Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

Или може би не... На кантар сме, възможно е да се целим към 7.2 този път. Малко по-голяма е вероятността за 7.2

Третият бакграунд вариант е да си стоим още в този рейндж докато напълно се изтърка номера. Докато едната посока ще се натрупа повече напрежение.

@vamp111, булиш е печатането на долари. Инвеститорите знаят какво става. Беариш е кризата. Като цяло няма пари, продават се активи, за да покриват разходи и кредити.

не бих се наел с предположения за цената, прекалено рискови са ми водите в момента за да се опитам да изтъргувам движение 

гледам си седмичната и месечната как ще затворят

иначе макро погледнато да, криза е, продава се всичко за кеш

Аз си признавам, че сега, като се вдига(в момента) вкарвам още на къси, защото смятам, че в по-дългосрочен план ще пада. Кризата ще повлече и криптото, а тя в момента е в много начален стадий, тепърва ще се усещат ефектите на разрастващата се безработица в световен мащаб.

Много бързаш с късите според мен.
С кризата ще пада и цената на долара. Т.е. не очаквай 3800$ да струва едно BTC. Това беше моменте спад. Може и да стане, но не е много вероятно с инфлацията която правят във фиата.

Аз очаквам до 7.2 или малко под 5.8
Но по-вероятно е нагоре.

24 minutes ago, vamp111 said:

аз само ще кажа, че парите които обещават да напечатата и раздадат, още не са влезли в циркулация, реално инфлацията не се е променила, не гледайте нещата от днес за утре,

То ние не гледаме, ама инвеститорите гледат :D 

Нали знаеш какво направиха китайците :D :D :D  Сечено...

Да де, но страхът на хората и инвеститорите се задейства веднага. На всеки му трябват пари и иска кеш, защото губи работата си, а това би трябвало да рефлектира и върху цената. Абе, самоубеждавам се общо взето :D

26 minutes ago, Johny_Domino said:

Да де, но страхът на хората и инвеститорите се задейства веднага. На всеки му трябват пари и иска кеш, защото губи работата си, а това би трябвало да рефлектира и върху цената. Абе, самоубеждавам се общо взето :D

Те тези дето могат да променят цената не нямат кредити. И с джобните могат да изкарата 10 години... Ако говорим за чисти инвеститори, не бизнесмени.

:D 
Има лека тенденция надолу. Ама точно сега момента е чисто тото. Преди обяд имаше тенденция за покачване.
Според мен ще има рейндж в момента и сме в някакъв баланс. То и DOW JONES е същата работа.
Погледни го от добрата му страна. Криза, хора няма, пари няма. Никой не КУПУВА. Ама и никой не ПРОДАВА... засега...

От 6260 съм скъсил. ...Ама то едно късо!... Едно време какви къси имаше!!! :lol:

Само да кажа, че съм на дълго. 4 пъти по сериозно от късото. Добавих над 6700, и сега средната ми цена е малко на +. т.е. около 6600

Вероятността да ходим до 7.2 ми се струва голяма.

Вече е време да почват късите да се помпят за ликвидиране...

Добре. Иначе нещата станаха 7.2 - обраха хората, сега надолу. Яд ме е, че бях само на позиции, но доларите в борсата си бяха долари. Щях да направя 1/6 горница от вчера до днес.

Нещата изглеждат на кантар, аз мисля, че ще ходим надолу, но не изключвам варианта за помпа. Това все още не беше достатъчно като помпа. Според мен трябва пак да прехвърлим 7к, само докосване не е достатъчно. Нали @vamp111

Много ми е чудно кога точно 25% от стака ми (които са във фиат) да ги прехвърля пак в BTC... Моментната загуба само от този скок е 10 пъти по-сериозна отколкото спекулативните ми печалби на левъридж... (търговия и HODL не ги смесвам никога!!!)

Предвиждам да обърне на локален максимум между 7045 до 7090.

Ех май обърках. Сега логично следва да надуе до 7.4 (с игла) или до 7.6
Спад ако има ще е след това. Вероятността да не пробие 7.2 ми се струва малка.

1 hour ago, hpz said:

Ех май обърках. Сега логично следва да надуе до 7.4 (с игла) или до 7.6
Спад ако има ще е след това. Вероятността да не пробие 7.2 ми се струва малка.

То почти всички объркахме, но пък дали си заслужаваше риска да го шортваме на малко по-високо ниво в тези мътни води без стопове, не знам... Предпочетох да се застраховам, отколкото да поемам незаслужаващ си риск. То беше ясно, че тази микропомпа е малко на стероиди вече. Можеше и надолу да тръгне, беше по-вероятно уж, а сега не е изключено да иде до 7.4-7.6, но вече става прекалено рисково. Логичното е да очакваме скоро поне ритрейс и там да си имаме своите цели. Пък ако тръгне нагоре, се пускаме по течението. Аз съм страничен наблюдател от вчера и чакам да видя какво ще стане. Сега доближаваме едно ключово ниво, но което като цяло или ще се потвърди булръна, или ще се реджектне и ще тръгнем надолу. Честно казано, не виждам какви са фундаменталните основи на първия сценарий на този етап поне до месец, но ще гледаме.