Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

преди 37 минути, Facira написа:

като видя половината борси къде събират информация и се спуквам от смях:lol::lol::lol:

Ня някои графики може д акликнеш на борсата в легендата и да си селектираш само тези на които им вярваш... иначе измислените обеми са тук и скоро няма да изчезнат... просто ще останат реномирани борси които ще си изградят имена и доверие... въпреки че ще бъда все такива стари с хакове откраднати биткойни и манипулации през тях.... но това го има и в банките и в акциите и тн... така е устроен света...

След време, когато фиата изчезне, нотариусите изчезант и нещата преминат върху блокчейн и там да се случват с опенсор платформи, които са децентрализирани, ще започнат да се променят нещата към нещо хубаво и правилно  ("уж")

Преди 1 час, ivan написа:

Ня някои графики може д акликнеш на борсата в легендата и да си селектираш само тези на които им вярваш... иначе измислените обеми са тук и скоро няма да изчезнат... просто ще останат реномирани борси които ще си изградят имена и доверие... въпреки че ще бъда все такива стари с хакове откраднати биткойни и манипулации през тях.... но това го има и в банките и в акциите и тн... така е устроен света...

След време, когато фиата изчезне, нотариусите изчезант и нещата преминат върху блокчейн и там да се случват с опенсор платформи, които са децентрализирани, ще започнат да се променят нещата към нещо хубаво и правилно  ("уж")

@vamp111 :lol::lol::lol::lol:

да не съм чул, че криптото променило нещо за по-добро, Ивански ти го каза :lol:

а за "след време" , докато това стане, ще трябва да свикнете с измамата, в което пазара се е превърнал

Преди 1 час, vamp111 написа:

сега гледай аз как ще се спукам от смях, като върнем над $12К

няма проблем, DeFi-тата ще изкарат още профит, аз ще се посмея по-късно тази година

"сграбчи възможността докато я има", ти го каза

няма да ме видиш да промотирам или споменавам, който и да било проект

аз съм любител на бързите помпи, каквото правя е само на моя отговорност

а инвеститор е много силно казано, тук затварям пари за седмица-две, а не с месеци или година-две

преди 20 минути, Facira написа:

"сграбчи възможността докато я има", ти го каза

няма да ме видиш да промотирам или споменавам, който и да било проект

аз съм любител на бързите помпи, каквото правя е само на моя отговорност

а инвеститор е много силно казано, тук затварям пари за седмица-две, а не с месеци или година-две

да, ок тук си прав, ще се радвам ако си напред от това понзи разбира се!

Един интересен туит... висок обем за баккт... на цена по-висока от пазарната... Тоест идват външни пари да купуват на тяхната борса... А наличните явно не се разпродават в момента а се държат...

За мен това показва добър бичи старт за седмицата... Акумулацията е ок...

На 21.08.2020 г. at 12:25, vamp111 написа:

ако ще разрушаваме маркет структурата, сега е момента

изтеглен файл11111.png

На 24.08.2020 г. at 11:00, vamp111 написа:

хората дето четат лентата ще видят оформянето на H&S :ph34r:

1изтеглен файл1.png

за сега 11.3 държи, ако изтървем следващ психологически съпорт има на 10.5, но това вкарва и 9.8/9.6 в играта

имаше някаква CME там някъде за която всички говориха не бих се учудил да я запълним

пътя към максималната болка е шорт скуийз обратно до 12К от тук последван от лонг скуийз до 9K, но разбира се пазарът може да остане ирационален по-дълго, отколкото участниците могат да останат платежоспособни за това не ползвайте левъридж! 

и1зтеглен файл1.png

• 2 weeks later...
На 26.08.2020 г. at 8:32, vamp111 написа:

за сега 11.3 държи, ако изтървем следващ психологически съпорт има на 10.5, но това вкарва и 9.8/9.6 в играта

имаше някаква CME там някъде за която всички говориха не бих се учудил да я запълним

пътя към максималната болка е шорт скуийз обратно до 12К от тук последван от лонг скуийз до 9K, но разбира се пазарът може да остане ирационален по-дълго, отколкото участниците могат да останат платежоспособни за това не ползвайте левъридж! 

и1зтеглен файл1.png

изтеглен файл5454g.png

Всичко е точно.... никаква болка, малко корекция, която е чакаха много

БАККТ ще счупи рекорда май отново днес, GBTC продулжава да пълни торбата... Няма някой появил се който да иска да разстовари много биткойни (визирам фейктоши 2018 със сблъсъка между КЕШ и него/тогава беше причината за пропадането/),, слдващото беше ковида... Така че всичко е точно края на седмциата каквото се изляло изляло, който взел взел... идва спокойствие седмциа и после пак нагоре...

Големите пари стоят и чакат за бтк но влизат само при корекции и пропадания....все пак искат обеми и за напред не мисля, че ще виждаме мнго дълги покачвания и дълги пропадания, стига да не се появи нещо уау.. нещата по-скоро ще вървят плавно... както златото... но все пка по бързо от него

На 26.08.2020 г. at 8:32, vamp111 написа:

и1зтеглен файл1.png

изтеглен файл9.png

скуката не е добър съветник .... 

• Positions [1]
  • Closed Positions
  • Active Orders [2]
  • Stops [1]
  • Fills
  • Order History

Symbol
Size
Value