hpz Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 On 11/9/2019 at 9:19 AM, vamp111 said: Positions [1] Closed Positions Active Orders [4] Stops [1] Fills Order History Symbol Qty Order Price Summary --- XBTUSD 9666.0 XBTUSD 9555.0 XBTUSD 9444.0 XBTUSD 9333.0 Много нагоре са били твоите. Аз последният ордър го бях сложил на 8905. Снощи на 9080 ме достраша да добавям, защото не обичам много напомпана позиция, особено ако е леко под водата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 аз имах на 9111 и на 9222 и ги махнаь на всичкото отгоре, вчера на живо го гледах как помпи и като падна под 9120 за малко да затворя цялата позиция, но после реших, че е по-добре да плащам още фъндинг на шортърите освен това малко късно се сдобих с тази информация https://pbs.twimg.com/media/EJEp3u3XYAATjch.png hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 мнението ми за следващите месеци: https://www.tradingview.com/chart/XBTUSD/SOL3h2kq-XBTUSD-Weekly-Halving-incl/ линиите са ясни, не мисля, че може да стигнем толкова ниско (45++), по скоро 6+++ ми се струва като абсолютно дъно резистънса е зелената линия, всичко под лилавата заслужава да се изкупува със затворени очи * мечките поемат контрол под 7.9 изтървал съм една от линиите, и без това ги рисувам произволно P.s. дали днеска ще издъмпим с $300 или ще изпомпим с толкова не знам, дългата ми все още е отворена, болката е временна, гордостта завинаги, халвинга приближава със всеки изминал ден, не се заблуждавайте, че няма да се отрази на пазара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 ivan and hpz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Positions [1] Closed Positions Active Orders [6] Stops [1] Fills Order History Symbol Qty Order Price Summary --- XBTUSD 8484.0 (фингър) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 м/у другото тая позиция я отворих след разговор с @Pistolero и после съм забравил за нея, размера на позицията не е голям, за това пък е с висок левъриджа че да хвана повече контракти... Contracts Qty Value Price Liq. Price Margin(Leverage) Unrealized P&L(%) Daily Realized P&L Close By BTCUSD 9482.26 9826.00 (25x) (262.21%) ако някой търгува на тази борса да даде мнение как се държи при големи движения на пазара, че аз въобще не съм се сетил да видя какво става.. . на който му е интересно ето рефералката: https://www.bybit.com/app/register?ref=Q7NYZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 dreamer4o and hpz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 На 7.08.2019 г. at 20:33, vamp111 написа: ами приготвям се 2025 да съм от първите отишли с граждански полет в космоса, Virgin Galactic, Space X или Blue Origin, който ме вземе... брадясал талибан, дано не ме спрат още на чек-ин а! 2025 наближава rippleche and ivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 в 14:00ч БГ време затваряме 10-та поредна червена четири-часова... за първи път в историята на биткойн... ако имате някакви божества в които да вярвате, талисмани или вълшебни лампи да потъркате, сега е момента !! също ако някой владее Вуду, да направи една кукла на Фил Потър или Джан Карло Девисини малко да им раздвижи тетърите... аз съм без стоп лост, YOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Преди 4 часа, vamp111 написа: 2025 наближава Искам и аз, ама май ще трябва да чакам 2029 халвинга та за 2030, но ще гледам за нещо в истинският космос на 100+км. Този Ричард с неговата измишльотина на 70км хич не ме кефи. Няма ясна граница на космоса в природата, но от НАСА са приели че това е 100км, то вярно след 60-70км атмосферата е толкова разредена, че няма съпротивление от въздуха. Но неговото си остава просто един самолет на високо за 2-3 минути. Не е ли си да си в орбита и да орбитираш около земята не го броя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 преди 40 минути, vamp111 написа: в 14:00ч БГ време затваряме 10-та поредна червена четири-часова... за първи път в историята на биткойн... ако имате някакви божества в които да вярвате, талисмани или вълшебни лампи да потъркате, сега е момента !! също ако някой владее Вуду, да направи една кукла на Фил Потър или Джан Карло Девисини малко да им раздвижи тетърите... аз съм без стоп лост, YOLO От една седмица тетъра спря да нараства, преди това всяка седмица с по малко в продължение на година и повече май. Обемите на търгуване са минимални и много малки.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/bHU2DSfx-BTCUSD-Daily-Bulish/ за това все още си държа дългата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Преди 21 часа, vamp111 написа: в 14:00ч БГ време затваряме 10-та поредна червена четири-часова... за първи път в историята на биткойн... Преди няколко месеца, когато беше голямата манипулация, и бях много по-активен пусках периодично няколко явления, които не са се случвали никога в историята на биткойна. Тогава казах, че очаквам, да се случи същото по пътя и за надолу. Наивно е да очакваш, да се случват някакви рекорди, а когато отпътуваме за надолу, да очакваме същите 40% корекции, както е било преди това. 8000 е минимумът до който може да стигнем Малко порових в историята: Изобщо не е розово положението.Единствено се съмнявам в 6к, защото е твърде хубаво за да е истина, всичко друго води поне до 8300$ Най-вероятно зависи колко хора ще се набият на къси, и ако сумата е достатъчно изгодна, ще се намери някой добър кит да обере възможно най-много и да ни изтреля както се случи още на 1ви Април, толкова "нормално" 16 Август Никой не говори за бели знамена. Бяло знам извадих на 13к, когато не посмях да купя. Сега купувам по малко и ще го правя в най-лошия случай до 6к. 17 Юли Явно ще е преди 2026 Бях споменал и минимумът за 1ви Януари 2020 - 7400$ тавана е т.н луна. 16 Юли Най-накрая след 147 дни, над 50 дневната МА имаме контакт ! Сега ще разберем, дали всичко е било едно голямо надуване или реално е имало защо да изпуснат влака толкова много хора. Аз си държа на мнението от Юни, (случайно или не на 26ти), че това ми прилича на мини декември 2017, и си чакам 9-7к ренджа. Ако ли пък не, ще си остана с вълнуващите емоции по целия път за нагоре ( преди това пък за надолу) . Продадох малко... 15 Юли Аз чакам 8300 до края на годината. Ако не дойде здраве да е 11 Юли Точно се чудих последните добавки които исках да направя още като бяхме 3400 дали да ги оставя между 7-9 к или да ги вкарам сега и да знам, че нямам повече пари чакащи за биткойн. Все ми се струва, че от тук или сме много, много надолу или много,много нагоре. Ако трябва да обобщя с графиката, или си правим дабъл топа и от там сме много по-надолу отколкото някой смята (подкрепено с някакъв вид феномен свързан с някой от... @vamp111 --->От 20 седмици имаме 4 които са червени, това не се е случвало никога. Най-близкото до това постижение е било през 2013 когато за 18 седмици сме имали 4 червени. Поглеждам голямата картинка и виждам колко по-нагоре сме (131%), отколкото би следвало ако следим съпорт линия която тръгва от 2013 и отскачаме 2015. Понеже е много дълго и едва ли някой чак толкова се интересува от моите разсъждения, за обощение, ще кажа, че според мен се движим 4 пъти по-бързо отколкото предния бул рън, от което следва, че е възможно топът да бъде направен средата на Август и от там надолу, или настрани, като Януари 2020 минимумът е 7500$ таван няма, Декември 16400$ таван няма. 8 Юли В допълнение, мен лично ме е страх да влизам дори по-малки върхове, да не говорим за големите, когато знам, че има хора толкова луди, и арогантни колкото тези двамата, да не говорим за още стотиците които никога няма да им узнаем имената, които притежават % от съплая. Ако единици не можеха да местят пазара, бих бил много по- спокоен. П.с очаквам поне един коментар " Стига с тези конспирации, Земята не е плоска ! " 30 Юни На мен този ръст все повече ми заприличва на мини декември 2017. Има една линия която гледам, и ударихме Януари/Февруари на дъното, а тръгва от Ноември/Декември 2016. В момента сме 244% над нея, а все си мисля, че някъде в бъдешето пак ще кацнем на нея. Явно ще си запазя покупките за тогава. Ако греша, ще купя Юни 2026, когато ще срещнем линията на тази цена, на която сме в момента Обещавам ! 26 Юни Току ще забелязах нещо. BTC никога не се е задържал толкова дълго над 50 дневната EMAS- 114 дни ! Най-близо до този рекорд трябва да се върнем 2015, където е имало рън от 99 дни без да я докосне. Мисля, че е крайно време да слезе малко на земята, да натоварят на влака всички вече отчаяни които си мислят, че няма да видят никога по-евтин билет за рая и да потегляме към 5 и 6 цифрените ! То бива, бива ама дори през великия бул рън... 12 Юни Миналия бул рън е имал 6 корекции които са били с 30-40% дъмп. Защо смятате, че този бул рън няма да има нито една такава корекция ? Какво му пречи да идем до 10к и да падне на 6к ? Като гледам чартовете, освен по-голямо фомо, нищо друго не виждам, но след по-голямо фомо идва и по-голям дъмп. Лично мнение 30 Май Даже съм и малко горд. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Браво @AdamKadmon само че въпросът е къде ще е дъното сега (до края на годината).... пробвай се да отгатнеш и ако познаеш да те номинираме за старши гадател... на мен нещо не ми се получава... ...имам в предвид че говориш за дъно януари на 7,5... но това ниво е актуално и за ноември и за декември, актуални са също 7,3; 6,9; 6,6... актуални са и 9,3; 12,7 и 15,8, така че дай прогнози по месеци, или на тримесечия ако искаш... защото в зависимост от развитието на даден цикъл може да се предполага следващия, а настоящия аз лично не мога да си изясня в началото, средата или края сме.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Пробвал съм се да отгатна като съм заложил 100 сатошита още Май месец. Но тези нива са ми от спагетите, които поради някакви причина са пренебрегнати от повечето хора. И не съм казал, че дъното ще е 7500$, а че ако съдя по спагетите, не би трябвало да паднем под 7500$. Нищо от написаното не е пророчество, а цифри които би трябвало да посетим, посредством шитшоуто което ни спретнаха Април. Точно поради развитието на този цикъл, видях какъв ще е пътя за надолу. Можеше ли да не е това- да, но за мен лично щеше да е удължаване на постановката. За други щеше да е съвсем нормално движение, защото хората са се осъзнали какво изтърват, не споря, всеки си има право на мнение. Точно дъно никой не може да ти каже, дори Нострадамус, тъй като моето мнение, е че дъната се решават от ден за ден. В зависимост колко хора ще се набият на дълги, кое е най-малко очакваното, кое е най-много очакваното, дали някой не е натиснал по погрешка с дебелия пръст ? За да ти задоволя поне малко любопитството, ще кажа само, че имам още 2 нива на които чакам, и ако не ги стигнем, ще съм напълно доволен, че съм се възползвал колкото можах от този дъмп. Нямаше да съм доволен ако бях купувал по пътя за нагоре. Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 wall str. fuckery..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 2 hours ago, vamp111 said: wall str. fuckery..... Кракен естествено са стигнали само до 8220$, където имах чакаща на точно същата цена. Е не е изпълнено и сатоши... Като изключим, че това прилича точно на обиращо движение и пропадането продължава, въпроса е дали няма да върнат за капитулация на късите - нива 8.4, 8.9, 9.3 Твърде очевидно става как ще пробием 8к, което почва да ме притеснява. Докато го говорех само аз - добре, ама нещо взеха всички за това да говорят... Много фундамент и факти, ама като изгърмят късите - после теории много. п.с. Мен лично и 9.3 не ме притеснява, повече ме е страх от пробив на 10к. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Защо ако пробие 10к ще е страхотно... никога пове на 8к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Traded contracts: 1505 ($12.30 million, +33%) Open interest: $1.13 million (-9%) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 беше очевидно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Подготвят почвата, но 15 път при който се случи, и всички пуснат късите, ще е последният Продължава да се случва, само защото повечето хора все още са набити на дълги hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samouk treidar Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 7600 е дъното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samouk treidar Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 4д 200 периодна МА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts