Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

28 minutes ago, hpz said:

Извуинете, забелязах, че в Кракен с мишката мога да променям цената на чакащите ордери. Защо обаче не мога да го правя с вече направените ордери? Дали да не е обадя на съпорта?!?

Като се обадиш на съпорта, ще ти отговорят, че ще го имат предвид, но не дават гаранция.

Между другото намъкнахме се отгоре пак, но сега фиб 0.618 на около 23200 и 20-дневната ЕМА може да са проблем. Дано да го минем, за да не ни индекира нещо друго. Може да се опитат пак да направят дабъл ботъм като предните пъти. И това е вариант.

Набутах се с късо 0,001 BTC от 23154 с рамо 125 със стотинките от кранчетата.

Ай хаирлия да е...

Хехе даже сварих да сложа стопа на + и тази година това ще ми е търговията.

Весели празници на всички и да не ви пука къде е курса.

Преди 1 час, kmeta написа:

Набутах се с късо 0,001 BTC от 23154 с рамо 125 със стотинките от кранчетата.

Ай хаирлия да е...

Хехе даже сварих да сложа стопа на + и тази година това ще ми е търговията.

Весели празници на всички и да не ви пука къде е курса.

Отнесе стопа, стига толкова. Време е за свинско и винско.

Май замирисва на корекция... Или изненадващо ново ФОМО, предшествано от изкуствена помпа.

Всичко сочи, че бичият тренд е приключил за момента.

Исторически 17-ти декември винаги е бил върха. Януари - спад.

Преди 19 часа, hpz написа:

При добър късмет, днес може да избия част от предната загуба. Но ти ме разбираш най-добре с късите от 18к. Такъв е живота.

как да те разбера незнам... къси на 18К не значи че не съм обърнал посоката, когато е било нужно.... компренде...?

18,3+.jpg

41 minutes ago, Pistolero said:

как да те разбера незнам... къси на 18К не значи че не съм обърнал посоката, когато е било нужно.... компренде...?

18,3+.jpg

Аз не мога да разбера как го постигаш - Entry Price и Liq. Price да са толкова близо. Не мога да го направя това. Риска ми се струва огромен.

Последните дни познах няколко ентрита с точност до 50-100$, но графиката почти винаги пробива за да залъже.

11 hours ago, hpz said:

Май замирисва на корекция... Или изненадващо ново ФОМО, предшествано от изкуствена помпа.

Всичко сочи, че бичият тренд е приключил за момента.

Исторически 17-ти декември винаги е бил върха. Януари - спад.

Днес пак замириса на бикове. Странна работа е пазарът!

Вчера освен лошите показатели и Grayscale спря, после други 2 компании се канят да влязат в инвестирането. За Мъск излязоха много противоречиви новини, май не е толкова против, може би с майтап му прави реклама...

Честит празник на всички!

Като изключим игрите на Grayscale, други причини да се вдига цената няма. Финекса направи игла с 1000$ разлика от другите борси. За мен това е ясен знак, че се отърсват маймуните от клона, преди покачване на цената. И то само най-натоварените клони клатят. Това означава, че имаме и доста къси позиции, чакащи профит, но не и във Финекса.

Според мен цената не е нормална и ще я смъкнат по 3 причини:

1. Няма ФОМО, Grayscale изкупува, но те не са прости сами да си надуват цената.
2. Обира на биковете е явен, много са влезли на по-високо, понеже са "сигурни" какво следва. И пак ще ги оберат.
3. Ако оттърват цената нагоре, няма спирка!

оттърсете се малко от предубежденията бе хора.... ако помислите като тях...: почивните дни максимално надуваме цената (когато преводите не вървят), леко я пускаме после да купуват като за последно на най-тарикарския даунсуйнг за който си мечтаят, на нова година донадуваме да си помислят че страшно са изкярили... и на 2-ри февруари пускаме шейната...

(трибуквений, кефи ли те ликвидационната цифра)

liq.jpg

6 hours ago, vamp111 said:

всички модели счупени... 

Вярно е. Всички изгубиха от тези движения. И като казвам всички, говорим сигурно поне за 85-90% от активно търгуващите на левъридж.

4 hours ago, vamp111 said:

това може да е локалния връх, не е зле човек да прибере малко профит и да се възнагради и все пак в тази нова парадигма върхове няма

изтеглен файл22.png

И аз така, затворих рано. Сега го осъзнавам.

Стига с този хопиум. Не е полезно!

Мемпула е празен, на борсите резерва за 1 година е паднал от 3млн. на 2.3млн.

Къде ги виждате тези липсващи коини и ФОМО... просто не знам. Това са помпи и спадания, заради големи играчи които сега навлизат на пазара. Никой няма да ви изплаща левъриджа като подарък.

А Grayscale се правят на умряла риба. Таман като затвориха и почнаха големите помпи.

След няколко години, когато биткойн е на цена 1 млн., представяте ли си как ще изглежда тази тема? Някой чертае графики, смята, мисли стратегии, за да се похвали как е купил на 0,031 млн., за да продаде с печалба на 0,038. Ще ни скъсат от бъзик.