Pistolero Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Преди 1 час, AdamKadmon написа: Подготвят почвата, но 15 път при който се случи, и всички пуснат късите, ще е последният Продължава да се случва, само защото повечето хора все още са набити на дълги или някой на ОТС иска средна цена 7,5 което означава 7,3-7,2 дъно.... ако пък подготвят догорорена сделка на 7К и 6,9-6,7 са възможни... какво ли не правят хората за пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 преди 19 минути, Samouk treidar написа: 7600 е дъното това ми беше предположението за уикенда (тоя дето мина)... от понеделник съм за 7,3 но зависи как ще се развие мача мога и да го променя в 6,9-6,7 рейнджа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 виж, много е просто. сега сме на ~$8000, дъното е 0, а таван няма. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 @Samouk treidar на доста хора в чартовете е 7600, надявам се да излезем прави всички аз съм сложил малко по нагоре бидче, не обичам да се опитвам да ловя ножки Positions [1] Closed Positions Active Orders [4] Stops [1] Fills Order History Symbol Qty Order Price Summary --- 7777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 can you feel the heat Unrealised PNL (ROE %) -0,2565 XBT (-71.78%) Samouk treidar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 -0,4184 XBT (-117.76%) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 no pain, no gain молете се да няма втори рунд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 някой жив да е останал ? https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/fecV61R0-BTCUSD-240-Bitstamp-Halloween-edition/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Чакаме търпеливо зелената. Нея я говоря от няколко месеца. Тази цена я пробваме за 4ти път, ще видим дали ще е достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 П.с дирижирането на целия пъмп от април се потвърди, след като най-накрая пробихме така уверено надолу. Големия пъмп за 2 дни на 26ти беше пак епичен бичи капан, за да може още хора да се натоварят на влака за надолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 Само да не повторим 40% пак и да се чудят какво стават шортовете.... цялата мрежа е вече настроена за надолу до 6к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 преди 14 минути, rippleche написа: цялата мрежа е вече настроена за надолу до 6к чак пък 6.... едната цифра, където ми я показва калкулатора е на снимката, но е малко вероятен рейндж... hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 преди 41 минути, rippleche написа: Само да не повторим 40% пак и да се чудят какво стават шортовете.... цялата мрежа е вече настроена за надолу до 6к Аз виждам, че повечето хора са на дълги, това, че в туитър всички говорят за 3к нищо не означава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 2 hours ago, AdamKadmon said: Аз виждам, че повечето хора са на дълги, това, че в туитър всички говорят за 3к нищо не означава. Точно. Не е само в туитър, но и тук. Сега всички очакват да обърне. Та може да има и фалшиво обръщане докаго яко се натовари клона. В такива случаи най-добре се набутват последните които се мъчат да "хванат влака". А някой хора просто им викат "корекции". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Ами те и повечето да са дълги ... това пак е предпоставка да се изсипе надолу ... 6к...4.5к дори. Ама @hpz тази корекция, за която казваш е мнохо ясно нали трябва да държи на тръни и шорта. Като гледам са на кантар и дългите и късите. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 На 15.11.2019 г. at 8:40, vamp111 написа: м/у другото тая позиция я отворих след разговор с @Pistolero и после съм забравил за нея, размера на позицията не е голям, за това пък е с висок левъриджа че да хвана повече контракти... Contracts Qty Value Price Liq. Price Margin(Leverage) Unrealized P&L(%) Daily Realized P&L Close By BTCUSD 9482.26 9826.00 (25x) (262.21%) ако някой търгува на тази борса да даде мнение как се държи при големи движения на пазара, че аз въобще не съм се сетил да видя какво става.. . на който му е интересно ето рефералката: https://www.bybit.com/app/register?ref=Q7NYZ Unrealized P&L(%) Daily Realized P&L Close By BTCUSD 9482.26 9826.00 (689.75%) жалко, че контрактите са твърде малко и няма да избият, загубата от дългата ми в мекс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Затворих късата в ByBit избих около една четвърт от загубата натрупана от дългата в Мекс, 60% от дългата е затворена, останаха ми 30000контракта с 10лев. от които две добавки бях направил по-рано, сега направих още една, за да ми свали средното ентри, ако продължим да дъмпим (което не мисля, че ще стане) мога да държа до 6600 след това трябва да добавя в акаунта ако не искам да бъда ликвидиран.... така че ще е добре да спрете да продавате, моля Contract Qty Filled/Remaining Exec price Price BTCUSD 7003.5 Limit Samouk treidar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 On 11/22/2019 at 1:30 PM, vamp111 said: Затворих късата в ByBit избих около една четвърт от загубата натрупана от дългата в Мекс, 60% от дългата е затворена, останаха ми 30000контракта с 10лев. от които две добавки бях направил по-рано, сега направих още една, за да ми свали средното ентри, ако продължим да дъмпим (което не мисля, че ще стане) мога да държа до 6600 след това трябва да добавя в акаунта ако не искам да бъда ликвидиран.... така че ще е добре да спрете да продавате, моля BTCUSD 7003.5 Limit Аз бих затворил на 7.8-8.0к. (ЕДИТ: Не е изключено да имаме корекция само до 7.6к, на ТА изглежда много логична. Но и никога досега не се е случвало. Ако психологически гледаме на нещата, би било докосване и може би пробив на 8к. Ниво 8020-8080 ми се вижда най-вероятно, но като гледам графиката ниво точно 7900 е най-ясната граница до която трябва да стигнем. Ако предположението ми се сбъдне - това за една седмица, то трендлинията ще ограничава точно около 7900.) Това не е финансов съвет, а мнение. Везните малко се обърнаха, вероятно ще отнеме седмица да се наклонят пак за пробив под 6.8 Пазара има още много маймуни да друса от клона. Според мен 6.4 и 6 ще бъдат за малко пробити за FUD, после малко по-сериозна корекция за FOMO и слизане надолу... живот и здраве за дългоочаквана капитолация. Но няма нищо весело в това, повечето хора ще си загубят парите. Аз поне виждам нещата така, значи може да са и точно обратното... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Допреди 6 месеца шортвахме всичко под 7К.... допреди месец лонгвахме 9 и 8.... а сега...xyz.... абе... въобще си е егати Лунапарка... hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 принуден бях да махна лев. сега съм крос, че иначе щях да съм мАртав заради високия лев.х10, при първа възможност ще затворя, не ми изглежда супер розово положението.. мнението ми остава това: https://www.tradingview.com/chart/XBTUSD/SOL3h2kq-XBTUSD-Weekly-Halving-incl/ Кракен и Бинанс с техния мейнтинънс направо, перфектен тайминг със затварянето на седмичната, нямам думи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 веднъж ме заблуди, втори път няма! чакам потвърждение в следващите 1-2 четиричасови вече 7К ни е резистънс, борим се да затворим над него, ако не, more blood.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 so far, so good... hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 On 11/24/2019 at 12:54 AM, hpz said: Аз бих затворил на 7.8-8.0к. (ЕДИТ: Не е изключено да имаме корекция само до 7.6к, на ТА изглежда много логична. Но и никога досега не се е случвало. Ако психологически гледаме на нещата, би било докосване и може би пробив на 8к. Ниво 8020-8080 ми се вижда най-вероятно, но като гледам графиката ниво точно 7900 е най-ясната граница до която трябва да стигнем. Ако предположението ми се сбъдне - това за една седмица, то трендлинията ще ограничава точно около 7900.) Това не е финансов съвет, а мнение. Везните малко се обърнаха, вероятно ще отнеме седмица да се наклонят пак за пробив под 6.8 Пазара има още много маймуни да друса от клона. Според мен 6.4 и 6 ще бъдат за малко пробити за FUD, после малко по-сериозна корекция за FOMO и слизане надолу... живот и здраве за дългоочаквана капитолация. Но няма нищо весело в това, повечето хора ще си загубят парите. Аз поне виждам нещата така, значи може да са и точно обратното... Още се чудя над същите неща, някой с мнение по въпроса? Струва ми се, че ще стигнем до около 8, но в никакъв случай до 8.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 според мен следва Shorts squeeze hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 8630 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts