hpz Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 Или може би не... На кантар сме, възможно е да се целим към 7.2 този път. Малко по-голяма е вероятността за 7.2 Третият бакграунд вариант е да си стоим още в този рейндж докато напълно се изтърка номера. Докато едната посока ще се натрупа повече напрежение. @vamp111, булиш е печатането на долари. Инвеститорите знаят какво става. Беариш е кризата. Като цяло няма пари, продават се активи, за да покриват разходи и кредити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 не бих се наел с предположения за цената, прекалено рискови са ми водите в момента за да се опитам да изтъргувам движение гледам си седмичната и месечната как ще затворят иначе макро погледнато да, криза е, продава се всичко за кеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 Аз си признавам, че сега, като се вдига(в момента) вкарвам още на къси, защото смятам, че в по-дългосрочен план ще пада. Кризата ще повлече и криптото, а тя в момента е в много начален стадий, тепърва ще се усещат ефектите на разрастващата се безработица в световен мащаб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 Много бързаш с късите според мен. С кризата ще пада и цената на долара. Т.е. не очаквай 3800$ да струва едно BTC. Това беше моменте спад. Може и да стане, но не е много вероятно с инфлацията която правят във фиата. Аз очаквам до 7.2 или малко под 5.8 Но по-вероятно е нагоре. Johny_Domino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 аз само ще кажа, че парите които обещават да напечатата и раздадат, още не са влезли в циркулация, реално инфлацията не се е променила, не гледайте нещата от днес за утре, Johny_Domino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 24 minutes ago, vamp111 said: аз само ще кажа, че парите които обещават да напечатата и раздадат, още не са влезли в циркулация, реално инфлацията не се е променила, не гледайте нещата от днес за утре, То ние не гледаме, ама инвеститорите гледат Нали знаеш какво направиха китайците Сечено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Domino Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 Да де, но страхът на хората и инвеститорите се задейства веднага. На всеки му трябват пари и иска кеш, защото губи работата си, а това би трябвало да рефлектира и върху цената. Абе, самоубеждавам се общо взето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 26 minutes ago, Johny_Domino said: Да де, но страхът на хората и инвеститорите се задейства веднага. На всеки му трябват пари и иска кеш, защото губи работата си, а това би трябвало да рефлектира и върху цената. Абе, самоубеждавам се общо взето Те тези дето могат да променят цената не нямат кредити. И с джобните могат да изкарата 10 години... Ако говорим за чисти инвеститори, не бизнесмени. MartenBG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 Ей сега вече не знам къде ще ходи цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 Преди 3 часа, hpz написа: Ей сега вече не знам къде ще ходи цената в теб ми беше надеждата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 1, 2020 Report Share Posted April 1, 2020 Има лека тенденция надолу. Ама точно сега момента е чисто тото. Преди обяд имаше тенденция за покачване. Според мен ще има рейндж в момента и сме в някакъв баланс. То и DOW JONES е същата работа. Погледни го от добрата му страна. Криза, хора няма, пари няма. Никой не КУПУВА. Ама и никой не ПРОДАВА... засега... От 6260 съм скъсил. ...Ама то едно късо!... Едно време какви къси имаше!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 На 26.03.2020 г. at 17:00, vamp111 написа: наспамихме темата с глупости... аз гледам 200WMA за сега съм спокоен как се развиват нещата мъчим я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Само да кажа, че съм на дълго. 4 пъти по сериозно от късото. Добавих над 6700, и сега средната ми цена е малко на +. т.е. около 6600 Вероятността да ходим до 7.2 ми се струва голяма. Вече е време да почват късите да се помпят за ликвидиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 не знам аз не чувствам никаква сигурност в момента, за това си чакам халвинга да мине, да видя тогава как ще се развиват нещата. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Добре. Иначе нещата станаха 7.2 - обраха хората, сега надолу. Яд ме е, че бях само на позиции, но доларите в борсата си бяха долари. Щях да направя 1/6 горница от вчера до днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 Преди 18 часа, vamp111 написа: мъчим я като в ръкавичка, брооо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 Нещата изглеждат на кантар, аз мисля, че ще ходим надолу, но не изключвам варианта за помпа. Това все още не беше достатъчно като помпа. Според мен трябва пак да прехвърлим 7к, само докосване не е достатъчно. Нали @vamp111 Много ми е чудно кога точно 25% от стака ми (които са във фиат) да ги прехвърля пак в BTC... Моментната загуба само от този скок е 10 пъти по-сериозна отколкото спекулативните ми печалби на левъридж... (търговия и HODL не ги смесвам никога!!!) Предвиждам да обърне на локален максимум между 7045 до 7090. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 3, 2020 Report Share Posted April 3, 2020 2 hours ago, hpz said: Предвиждам да обърне на локален максимум между 7045 до 7090. Добре, 7047 ще бъде по цена от Bitstamp и 7053 от Kraken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Май идва времето за пързалка надолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Добре де, на какво прилича сега това? Мъка, мъка... Да се разбират най-после и да приключват мъките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 @skd програмата, която ползват се казва runtheirstops.exe skd and hpz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Ех май обърках. Сега логично следва да надуе до 7.4 (с игла) или до 7.6 Спад ако има ще е след това. Вероятността да не пробие 7.2 ми се струва малка. skd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 споко бро, аз бъркам 8 от 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 1 hour ago, hpz said: Ех май обърках. Сега логично следва да надуе до 7.4 (с игла) или до 7.6 Спад ако има ще е след това. Вероятността да не пробие 7.2 ми се струва малка. То почти всички объркахме, но пък дали си заслужаваше риска да го шортваме на малко по-високо ниво в тези мътни води без стопове, не знам... Предпочетох да се застраховам, отколкото да поемам незаслужаващ си риск. То беше ясно, че тази микропомпа е малко на стероиди вече. Можеше и надолу да тръгне, беше по-вероятно уж, а сега не е изключено да иде до 7.4-7.6, но вече става прекалено рисково. Логичното е да очакваме скоро поне ритрейс и там да си имаме своите цели. Пък ако тръгне нагоре, се пускаме по течението. Аз съм страничен наблюдател от вчера и чакам да видя какво ще стане. Сега доближаваме едно ключово ниво, но което като цяло или ще се потвърди булръна, или ще се реджектне и ще тръгнем надолу. Честно казано, не виждам какви са фундаменталните основи на първия сценарий на този етап поне до месец, но ще гледаме. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts