arcsales Posted April 14, 2018 Report Share Posted April 14, 2018 Преди малко купих около 1000 verge и се чудя дали има и други инвестирали във валутата? Какви са вашите прогнози и таргети? Аз мисля, че ще удвой текущата си цена в следващите 2 месеца на база на днешни прогнози и анализи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sundy Posted April 15, 2018 Report Share Posted April 15, 2018 Добре де разбрахме за този Verge, лично аз съм пас. В една от другите теми казваш 2 дена, а сега ми говориш 2 месеца. То всеки алт след 2 месеца може да е х2 примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 arcsales Posted April 15, 2018 Author Report Share Posted April 15, 2018 Прав си. Този пост е преди другия. Тук все още не знаех това, което знам сега и по-скоро питах какво мислят другите..., а в другия е явно, че мнението ми е вече променено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
arcsales
Преди малко купих около 1000 verge и се чудя дали има и други инвестирали във валутата?
Какви са вашите прогнози и таргети?
Аз мисля, че ще удвой текущата си цена в следващите 2 месеца на база на днешни прогнози и анализи.
2 answers to this question
Recommended Posts