ivan 966 Докладвай Отговорено 23 Февруари 2 Tzveto99 hpz reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 24 Февруари Преди 14 часа, ivan написа: деца с пръчки динамит 1 hpz reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hpz 142 Докладвай Отговорено 24 Февруари On 2/23/2021 at 10:04 AM, vamp111 said: наблъскал съм ордери от 49.0 до 37.5 като най-голяма ликвидност има на 42.0 не повече от 5х левъридж малко безплатни пари, успех на всички! Аз лонгнах малко на 47.5 На 40 800 е чакащата добавка, която вече много се изчака... Но май ще я актуализирам малко по-нависоко. Тренда не е хоризонтален и вече мина време, трябва да преразгледам входа. При добавка ще съм с левъридж x2. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 24 Февруари https://www.newtraderu.com/2019/08/11/what-is-a-risk-reward-ratio/ най-голямата грешка, която правят търговците е да се опитват да спечелят много с една търговия, това обикновено води до използването на по-висок левъридж и резултатите са пагубни Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 25 Февруари дали е толкова просто Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 26 Февруари за сега явно да Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 8 Март доста добро https://bitcoinmagazine.com/markets/contango-and-over-collateralization Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 15 Март реших да се възползвам от дискаунта днес и лонгнах царевицата Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 17 Март $738 милиона лонг ликвидации от които 60% са с левъридж над 20х пълни дегенерати. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гари 466 Докладвай Отговорено 17 Март 5 hours ago, vamp111 said: $738 милиона лонг ликвидации от които 60% са с левъридж над 20х пълни дегенерати. 20х са много даже когато пазарът е на тригодишно дъно. А когато е на ATH просто нямам думи. Вярно са навлезли маса аматьори в крипто за последните месеци. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 17 Март четох някъде Бинанса над 20% ползвали 125х живи самоубийци Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 17 Март малко за Алткойните бих казал доста добро https://edwardcwilson.medium.com/do-top-10-altcoins-get-hyped-up-and-then-disappear-aedac378d77a Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 18 Март На 15.03.2021 г. at 12:46, vamp111 написа: реших да се възползвам от дискаунта днес и лонгнах царевицата без да искам пак изкарах за едно кафе в шератон Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 21 Март опции на стойност 5.6 милиарда долара истичат в Петък 26МАРТ, очертава се интересна седмица. макс пейн прайс 44К (звучи твърде добре, за да е истина) Всеки по-голям дип е за изкупуване, ползващите висок левъридж, благодаря за саможертвата ви! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanimirbi 11 Докладвай Отговорено 22 Март Благодаря,за бързия отговор.Имам регистрация с верификация в Kraken. Притесненията ми не са че ще стане нещо с борсата(не че е невъзможно),а се притесних дали безпричинно може да ми блокират акаунта от самата борса без всякакви обяснения и да ми блокират средствата,уж че има нещо нередно.Поне за такива случаи четох. Възможно е да са някакви частни случаи и тези лица да са направили нещо и затова да са блокирани.Незнам,просто се допитах,щото ми стана така някак кофти ако знам,че може да се случи и на мен. Иначе благодарско на Ivan за отделеното време за отговора. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 24 Март за сега тренда е не засегнат, детето ми го нарисува, за тези дето там пишат за обръщане на тренд, без да знаят какво е тренд Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 25 Март update Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valeri80 0 Докладвай Отговорено 26 Март Преди 14 часа, vamp111 написа: update Обръща ли тренда vamp111 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 26 Март Преди 1 час, Valeri80 написа: Обръща ли тренда vamp111 никакъв шанс, UP ONLY! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 26 Март На 21.03.2021 г. at 12:39, vamp111 написа: опции на стойност 5.6 милиарда долара истичат в Петък 26МАРТ, очертава се интересна седмица. макс пейн прайс 44К (звучи твърде добре, за да е истина) Всеки по-голям дип е за изкупуване, ползващите висок левъридж, благодаря за саможертвата ви! 1ч.12мин. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 26 Март Total USD 6.4 billion чак не мога да повярвам колко голям е станал пазара и вече сме обратно над $1трилион капитализация, залагам за нов ATH през Април 1 rippleche reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rippleche 43 Докладвай Отговорено 26 Март Аз мисля, че ще имаме нови АТН през май и юни, но и алт сезона не е изключен. С тея NFT и DeFi. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 29 Март На 21.03.2021 г. at 12:39, vamp111 написа: опции на стойност 5.6 милиарда долара истичат в Петък 26МАРТ, очертава се интересна седмица. макс пейн прайс 44К (звучи твърде добре, за да е истина) Всеки по-голям дип е за изкупуване, ползващите висок левъридж, благодаря за саможертвата ви! всички, които са ме послушали, сега са по-богати, очаквам да ми купуват бира 1 olivar reacted to this Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vamp111 3207 Докладвай Отговорено 31 Март всичко в зеленото е BUY преди неизбежния нов ATH през Април Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalkan 0 Докладвай Отговорено 1 Април Здравейте, не е по темата, но да питам. Има ли къси позиции в Бинанс? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове