодушевен човек, има постояно видео чатове, в които го питат въпроси, свързани с бъдещето на валутата и прочие. Electroneum e private валута, базирана на блокчейн-а на Монеро. Може би знаете за форк-а на Монеро, с който искат да ограничат ASIC копаенето, е ETN ще ги последва. Да пристъпим към същността на нещата... От няколко седмици функционира и мобилното приложение за копаене на електрониуми. Няма страшно то е симулативно, ненатоварващо процесора на телефона Ви, използва се CPU енергия за копаенето, но не реална, защото така телефоните ще са за скрап много скоро... В момента, след последния ъпдейт, минимумът, който един телефон прави на ден е 10ЕТN, което прави около 15-20 лева месечно, следвайки цената му в момента, която е около 2 цента. Краят на 2017, един електониум достигна над 20 цента, което прави инвестицията в него по-добра. Сега се търгува на около 320-330 сатошита, което е близко до абсолютния му минимум - по-малък шанс за загуба на капитал. Електрониум вече има няколко договора с водещи телекомуникационни компании в страните от Третия свят. Само за сведение, ще ви споделя един мобилен план в Малайзия, който за 5 долара на месец, включва безплатни разговори със съответния оператор, безплатен интернет, други минути и прочие, прочие - за 5 долара месечно. Позовавайки се на информацията за работата с приложението на Електрниум, това означава, че милионите, да не кажа и милиарди ще могат да имат безплатно телефон и да говорят с него и общо взето това е целта и на изпълнителният директор, който обикаля постоянно и се сключват споразумения и договори. Съвсем скоро ще стартира и рекламата на самото приложение, което дори без такава в момента е водещо финансово приложение в Плейстор (playstore) в Обединеното кралство. За мен възможностите на екипа и самия проект са огромни... Само си представете, на месец от симулативно копаене, ненатоварващо телефоните се правят в момента 15-20 лева при най-ниската му достигната цена. Друг интересен факт за проекта е, че има най-голямата активна общност, наброяваща в Телефрам над 47 000 души, а общо всички регистрирани са над 1 милион души. Освен това е една от малкото компании, която си поставя цели за всяко четиримесечие и ги изпълнява. В последните дни, компанията взе патент за незабавно плащане чрез електрониуми за всякакви покупки, плащани в BTC,ETH,XMR. Ниската цена дава възможност на много хора да се включат, заради минималния риск. Първите електрониуми, които купих струваха 1 цент, следващите 10, после и на 15 цента взех, и на всеки "дип" си купувах със свободните си пари. Преди седмици достигна абсолютния си минимум, което ми помогна да инвестирам повече средства и да намаля моята граница на печалба. Освен това приложението ми позволява да копая без никакви усилия по 300 електрониума на ден от най-скапания възможен телефон, за сведение последните модели телефони правят около 500-600 на месец. Има и реферал кодове, които позволяват при споделяне на идеята на Електрониум с други хора, да може да взимате малък % от изкопаното, а също така има и седмични награди за хората, които споделят. Повечето от Вас сигурно ще се чудят е добре как така без реално натоварване на процесора, се копае.. е те са вече изкопани и сега просто ги пускат безплатно за хората, които си изтеглят приложението и натиснат едно копче, което просто синтезира "Тук съм, подкрепям Ви". Смятам, че валутата има много бъдеще не само заради рекордите, които поставя, но и заради фактът, че има смисъл в самата идея, в проекта.. Вече разплащателната система може да се използва при wordpress сайтове, а тепърва предстоят и да станат факт големи договори с водещи регионални телекомуникационнни компании, които ще позволят на още милиони хора да се възползват от тази оферта. Разбира се самият проект е много по-сложен от това, което аз Ви представям, затова ако Ви е допаднало, Ви препоръчвам да прочетете и самия whitepapper, намиращ се в сайта на Електрониум, но Ви съветвам да си изтеглите приложението и да започнете незабавно да получавате криптовалута, без никакви усилия. И ако Ви е харесало и решите да го използвате, може да добавите и моят реферал код, който е 78E2B2. Надявам се да съм Ви бил полезен,тъй като с този пост исках само да помогна на много хора, които се занимават с това, или пък такива, които си намят хабер, защото няма нищо сложно в това да натиснеш едно копче и да станеш част от новия задаващ се водещ пазар за валути. А да станеш част от всичко това, напълно безплатно, звучи гот, нали? Пожелавам ви Весели празници и успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staloun Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 https://coinmarketcap.com/currencies/electroneum/#markets Тази валута е доста далече от истината.Дори да ти вкараме кода, тези са толкова зле и не вярвам и цент да вземеш от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryptobr Posted April 8, 2018 Author Report Share Posted April 8, 2018 По кое разбираш, че са зле? по бройките на борсите, в които се търгува ли? Идеята на това е много по-голяма от хората, които се занимават с трейд на крипто. Идеята е да обхване целия свят и да се използва. Споделих, че започнаха да сключват договори с компании, които имат достъп до 100 милиона потребители. Проектът е все още в начална фаза, не фукнционира все още. Струва 2 цента в момента и то защото е зависима от биткойна все още. Не мисля, че си достатъчно компетентен да кажеш, че нещо е далече от истината, на базата на маркетите, без дори да знаеш за какво иде реч. Не ми е толкова за кода, колкото за идеята. Взех около 100-150 електрониума в последните 2-3 седмици напълно безплатно и мога във всеки един момент да ги изпратя до борсата и да взема повече от цент за тях,така че не се изказвай толкова неподготвен следващия път. Поздрави и прочети за какво иде реч, интересно е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dublin Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Аз от излизането на приложението на 5 март , го ползвам , и правя по 8 $ на месец . Взимам ги ! Даже вече ги изкупувам ! Обръщах ги в LTC , когато им нямах доверие и - в сметката ! Отскоро , обаче си ги пазя ! Проекта е реален и не бих казал , че не се печели ! 8 долара не са много , но са печалба,нали ? Ето и моят реферал : https://my.electroneum.com/join/E4ABAB Ето и нещо , което е свързано с ETN , и си е нашенско ! Група във Фейса за ETN : https://www.facebook.com/pg/Electroneum-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-196675997641128/posts/?ref=page_internal Там изкупуват ETN на 80 % от моментната цена ! В края на краищата , не всеки разбира от крипто и от търговия с крипто-валути ! Пък и таксите не са малки по преводите ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts