Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

Каквото и да е едва ли ще разберем, със сигирност много са били ликвидирани.

Но май вече новата година дойде за биткойна, макар и не през декември :) Азък за анкетата ми и че се подлъгах да гласивам за 14-17к. Може да сте сигурни, че вече всеки хедж фонд, всяко СЕО, И всеки милионер/милярдер разглежда опцията да купува.  Лично за мен до милион ще се движи цената от тях, а о т1млн до 10млн+ ще се движи от централните банки, може би не в този цикъл но във следващият със сигурност. Въпреки, че май няма да има повече цикли/разбирайте го биткойн зими/. Ковида разказа играта на световната икономика, но с ковид и без ковид, все щеше да стигне до тук!

6 hours ago, vamp111 said:

пътя към максимална болка, готови ли сте за такъв сценарии ? 

изтеглен файл222.png

Издъниха биковете! Много повече отколкото очаквах.

Сега ако биковете са твърдоглави и влязат за 2-ри обир, може би ще стане твоя сценарии. Но ако всичко върви нормално и следва пътя на парите, отиваме нагоре...

преди 8 минути, vamp111 написа:

Всичко, което искам за Коледа е днес царевицата да пробие тази имагинерна синя крива :wub:

oyy6ghhp.png

ще... ще.... ама временно... щото на 8-ми дек тръгва пързалката към 16,2   ;)

преди 47 минути, vamp111 написа:

Този месец важна дата е 14-ти Декември, ще разбереш защо :lol:

що, мислиш да продаваш тогава ли... хихихи

....незнам причината, щесе радвам да споделиш теорията..., обаче казах, и повтарям... че шейната тръгва на 8-ми....

5 minutes ago, Pistolero said:

що, мислиш да продаваш тогава ли... хихихи

....незнам причината, щесе радвам да споделиш теорията..., обаче казах, и повтарям... че шейната тръгва на 8-ми....

Защо на 8-ми? Студентите ще разпродават ли какво?

Преди 1 час, vamp111 написа:

за @ivan който няколко пъти ме обиди, че хопиума ми е на привършване, до края на седмицата пак ще тестваме ATH

:) повече хопиум, не ATH, а 20к+ масово по всички борси...  нарпаво един пробив до 21к :) и да задържи над 20к, егати кефа, то нещо, като съпротива това 20к

17 hours ago, rippleche said:

Какво следва ?

Ще пада! Greed индекса е твърде високо :D 
Сега сериозно, тенденцията е булиш пазар. Всичката тази волатилност беше одрусване на крушата, за да може пазарът да си продължи по естествения цикъл нагоре, без това да ощетява борсите на договори. Левъридж и покупката на договори не е реална търговия и има обратен ефект. Но не ме разбирай погрешно, точно заради последното може да отидем и до 12к. - докато фалират играчите с "нает капитал".

Е, @vamp111 казва, че ще сме нагоре и дори да пада ще е малко. @Pistolero ти казваш 13-12к.
Аз се въздържам, смятам информацията за недостоверна. Т.е. може и 2-те да станат. То май още няколко човека са на това мнение. Въздържам се от проценти.

edit: Близо до 20к са ми шортове. Вероятността за пробив на нивото е малка. Не вярвам да е дошъл момента, дори при пробив вярвам, че ще има корекция под нивото, за да може шортовете да се затворят около 0. При по-голям и рязък пробив, няма да се върне! Но позицията ми е такава, че добавка на правилното място ще ме изведе пак на +. Оптимист съм :)