stanimirbi Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Вчера по едно време следобяд бях обърнал всичко в UNISUAP и снощи когато падна биткойна обърнах в него. Днес като гледам цената на еднорозите каква е съм пропуснал голяма печалба,ако бях изчакал днес да го направя.Някои са знаели,ама.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Момчета, много хопиум четете. Нещата не са само цветя и рози. Борсите са сила. И има доста сериозни интереси изстрелването на Биткоин да не се случи в мащабите които ни се иска. Може и наистина Мъск да направи пъмпа, но вече почвам да вярвам, че със спирането си и трансфери на големи количества коини, борсите направиха дъмпа. Естествено - временнно. Но няма да е само цветя и рози. Точно като се качат много маймуни на клона (както в момента е в Битмекса примерно), ще почнат сопите. Вече сме го виждали много пъти, 5к пада за минути. Да, тренда е булиш, но имам едно на ум. Всичко това го пиша, за хората които като мен обичат да си увеличават капитала 2 пъти като яздят 5к помпи. Респект към 5к дъмповете! Ако някой е решил сега да купи на макс 1 левъридж - да го помажеш с мед! Едит: Погледнете графиката последните минути. Ясно се вижда, как борсите отърсват слабите ръци. Според мен това беше... Сега >39. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Като гледам нивото 38800-38900 е много важно дали ще се пробие.После става още по-интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Все си мисля,че ще има още едно яко слизане надолу.За да скочиш още по-нависоко,трябва да приклекнеш доста надолу,за да се засилиш добре нагоре. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Не знам какво клякаме, какво ставаме... Аз стоя на едно ниво, само някакви стотинки отгоре Като реша да рискувам по-малко, и то прави някакви мега-движения. Като реша да рискувам повече и независимо как го изчисля, сякаш борсите ми ловят стоповете. Това го казвам, за да се замислите как се движи цената. По линията "максимална болка". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 преди 39 минути, hpz написа: По линията "максимална болка". радвам се, че си го прозрял, ако почнеш да пускаш 5х най-много ще можеш да се возиш без стрес, ако пък слагаш 10х може през деня да скалпваш на 30-мин/2ч. пак без проблем, стига да няма разни "новини" hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Има и нещо друго. Никой не ще да скъсява и късите са най-праволинейни движения. В корекциите има много лесни пари, но никой не иска да "рискува" и съответно си прави каквото и другите - само купува! @vamp111 плановете ми за скалп са верни 9 от 10 пъти. Но това е когато не реша да вляза. Вляза ли, 3 от 4 се провалят! И все пак е нисък левъридж, до 5-10x. Май трябва да намерим някой Кретен, медицински доказан, да им разбием системата на тъпите борси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Преди 2 часа, hpz написа: @vamp111 плановете ми за скалп са верни 9 от 10 пъти. Но това е когато не реша да вляза. Вляза ли, 3 от 4 се провалят! И все пак е нисък левъридж, до 5-10x. Май трябва да намерим някой Кретен, медицински доказан, да им разбием системата на тъпите борси. сигурен съм, че шефовете на Битмекс са те нарочили да ти гонят стоповете и да те ликвидират AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 2 minutes ago, vamp111 said: сигурен съм, че шефовете на Битмекс са те нарочили да ти гонят стоповете и да те ликвидират Аз вече ти писах. Няма друго обяснение освен черна магия или цената се движи от някакъв много сложен софтуер и на база "срещу ордерите". Но определено движението успява да накара всички да правят едно и също. Само едно не мога да си обясня, лошият късмет. Т.е. независимо какво си мисля, когато се колебая, или направя грешка спряма нагласите и плановете ми, пак е в мой минус. Това си остава абсолютна загадка, и вече имам представителна извадка, за да го твърдя със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Аз когато видях,че се засили и тръгна със свещ и половина надолу,веднага обърнах в Театър и като видях още колко се спусна викам айде ударих кьоравото.Но като се спря и реших да купувам койни Binance известно време не реагира(дали нарочно незнам)После когато се върна нагоре,горе долу пак на същото място,че и по-нагоре пак купих. Взе да ми писва от такива циркаджийски номера.То явно това е модела да спечелят само определени слоеве и така. Ще кеш-аутна най-накрая и няма да се занимавам. От доста време наблюдавам SUSHI и се чудя,защо няма зависимост с биткойна и другите валути. Първо в 9.30 Мъск напомпа Догето и тръгна с 40% нагоре.В 10.00 тръгна биткойна надолу и повлече всички яко надолу.Срсвнявах ги няколко часа.Всичко се случва едновременно при най-конвертируемите.Само SUSHI не направи рязка промяна.А го гледам от няколко дена,всеки ден нов връх и 10-ина% отгоре.С UNI- то е пак подобна работата отвреме навреме му се различава курса с биткойна и тогава добре се печели когато се кръстоса UNI/BTC. От няколко дена си играя и правя разни манипулации и с другите валути и всички като че ли са вързани. От 07.01 прехвърлих всичко изкопано в Binance и взех да си цъкам нагоре-надолу.Засега съм си доволен.Интересно ми е ,някой можели да ми обясни кое определя общия едновременен курс(цена) на криптовалутите по всички борси едновременно.Ясно е че когато се продава една валута тя поевтинява и обратно,но защо е точно еднакво на всички борси. Може въпроса ми да се стори много прост от тъп човек,но имам инженерно ,не икономическо образование.Сега ме е яд,че не учих икономика едно време. hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bersi Posted February 4, 2021 Report Share Posted February 4, 2021 Преди 1 час, stanimirbi написа: Аз когато видях,че се засили и тръгна със свещ и половина надолу,веднага обърнах в Театър и като видях още колко се спусна викам айде ударих кьоравото.Но като се спря и реших да купувам койни Binance известно време не реагира(дали нарочно незнам)После когато се върна нагоре,горе долу пак на същото място,че и по-нагоре пак купих. Взе да ми писва от такива циркаджийски номера.То явно това е модела да спечелят само определени слоеве и така. Ще кеш-аутна най-накрая и няма да се занимавам. От доста време наблюдавам SUSHI и се чудя,защо няма зависимост с биткойна и другите валути. Първо в 9.30 Мъск напомпа Догето и тръгна с 40% нагоре.В 10.00 тръгна биткойна надолу и повлече всички яко надолу.Срсвнявах ги няколко часа.Всичко се случва едновременно при най-конвертируемите.Само SUSHI не направи рязка промяна.А го гледам от няколко дена,всеки ден нов връх и 10-ина% отгоре.С UNI- то е пак подобна работата отвреме навреме му се различава курса с биткойна и тогава добре се печели когато се кръстоса UNI/BTC. От няколко дена си играя и правя разни манипулации и с другите валути и всички като че ли са вързани. От 07.01 прехвърлих всичко изкопано в Binance и взех да си цъкам нагоре-надолу.Засега съм си доволен.Интересно ми е ,някой можели да ми обясни кое определя общия едновременен курс(цена) на криптовалутите по всички борси едновременно.Ясно е че когато се продава една валута тя поевтинява и обратно,но защо е точно еднакво на всички борси. Може въпроса ми да се стори много прост от тъп човек,но имам инженерно ,не икономическо образование.Сега ме е яд,че не учих икономика едно време. То тука икономика нЕма, 5% печелят на гърба на 95 те % hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 На 4.02.2021 г. at 8:21, vamp111 написа: @stanimirbi институциите пак ни превариха 38K на петия път го пробиваме нали знаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimirbi Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Ще рискувам и ще чакам в Тетър движение надолу.На 38800-38900 пак ще има спиране известно време,ако и тогава пробие хващам за нагоре.Това си е мое мнение разбира се,нека никой не се ангажира с него hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Мнението ми харесва. Аз съм сложил ордери на 33-34. Късото скалпиране не го дочаках и затворих на малка печалба, защото показателите които гледам са много смесени и не си струваше риска на позицията. Но предполагам всички ме разбират, малко се осмеляват да шортят такъв актив. Иска се сърце и топки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 6, 2021 Report Share Posted February 6, 2021 Преди 16 часа, vamp111 написа: 38K на петия път го пробиваме нали знаеш hpz and LuckyBG 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted February 8, 2021 Author Report Share Posted February 8, 2021 38.4-5 до десет дни, м? Какво има на 19 - ти февруари? hpz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 Възможно е, както може 53к. Гледам големите в мекса са взели да шортят, а току що ми удари стоповете на късо (доста очаквано). Всичко зависи как ще се развие сега. Вариант е 53 ->42 -> нов ATH. Отделно от вълните 100к е сигурно. Ако имате пари купувайте! п.с. Кешаута ще е още по-труден. Тези големите фирми рано или късно ще си съберат печалбата. Тогава ще падне голямо клане. @ivan да забрави за "само нагоре", "само този път". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 Преди 14 часа, batibon написа: 38.4-5 до десет дни, м? Какво има на 19 - ти февруари? на 5-ти Февруари писах на @stanimirbi че на петия опит ще пробием съпротивата на 38К нарисувал съм го като стана и съм отбелязал крачетата, че @hpz да не се обърка пак да шорти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 6 minutes ago, vamp111 said: на 5-ти Февруари писах на @stanimirbi че на петия опит ще пробием съпротивата на 38К нарисувал съм го като стана и съм отбелязал крачетата, че @hpz да не се обърка пак да шорти Аз не съм шортил. И няма крачета! Къде ги нарисува?!? Аз шортих 47к. Неуспешно. Сега ми идват еретични идеи да лонгвам 47 до 53 или да шортя около 48. Къси стопове. AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 всички разбраха, че няма как да се шорти подобна графика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 46 minutes ago, hpz said: Аз не съм шортил. И няма крачета! Къде ги нарисува?!? Аз шортих 47к. Неуспешно. Сега ми идват еретични идеи да лонгвам 47 до 53 или да шортя около 48. Къси стопове. Не мога да ви се начудя - защо толкова упорито се опитвате да шортите най-бързо поскъпващия актив на планетата? И се мъчите да уцелите кратките корекции на основния тренд. Много по-просто е да си на дълги. hpz, AdamKadmon, vamp111 and 2 others 1 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 ако бях хазартна личност щях да се пробвам около 15ти този месец или след това, надявайки се да няма повече отлагания по делото срещу ifinex в съда и най-накрая намерят несъществуващите документи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 18 minutes ago, Facira said: ако бях хазартна личност щях да се пробвам около 15ти този месец или след това, надявайки се да няма повече отлагания по делото срещу ifinex в съда и най-накрая намерят несъществуващите документи Накъде би се пробвал? Късо или дълго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 преди 26 минути, hpz написа: Накъде би се пробвал? Късо или дълго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 Преди 6 часа, hpz написа: Аз не съм шортил. И няма крачета! Къде ги нарисува?!? Аз шортих 47к. Неуспешно. Сега ми идват еретични идеи да лонгвам 47 до 53 или да шортя около 48. Къси стопове. значи до сега шорти тренда, щом си решил да лонгваш на мен това ми е топ сигнал и чакам корекция AdamKadmon, ivan and batibon 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts