Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

On 2/23/2021 at 10:04 AM, vamp111 said:

наблъскал съм ордери от 49.0 до 37.5 като най-голяма ликвидност има на 42.0

не повече от 5х левъридж

малко безплатни пари, успех на всички!

Аз лонгнах малко на 47.5

На 40 800 е чакащата добавка, която вече много се изчака... Но май ще я актуализирам малко по-нависоко. Тренда не е хоризонтален и вече мина време, трябва да преразгледам входа. При добавка ще съм с левъридж x2.

https://www.newtraderu.com/2019/08/11/what-is-a-risk-reward-ratio/

най-голямата грешка, която правят търговците е да се опитват да спечелят много с една търговия, това обикновено води до използването на по-висок левъридж и резултатите са пагубни  

• 2 weeks later...
5 hours ago, vamp111 said:

$738 милиона лонг ликвидации от които 60% са с левъридж над 20х

пълни дегенерати. 

20х са много даже когато пазарът е на тригодишно дъно. А когато е на ATH просто нямам думи. Вярно са навлезли маса аматьори в крипто за последните месеци. 

опции на стойност 5.6 милиарда долара истичат в Петък 26МАРТ, очертава се интересна седмица. макс пейн прайс 44К (звучи твърде добре, за да е истина) Всеки по-голям дип е за изкупуване, ползващите висок левъридж, благодаря за саможертвата ви! 

7BC3CD93-A016-4715-8A57-E6235636A020.png

Благодаря,за бързия отговор.Имам регистрация с верификация в Kraken.

Притесненията ми не са че ще стане нещо с борсата(не че е невъзможно),а се притесних дали безпричинно може да ми блокират акаунта от самата борса без всякакви обяснения и да ми блокират средствата,уж че има нещо нередно.Поне за такива случаи четох.

Възможно е да са някакви частни случаи и тези лица да са направили нещо и затова да са блокирани.Незнам,просто се допитах,щото ми стана така някак кофти ако знам,че може да се случи и на мен.

Иначе благодарско на Ivan за отделеното време за отговора.

На 21.03.2021 г. at 12:39, vamp111 написа:

опции на стойност 5.6 милиарда долара истичат в Петък 26МАРТ, очертава се интересна седмица. макс пейн прайс 44К (звучи твърде добре, за да е истина) Всеки по-голям дип е за изкупуване, ползващите висок левъридж, благодаря за саможертвата ви! 

1ч.12мин. :rolleyes: 

На 21.03.2021 г. at 12:39, vamp111 написа:

всички, които са ме послушали, сега са по-богати, очаквам да ми купуват бира