ivan Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 Каквото и да е едва ли ще разберем, със сигирност много са били ликвидирани. Но май вече новата година дойде за биткойна, макар и не през декември Азък за анкетата ми и че се подлъгах да гласивам за 14-17к. Може да сте сигурни, че вече всеки хедж фонд, всяко СЕО, И всеки милионер/милярдер разглежда опцията да купува. Лично за мен до милион ще се движи цената от тях, а о т1млн до 10млн+ ще се движи от централните банки, може би не в този цикъл но във следващият със сигурност. Въпреки, че май няма да има повече цикли/разбирайте го биткойн зими/. Ковида разказа играта на световната икономика, но с ковид и без ковид, все щеше да стигне до тук! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted November 30, 2020 Report Share Posted November 30, 2020 Безплатна реклама, и то органична истинска, най-добрата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 пътя към максимална болка, готови ли сте за такъв сценарии ? hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 Вамп, представата ти за максимална болка е по-точно гъдел за мечките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 смея се в лицето на опасността Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 6 hours ago, vamp111 said: пътя към максимална болка, готови ли сте за такъв сценарии ? Издъниха биковете! Много повече отколкото очаквах. Сега ако биковете са твърдоглави и влязат за 2-ри обир, може би ще стане твоя сценарии. Но ако всичко върви нормално и следва пътя на парите, отиваме нагоре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 представяш ли си колко хора продадоха спот от паника, че отиваме пак на $4К например и сега ще трябва да купуват на по-скъпо = пътя към максимална болка hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 1, 2020 Report Share Posted December 1, 2020 21MA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Всичко, което искам за Коледа е днес царевицата да пробие тази имагинерна синя крива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 преди 8 минути, vamp111 написа: Всичко, което искам за Коледа е днес царевицата да пробие тази имагинерна синя крива ще... ще.... ама временно... щото на 8-ми дек тръгва пързалката към 16,2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Този месец важна дата е 14-ти Декември, ще разбереш защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 преди 47 минути, vamp111 написа: Този месец важна дата е 14-ти Декември, ще разбереш защо що, мислиш да продаваш тогава ли... хихихи ....незнам причината, щесе радвам да споделиш теорията..., обаче казах, и повтарям... че шейната тръгва на 8-ми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 отдавна не продавам биткойни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 5 minutes ago, Pistolero said: що, мислиш да продаваш тогава ли... хихихи ....незнам причината, щесе радвам да споделиш теорията..., обаче казах, и повтарям... че шейната тръгва на 8-ми.... Защо на 8-ми? Студентите ще разпродават ли какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 нееее, аз ще разтоваря 50% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 за @ivan който няколко пъти ме обиди, че хопиума ми е на привършване, до края на седмицата пак ще тестваме ATH ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Току-що, vamp111 написа: до края на седмицата пак ще тестваме ATH в момента машинките за изкуствен сняг дерът яко.... до 8-ми... и туй ще е то.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 баха, изтрила ми се е синята линия..... една такава минава отгоре и казва всичко което трябва да знаем и това ако не е знак от съдбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Преди 1 час, vamp111 написа: за @ivan който няколко пъти ме обиди, че хопиума ми е на привършване, до края на седмицата пак ще тестваме ATH повече хопиум, не ATH, а 20к+ масово по всички борси... нарпаво един пробив до 21к и да задържи над 20к, егати кефа, то нещо, като съпротива това 20к Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Преди 20 часа, vamp111 написа: 21MA това 21 отново, сЛоЧаЕнОсТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 мисля, че всички знаят какво следва от тук, въпроса е готови ли сме rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Какво следва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 17 hours ago, rippleche said: Какво следва ? Ще пада! Greed индекса е твърде високо Сега сериозно, тенденцията е булиш пазар. Всичката тази волатилност беше одрусване на крушата, за да може пазарът да си продължи по естествения цикъл нагоре, без това да ощетява борсите на договори. Левъридж и покупката на договори не е реална търговия и има обратен ефект. Но не ме разбирай погрешно, точно заради последното може да отидем и до 12к. - докато фалират играчите с "нает капитал". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 напрао ти се чудя, как събираш такова голямо количество... взаимоизключващи се и противоречиви доводи в един пост... AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Е, @vamp111 казва, че ще сме нагоре и дори да пада ще е малко. @Pistolero ти казваш 13-12к. Аз се въздържам, смятам информацията за недостоверна. Т.е. може и 2-те да станат. То май още няколко човека са на това мнение. Въздържам се от проценти. edit: Близо до 20к са ми шортове. Вероятността за пробив на нивото е малка. Не вярвам да е дошъл момента, дори при пробив вярвам, че ще има корекция под нивото, за да може шортовете да се затворят около 0. При по-голям и рязък пробив, няма да се върне! Но позицията ми е такава, че добавка на правилното място ще ме изведе пак на +. Оптимист съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts