vamp111 Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 ако $200 движение може да ти промени възгледа, намали левъриджа в CT почнаха пак с предсказанията за $2000 и $1000 за биткойн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Левъриджа е високичък. Но това е за да докарам добра средна цена. Продажбите ги почнах от 8950 (затворих едни ордери за сметка на други, затова на тази видимо ниска цена). В момента средната ми е над текущата и не съм правил добавки на върха. Само 1-2 добавки имам над 9200. Т.е. не съм къс от вчера. Какво е това СТ? (Стара Загора?!?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 crypto twitter, там е пълно с инфлуенцъри и такива дето рисуват разни графики пускат ги и фармят за реферали, съответно не им трябва да търгуват даже лесно може да търгуваш настроенията на пазара, като крещят всички ШОРТ значи гледаш да си ЛОНГ и обратното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 като се озовеш в неправилната страна на ордербука... hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 Е аз нали ти казах, че трябва да пада. Питаш ЩО. Не знам... (Занаят не се подарява) Edit: CT, Skew, Glassnode и всичко общоизвестно цели да ви обърка. Полза - никаква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 брат то падна с 200$ ако това ти е падането и преди съм ти писал, намали левъриджа ако искате да не мърда пазара изобщо най-добре ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted July 17, 2020 Report Share Posted July 17, 2020 не трябва и да се прекалява със стоенето пред екрана, втренчени в графиките, от там се стига до това да отразяваш всяко движение от по $200-$300 , а все още на са започнали да си играят с емоциите ни hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted July 18, 2020 Report Share Posted July 18, 2020 15 hours ago, Facira said: не трябва и да се прекалява със стоенето пред екрана, втренчени в графиките, от там се стига до това да отразяваш всяко движение от по $200-$300 , а все още на са започнали да си играят с емоциите ни Съгласен. Но аз не стоя. Радвам се! На фона на 50$ рейндж, движение от 9470 до 9030 си е нещо. Най-лошото на ниската волатилност са таксите. Понякога могат да минат загубата от удряне на стопове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 22, 2020 Report Share Posted July 22, 2020 за шортерите: ТА: в най-добрия случай пулбек до 200 дневната ~$8.7К , ако удържи изобщо повече няма да слезем под 8, ако пропадне може да се очаква още $1К на юг съвсем краткосрочно е това, колкото до ФА, гледаме фондовата борса ако пак има затваряне на икономиката на есен всичко отива на ЮГ молете се за Тръмп, че иначе се връщаме в пещерите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 кофти сабя, ако искаме да продължим на горе трябва да затворим седмичната над 9.6 в момента там е резистънс трябва да се превърне в съпорт , структурата не е нарушена като цяло има още живот в тоя брейкаут м/у другото следващата седмица изтичат над 70% от обема на CME, ще бъде интересно... не бих пипал царевицата с пръчка дори особено на левъридж, не и до края на месеца skd and Facira 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 малко цветотерапия, аз съм далтонист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted July 28, 2020 Report Share Posted July 28, 2020 Отлично! Следващ най-вероятен TP 11600-11700. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 доскуча ми, за това ще пробвам един сет ъп надявайки се, че Финекс боговете ще ме накажат за невежеството ми SHORT: $11111 ADD: $10800 SL: $11431 T1: $10564 T2: $10224 < 40 000 контракта с 5х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 чукна стопа, както и се очакваше, но след това затваряне на месечната не знам изобщо как някой може да бъде БЕриШ skd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Стигнахме краткосрочния таргет. Можем да се напънем още малко да затворим зорлем cme дупката на 11700-12000, но после може да има краткосрочна корекция до съпорта от 11000/10600 или до долната cme дупка, което не е задължително за второто. Леко сме прегряли и е нужно охлаждане. Не мога да виждам големи детайли от телефона, но така ми изглежда поне на пръв поглед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Аз го виждам 12+ следващата седмица и задържане евентуално охлаждане до 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Общо взето сме на едно мнение. Твърде възможно е и над 12 да се спрем за корекция, но ще е леко свръх усилия. За мен 11700 беше почти сигурен таргет, вече отгоре колкото повече, толкова повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Въпреки че съм убеден в появата на новия макро булрън в дългосрочен план, в краткосрочен всички знаем, че не върви директно нагоре по права линия. Беше ми отдавна ясно, че ще се въртим сигурно пак около последния съществен резистънс на 12 000, но се чудех как. В тази връзка гледах един анализ преди малко, който ме накара да се замисля. Показаха как този фракшъл от последната консолидационна фаза започва да прилича на сегашната, каквито неща обикновено ги приемам с доза съмнение, но все пак дали не може да излезе нещо от сорта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Според мен 14 ще сме още септември а дек може и 20к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Ако визираш графиката, тя е само илюстративна за примерния модел, който би могъл да се получи. X оста за времето не е казано, че ще е така. Може да е по-кратка фаза, още повече че съпротивата на 12К, макар и силна, не е чак толкова силна колкото беше на 10.5К. По-интересно е да проследим как ще стане. Моля четящите съфорумници да не приемат това като съвет 1:1, а като възможен сценарий. А кога? Божа работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Хм... фейкаутът от първия фракшъл и той се проектира днес или поне подозрително го копира, само че в по-малък мащаб. Сега остава да завъртим един дъмп до 10,5-11К и нещата ще съвпаднат 1:1. Наблюдавам развитието с интерес... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 Аз имам въпрос. Тендензиознно ли пъмват цената на дадено нещо преди да се листне в койнбейса? И после следва след 2 3 дни 30 40% спад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 преди 24 минути, rippleche написа: Аз имам въпрос. Тендензиознно ли пъмват цената на дадено нещо преди да се листне в койнбейса? И после следва след 2 3 дни 30 40% спад абсолютно, всеки един шиткойн вече е изпомпен преди новините, че го листват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 абсолютно и добре, че беше Лий да ги научи на тези номера, много отдавна вече платформата им е шиткойнизирана и провалена, а да не говорим, че са "down" по време на големи движения, където Браян и приятелите му си нареждат ордерите и прецакват потребителите си... само разгледай последните няколко шита в байнанс, преди да бъдат листнати там, бележат значителни покупки, още преди байнанс да обявят, че ще листват те вече за акумулирани и ги продават на ноубовете, като ги листнат, някой ги дъмпят още на деня, при други има игри, но всички свършват с pump'n dump сценариите. нищо ново. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 10, 2020 Report Share Posted August 10, 2020 съгласен на 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts