vamp111 Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 На 2.12.2020 г. at 16:31, rippleche написа: Какво следва ? нов ATH rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 5, 2020 Report Share Posted December 5, 2020 On 12/4/2020 at 8:23 AM, vamp111 said: нов ATH Така изглежда! Но не подценявай 2 важни факта. Старият ATH е много силно психологическо ниво. Второ всички са много булиш, което след себе си води един куп наети до 100x позиции. Това второто беше отработено с всички тези объркващи движения, но дали все още не е рано да пробием стария ATH?!? До 14-ти има свободна буферна зона (под 20к), която както видяхме на 26-ти може да поеме игли от 1200$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 7, 2020 Report Share Posted December 7, 2020 AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 На 5.12.2020 г. at 12:30, hpz написа: Така изглежда! Но не подценявай 2 важни факта. Старият ATH е много силно психологическо ниво. Второ всички са много булиш, което след себе си води един куп наети до 100x позиции. Това второто беше отработено с всички тези объркващи движения, но дали все още не е рано да пробием стария ATH?!? До 14-ти има свободна буферна зона (под 20к), която както видяхме на 26-ти може да поеме игли от 1200$. в някой борси го счупиха вече, в някой е х2, изобщо $20К не е интересно вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 8, 2020 Report Share Posted December 8, 2020 5 minutes ago, vamp111 said: в някой борси го счупиха вече, в някой е х2, изобщо $20К не е интересно вече Не мога да се съглася. Нямаме ясен пробив на 20к. И докато няма ще е сериозна съпротива! Аз чакам момента, когато ще изкараме 1 ден над 20 500. Тогава вече ще имаме психологически пробив и ще сме готови за 21-22 или 12. Този който наду цената може на ФОМО-то да разпродава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 9, 2020 Report Share Posted December 9, 2020 ако успеем да пробием 50ЕМА на 15мин и да заформим отгоре съпорт, може и да обърнем тренда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 Ето къде сме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 намирисва на уикенд помпа hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Който са имали отворени позиций по XRP поздравления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 от както не се занимавам със шийткойни съм много добре... кажи все пак за какво иде реч, че не ми се рови... и между другото не се пише Преди 5 часа, kmeta написа: позиций щото не е стронций или фелаций... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Раздаваха някаква нова монета: https://coinmarketcap.com/headlines/news/spark-flr-airdrop-for-xrp-holders-which-exchanges-will-support-it-and-what-you-should-know/ Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 На бинанс ми сипаха три шепи синтетични стинки в USDT. Бях пуснал една малка къса да гледам как ще стане сапунисването. Нова монета не виждам да ми се е появила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 На 11.12.2020 г. at 10:55, vamp111 написа: намирисва на уикенд помпа Pistolero, hpz and ivan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 23 minutes ago, vamp111 said: Идеално стана. Но от 19200 съм шорт с няколко стотинки. Сега има 2 варианта: 1. Изпомпват ни до 21к. 2. Изгърбват и биковете. Затварят гапа на CME. Аз лично залагам на втория. Като нива ще се доверя на експертите - 19789$ ентри и 20296$ стоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl100 Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 Дам... и аз мисля че курса или ще падне или ще се вдигне vamp111, ivan, Pistolero and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 22 hours ago, axl100 said: Дам... и аз мисля че курса или ще падне или ще се вдигне Браво! Но нека ъпдейтна. Шорта го затворих с няколко стотинки печалба. Сега съм лонг. Vol 2x от шорта ми. Все още мисля, че ще пада или ще се вдига Но аз съм лонг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 щом си "лонг", значи да очакваме да срине кочината.... ама не се притеснявай, на 18,5 има дебела стена... поне днес няма да я пробие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Ако почна да пиша кога съм дингил или кога съм в шорти на Волт АМПеровия на дет е на 111V ще му свършат листите А4 за да поддържа форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 На 12.12.2020 г. at 15:09, Pistolero написа: от както не се занимавам със шийткойни съм много добре... кажи все пак за какво иде реч, че не ми се рови... и между другото не се пише щото не е стронций или фелаций... Съмняваш ли се в мене? Я скиваи подписа на батката къв е готин без пълен член. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 13 hours ago, Pistolero said: щом си "лонг", значи да очакваме да срине кочината.... ама не се притеснявай, на 18,5 има дебела стена... поне днес няма да я пробие... Двата гапа на CME много заблуждават. АЗ МИСЛЯ, че ще бъдат запълнени след нов ATH. Но не ангажирам никой с това мнение. Защо мисля така? Играта вече е на друго ниво, недостига в борсите няма да спре изкъртване на ФОМО-то. И ФОМО-то няма да спре гаповете. Няма как да правим "корекция", нито сме в някакви вълни надолу, защото нивото вече е твърде високо и задържа. Много ме съмнява без файкаут да тръгне да запълва гаповете. Движенията надолу ще са лимитирани, а нагоре... вече трябваше да сме на 20.5к минимум. Т.е. пробива трябва да е пропорционален на разстоянието до гапа, възможно е и 23к да чукнем. Не ангажирам никой с това мнение, а аз си имам план Б при спад. И все пак слушам големите гурута, ще е чудо ако слезем под 16.8 п.с. Надявам се не си на 100X шорт, че като гледам тази нощ какво е станало... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 това как би ви се понравило https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/3jKUeoTT-BTCUSD4H-BITFINEX/ Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 преди 58 минути, hpz написа: Надявам се не си на 100X шорт не съм, как да съм като са грозни индикаторите... че затова се учудих че си влязъл в позиция, но разбрах защо... (btw оная стена на 18,5 я няма от снощи, така че нищо не му пречи да подскочи... ама аз на такива дантели не трейдвам...) @vamp111 това може би е най-правдоподобното (с няколко зависимости)... евала за поста! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 15 minutes ago, Pistolero said: не съм, как да съм като са грозни индикаторите... че затова се учудих че си влязъл в позиция, но разбрах защо... @vamp111 това може би е най-правдоподобното (с няколко зависимости)... евала за поста! Аз при пъмпа бях дълъг, съжалявам, че не направих добавка на 17.6, последната беше на около 18. Много я бях назлобил позицията. Затворих около 19150 още в началото като вдигна. Сега вече знам, че не съм сбъркал. След колебанията реших, че ще има корекция - всички чакат нива близки до 20к, за да влязат на късо. Реших, че няма да дочакаме тези нива и корекцията ще изненада. Определено обаче не стана това и затворих малката късата с много лек плюс. Сега съм отворил малко по-голяма дълга. Но достатъчно малка, за да преживея и 14к. Ще съм много консервативен с добавките ако почнем да слизаме. За момента позицията е на лек плюс. Добре, че не си отворил някоя голяма позиция. И аз се триумя в момента, но по переспективно ми се вижда дългото с голяма предпазливост. Няма как да слезем под нула . И си мисля, че винаги една дълга мога да я изведа на +, но къса - не е сигурно. Edit: @vamp111, поста ти ме вразуми току що. Не го бях забелязал. Редуцирах дългата. НО все пак оставям малко отворено, да не съм капо ако тръгне нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 15, 2020 Report Share Posted December 15, 2020 @hpz не знам какво те е вразумило, аз залагам на нов ATH преди Коледа, тези уикове до по-долни нива са просто да изгорят овърлевъридж позициите, мен не ме бъркат hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted December 15, 2020 Author Report Share Posted December 15, 2020 На 9.08.2019 г. at 19:59, kmeta написа: Да ти изясня аз ако не си в час: Сектата "свидетели на бинанс" си говорят на собствен език !!! Великия инквизитор бати- инквизитора... дебне за не съгласни.... А ние Иеретиците го отнасяме... Апропо ти ма банна а аз та изтрих от боокмарка смятам,че е честно. И то щото не правите разлика между - свобода и привилегия.... Аз за вас съм : kmeta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts