Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

Всяко стремително движение в някоя посока увеличава вероятността за също толкова бързо връщане обратно. Всички знаем, че BTC няма да поскъпва всеки ден с 4%, нито пък всяка седмица с 9%. Може и да продължи нагоре, но аз не бих не купувал точно сега.

Тоест много пари заредени, ако тръгне да пада цената, да могат да купят... Тоест стабилна корекция малко вероятно да видим, камоли 10к.

Аз така го тълкувам.

Преди 1 час, ivan написа:

Тоест много пари заредени, ако тръгне да пада цената, да могат да купят... Тоест стабилна корекция малко вероятно да видим, камоли 10к.

Аз така го тълкувам.

тоест - няма никакъв интерес, изкуствено ФОМО, а ЦЗ се напъва все едно е карал седмица на ориз, за да докара обеми

gukumarket :lol:, etherflyer клонинг на huobi, washtrading etc

EmIKaEbWkAE8hai?format=jpg&name=small

@ivan OPEN INTEREST е в ATH същевременно цената на фючърсите се търгува под или близко до тази на спот-а. 

аз мисля, че хората, които в момента продават СПОТ, хеджират с дълги и всеки чака следващото краче 

• 2 weeks later...
преди 26 минути, Facira написа:

хопиума е хубаво нещо, Ванка, но не трябва да предприемаш действия, когато го използваш.

За това стоя и наблюдавам пазара, аз съм ходлер :) но не мисля(да  не кажа, че съм убеден), че ще видим 3к за биткойн, 2000 за sp 500 и тн... печатниците работят и ЦБ няма да позволят срив на пазарите, каквото и да става. Те много добре осъзнават, че са на изживяване и биткойна ще ги измести до голяма степен и че печатането само ще помогне това да се случи по-бързо но е по-малкото зло за тях в случая(от колкото да не печатат).

Явно е много трудно да се възприеме

- биткойна да има цена

- биткойна да стане 1$, как така някакви сметки от компютъра на тинейджъра да струва нещо

- биткойна да стане 10$, това, че някога е станало 1$ не значи че ще направи х10 - абсурдно е нещо да стане 10 пъти по скъпо

- 100$ х10

- 1к$ х 10, 10к$ х 10

- 100к, 1млн 10млн.... всеки си вика абсурдно е как нещо може да стане 10 пъти повече по скъпо, защото нещата в магазина не стават по скъпи просто ей така.

Не разбирам какво е толкова трудно да се проумеееее, аз някога като ми разправяше Стамен за биткойна и викам е та той ако стане международна валута тогава трябва да е 1млн(просто наизуст хвърлено число), тогава го проумях веднага защо би могло да струва 1млн$+ но тогава ме притесняваше момента е как така всички ще започнат да му вярват на биткойна, знаех че трябва да мине още време за да се докаже, може би ако бях се запознал по-добре не 2014 а през 2010-11 щях по рано да съм повярвал но уви по късно стана. Стана когато прочетох в дир.бг(3 години по-късно) че са го приели за платежно средство в Япония. 

Наистина много от хората не могат да проумеят, някой важни неща:

Хората, които имат биткойни, че са малко в сравнение с населението на земята

хората, в които са съсредоточени повечето биткойни са малко

хората които ще продават на 20к този път ще са поне 10 пъти по малко като бройка и обем спрямо миналият хайп

хората които ще продават на 200к този път няма да са повече от тези които ще продадат на 20к сега като стигнем

че това ще е последният бул рън който ще стигне едни нива и ще си остане там (да ще има някакви корекции) но до там а не биткойн зими, това как ще го разберете не знам, как да го обясня, че този от микро стратеджи който купи за половин милиард няма да разпродава. При следващият връх няма да има разпродавания а ще има инвестиции с 100 бикойна да си купи еди коя си компания. 

Няма как цената да тръгне нагоре да върви и след това за пореден път да се срине.... с 80-90%

Но света е шарен заради различните начини на мислене.. предстои да видим.... до тук имаме 6 зелени седмици, ще видим ли 7 ма 8ма кога ще дойде една червена корекция :)

пс. Сега 3 години по-късно от когато научиха всички за съществуването му 2017 и е на път да стигне предишният си връх, да ли няма всички да повярват и да настъпи биткойн модата!

3 hours ago, Facira said:

връщаме се в зората на динозаврите

3к и надолу

През времето, в което имам регистрация в този форум (а и преди това) е имало всякакви мечки като теб  - най-ясен спомен имам за Stamat и още някакви с прогнози от 1к, 2к, 3к. Все много им знаеха устите за цената, но днес е 16.11.2020, биткойна е $16300, кервана върви и кучетата си лаят, а въпросните не виждам да пишат повече.

5 hours ago, Facira said:

очите върху Тетър.

не казвайте, че не сте били предупредени.

Да бе, да и като излязат в края на годината делата срещу собствениците на печатницата на тетъри кво ще го правиш.