Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Тактики и стратегии на търгуване ... day trader или валидолче в джоба :)))))

Recommended Posts

Аз мисля, че ще ренджи тук до към май-юни. Алтовете ще настигнат alt/btc графиката ако се види как са по дъната си. И после юни и юли смятам, че БТК тихичко и спокойно ще си отиде на 70 -80к :)

въпреки, че царевицата не направи точно това което казах, нивата остават непроменени 

ъпдейт:

*тълкувам го така: ше вари нагоре и надоле, докато нещо не кажат за тапруут и послем ше изригне, нов атн е заложен в кода, напълно неизбежно е, тези, които се опитват да шортят бтк в бул маркет ще бъдат наказани да останат бедни

изтеглен файл2.png

Аз по скоро го виждам, през следващата седмица или две три инвеститори в койнбейз ще разпродават, ще наберат няколко млрд може и 10+ и според мен голяма част от тези пари ще влязат в биткойна. 

В момента до 65к има много ордери заредени и трудно се топи стената а и нови идват. Но до две три седмици ще се стопи и след това почва на вълни до поне 100к

Преди 12 часа, ivan написа:

Аз по скоро го виждам, през следващата седмица или две три инвеститори в койнбейз ще разпродават, ще наберат няколко млрд може и 10+ и според мен голяма част от тези пари ще влязат в биткойна. 

В момента до 65к има много ордери заредени и трудно се топи стената а и нови идват. Но до две три седмици ще се стопи и след това почва на вълни до поне 100к

трябва да топне, за да може да разпродадат и напълно подкрепям виждането ти за CB 

Преди 14 часа, rippleche написа:

@vamp111 не смяташ ли, че доста голямо влияние вече оказва на пазара и BNB ... кофтия им койн днес очевадно повлия на БТК не много ама се видя, че като тръгна да пада падна и БТК

мисля, че е обратното, като пада БТК падат шиткойните, колкото до БНБ това е по-голям тумор и от ЕТН, ЧЗ-то си прави каквото си иска, същото е и с ФТТ на ЕФТЕХИКС просто целта на тези китове е да обират сатошитата на вярващите в следващия биткойн, биткойн 2.0, "по-добрата технология" и т.н.

преди 39 минути, vamp111 написа:

мисля, че е обратното, като пада БТК падат шиткойните, колкото до БНБ това е по-голям тумор и от ЕТН, ЧЗ-то си прави каквото си иска, същото е и с ФТТ на ЕФТЕХИКС просто целта на тези китове е да обират сатошитата на вярващите в следващия биткойн, биткойн 2.0, "по-добрата технология" и т.н.

Подкрепям.

Само да допълня CZ купи койнмаркет кап за да промотира шиткойни. Направи графиката на цената на шиткойние в биткойни максимално скрита, няма да се учудя и ако я махне. Бинансе е борса, която листва всичко стига собствениците да симулират обем към биткойна и CZ да се фука вижте какви обеми имам. Някои ще направят сатошита от това други ще загубят... Дано по скоро токенизират нещо върху биткойна и да умират тези алтове.

Преди 1 час, ivan написа:

Подкрепям.

Само да допълня CZ купи койнмаркет кап за да промотира шиткойни. Направи графиката на цената на шиткойние в биткойни максимално скрита, няма да се учудя и ако я махне. Бинансе е борса, която листва всичко стига собствениците да симулират обем към биткойна и CZ да се фука вижте какви обеми имам. Някои ще направят сатошита от това други ще загубят... Дано по скоро токенизират нещо върху биткойна и да умират тези алтове.

Благодаря ви за мненията. Ванка какво имаш предвид под токенизират нещо върху биткойн? Да има нова ера койни вместо на етер ами на бтк? Възможно ли е? 

https://rgb-org.github.io/

https://github.com/rgb-org/rgb-node

https://github.com/rgb-org/rgb-core

Битфинекс от доста време казват, че ще пуснат тетъра и върху LN-а на биткойна. Но още няма реализация.

Няма да е като етериума "децентралзиирано" на 10 главни машини ;) ами централизирано на 10 машини(или колкото реши собственика) на токъна

На 26.03.2021 г. at 9:04, vamp111 написа:

Total USD 6.4 billion :blink:  чак не мога да повярвам колко голям е станал пазара

и вече сме обратно над $1трилион капитализация, залагам за нов ATH през Април

B)  

7769039a-84f4-4ccf-94bc-c88bddafaca3.jpg

На 12.04.2021 г. at 14:21, vamp111 написа:

въпреки, че царевицата не направи точно това което казах, нивата остават непроменени 

ъпдейт:

*тълкувам го така: ше вари нагоре и надоле, докато нещо не кажат за тапруут и послем ше изригне, нов атн е заложен в кода, напълно неизбежно е, тези, които се опитват да шортят бтк в бул маркет ще бъдат наказани да останат бедни

изтеглен файл2.png

шортърите за пореден път наказани ...

бидовете филнати, асковете филнати, пазара изпревари събитията заради койнбейс ППП-то

Unti222tled.png

Ходи до 52к Вамп... може и да пробва да пробие 50.5k. Но забелязвам, че в битстамп не е отишло до под 51.5к, какво означава това, че бинанс си събориха цената до 50.5к(1000 долара разлика) и хайде да оберем ливъриджа, че много мауймуни на клона.

@rippleche не мисля, че повече от това ще слезе, въпреки, че има адски много ликвидност на $47К, просто цифрата е в на всички чартовете и обикновено подобни промоции не биват допуснати..

Ето една серия от графики, които нарисувах сутринта и долу горе мнението ми е, че този дип си беше за изкупуване и, че Китайците знаят нещо повече от нас... 

Първо, наблюдаваме на сесиите как Азия продава на Европа и САЩ. САЩ реализират адски голям обем и то СПОТ, премията на деривативите над спота е отрицателна!!!
Обема на СПОТ е много над този на деривативите, особено по време на големи дипове, обикновенно Тетъра реализира премия над $1 и лихвите на лендинга а супер високи, това значи, че някой разпродава срещу тетър. След като почне да се заформя дъно виждаме точно обратното, долара прави премия над тетъра и лихвите на долара стават по-високи, защото някой изкупува с долари. RSI =~40, MACD= мина над сигналната линия, което сигнализира на тези, които ползват този индикатор, че е време за купуване. Също така ако си фен на CME дупките имаме за пълнене такава.

Чисто технически картинката е такава, че сме във фаза акумулация и от тук ще последва експанзия. Това което ме притеснява е че азиатците продават много, а уж най-булиш новината дойде от тях през седмицата или знаят нещо повече от нас или всичко е плод на моята параноя :huh:

1spot.png

1botbuy.png

2rsimacd.png

1sesions.png

1postvsprem.png

1usdtusd.png

1cme.png

Преди 23 часа, vamp111 написа:

@rippleche не мисля, че повече от това ще слезе, въпреки, че има адски много ликвидност на $47К, просто цифрата е в на всички чартовете и обикновено подобни промоции не биват допуснати..

@rippleche и все пак удари нивото с ликвидност :lol: мисля, че това беше или ако има още, ще е 1 краче надолу, но все пак тук трябва да установим дъно

купувам за всеки случай, за съжаление фючърси само, защото стотинки за спота нема в тези гладни времена...  

Да, може и до 43-45к да отиде за да дообере невярващите и колко % ще станат корекция. Смяташ ли, че това беше емоционално от към хората, които държаха на леко по-високи цени то сега.

@vamp111 А на каква мисъл те навежда на това? Защо Азия продава толкова много и случвало ли се е преди и кога? 

Азия първо се изказа ласкаво после смени страна за крипто.

Може би искат ниска цена? 

Всичко е заради тъпите алтове, понеже скочиха до небесата рипл додг етх и тн... Всеки път когато скочат повече се случва това. Не мога да си обясня точно как се завърата парите  но това е в рейндж периодите и бул периодите и в мечи периодите. Алтовете скачат след това трябва да умрат биткойна пада с 5 % алтовете с 5% после малко нагоре биткойна с 10 алтовете с 20 и пак на ново докато се върнат в изходно положение алтовете. 

Просто трябва да се ма предвид всеки път! Кучекойн 40 цента рипъл долар и повече.... просто има толкова много глупави пари, които трябва да бъдат обрани. 

И ако някой продължава да си мисли, че ще има частен алт който да оцелее в следващите 5-10 години да си го мисли, аз не мисля. 

Според мен докато етера не падне под 2к няма да спре тренда надолу.

Преди 5 часа, rippleche написа:

@vamp111 А на каква мисъл те навежда на това?

1. знаят нещо което ние не знаем

2. просто ме гони параноя 

:lol:

м/у другото края на месеца винаги е имало корекции, аз не се тревожа, но пазарната структура е нарушена, ще е жалко обаче ако затворим месеца в червено, после може да ни влачи цяло лято докато не вземем въздух на есен и не започне да помпи като невидяло .. просто предположение