vamp111 Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Разрушената парабола и 50% дроп отслабиха пазара на деривативите, в момента спот покупките доминират. базов съпорт на $31К, базов резистънс на $40К, очаквам да рейднжваме до края на Юни поне, после да се прехвърлим на по-горните нива и там да рейднжваме пак по няколко седмици, мисля до края на лятото ще е така. Отдолу ни подпира 250дневнатаМА отгоре ни спира 21седмичнаЕМА трябва да я счупим, че играчите да придобият увереност отново, рейнджа не е лош за спот покупки, също и за скалпиране на по-висок таймфрейм с нисък левъридж, мисля, вече няколко пъти писах, че през Октомври очаквам нов ATH, до тук нищо не сочи, че няма да се случи, дори напротив. Модела може да бъде инвалидиран ако нарисуваме Lower low, не говоря просто за уик, ами да затворим деня, което е много малко вероятно! Facira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Facira Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 докато пазара е налегнат от страх, кръв, сълзи и гняв, не забравяйте да гледате мащабно на картинката не се разделяйте със скъпоценното си, вземете още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 всички са тежко лонг, надявам се да не завърши зле за тях (нас) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 На 28.05.2021 г. at 8:44, vamp111 написа: Разрушената парабола и 50% дроп отслабиха пазара на деривативите, в момента спот покупките доминират. базов съпорт на $31К, базов резистънс на $40К, очаквам да рейднжваме до края на Юни поне, после да се прехвърлим на по-горните нива и там да рейднжваме пак по няколко седмици, мисля до края на лятото ще е така. Отдолу ни подпира 250дневнатаМА отгоре ни спира 21седмичнаЕМА трябва да я счупим, че играчите да придобият увереност отново, рейнджа не е лош за спот покупки, също и за скалпиране на по-висок таймфрейм с нисък левъридж, мисля, вече няколко пъти писах, че през Октомври очаквам нов ATH, до тук нищо не сочи, че няма да се случи, дори напротив. Модела може да бъде инвалидиран ако нарисуваме Lower low, не говоря просто за уик, ами да затворим деня, което е много малко вероятно! Биткойн конференцията в Маями явно е от значение AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 @vamp111 Мислиш ли, че ще удари 40к ? И какво толкова една конференция ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 Конференцията е "lit" мисля $42-45К rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted June 7, 2021 Report Share Posted June 7, 2021 тъпия Мъски пак издъни работата, от друга страна, цената не реагира и на позитивните новини от конференцията, което ме кара да мисля, че сме в тежка фаза на акумулация и китовете не пускат. Бих заложил на още един опит да се обере ликвидността на $34K (което ще предостави добър лонг вход на много играчи) и след това да бутаме оня резистънс на $40К *определено бих пробвал да лонгна с нисък левъридж 34+++ при възможност rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted July 4, 2021 Report Share Posted July 4, 2021 Над тази чертичка или при успешния й ретест не е лошо вече да сте изцяло или частично лонг със стоп под 35К с процент в зависимост от личната ви политика. Ако консолидираме над нея известно време и твърде завоюваме съпорта, шансовете за булиш развитие са значително по-високи. Успех. AdamKadmon and vamp111 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 Неуспешен тест тази нощ. Оставих го на лонг, понеже нямаше как да го чакам до първи петли дали ще потвърди и имам ударен лимит стоп на 34900. Може би ще продължа да играя на вход и изход с това ниво, докато се изясни. Много трудна за трейдинг среда, но може да се окаже поредната манипулация и в двете посоки, нали трябвда да съберат стоповете на хората. Положителното в цялата работа е, че на ниския 4-часов фрейм засега прави higher highs и се опитва да се отскубне от канала с моментен съпорт на средната пълзяща. От другата страна на нещата стои фактът, че не се забелязва някакъв волюм и ликвидност поне към момента. Освен това отгоре е дневният GC, който ще оказва допълнителен резистънс. Уайкофф, Майкофф... явно така ще е бъмпи райд. Опити за пробив навътре с намаляващ момент, трудна работа. Не е ясно дали и 34К може да удържи след пробива на 35. ПП Докато кажа, и то се срина под 34. Дано поне не пада под предишния дип, ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 8, 2021 Report Share Posted July 8, 2021 3 годишното ми дете нарисува това: казва, че чоп сезона не е свършил докато всички не се изморят и когато всички се изморят, ще продължи още докато не ги отегчи и като се отегчат ще продължи да чопва докато не се откажат всички ползващи левъридж. Забележете нивата, рейнджа изглежда лесен за търговия, но всъщност всички с над 15х биват ликвидирани в двете посоки. Затяга и скоро ще избие. Може би да обере ликвидността събрала се на $31к и да удави шортърите с един уик до $38К. Когато всичките пари са изпити и изядени, ще преместим на друго ниво. $44к ще даде отново увереност на пазара, не бих имал нищо против. 21DMA действа като солиден резистънс, съпорт няма, надолу е бездна шегувам се разбира се, стига да има някой, който да плати за 1 бтк ~$30 000 сме ОК Мой съвет е да не се опитвате да хванете тези движения, тяхната цел е да ви вземат парите. До края на лятото ще е така. Изкарайте си една хубава ваканция, върнете се обратно на есен, очакват ни много по-добри времена. Facira 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 8, 2021 Report Share Posted July 8, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 21, 2021 Author Report Share Posted September 21, 2021 Преди 9 часа, vamp111 написа: или в най-лошия случай ретест на нивото и пак нагоре ...би трябвало да е 38500...до 6 дни...бирата ми шепти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 аз съм тежко натоварил вече и ми е все тая, но мисля, че Петък като изтекат опциите пазара малко ще се позакърпи и уикенда ще възтанови малко мисля, че месеца така или иначе сме го отписали, може само да се надяваме на Октомври да е по-добър, даже рестарт на бул ръна ми звучи най-добре. остава 63 дни до Тапруут софт форка ~24 Ноември, това ми е катализатор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted October 1, 2021 Author Report Share Posted October 1, 2021 Законът за усилие срещу резултат осигурява ранно предупреждение за евентуална промяна в тенденцията в близко бъдеще. Различията между обем и цена често сигнализират за промяна в посоката на ценова тенденция. Например, когато след значително рали има няколко ценови ленти с голям обем (големи усилия), но с тесен диапазон, като цената не успява да постигне нов висок резултат (малък или никакъв резултат), това предполага, че големите интереси разтоварват акции в очакване на промяна в тенденцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 4, 2021 Report Share Posted October 4, 2021 нивата с ликвидност са ясни, пътя е бодлив и тесен, но като се има в предвид как затворихме седмицата, мисля, че единственото място където има супер много позиции за обиране не $43К не знам дали ще слезе до там, а и реално няма много голямо значение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 На 8.07.2021 г. at 8:34, vamp111 написа: Изкарайте си една хубава ваканция, върнете се обратно на есен, очакват ни много по-добри времена. map6283, AdamKadmon and nandrolon 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 На 15.10.2021 г. at 17:46, vamp111 написа: Пробихме 63к. Аз пуснах едно трейдче с 20x да видим кво ще стане. Price target - 73 600 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 На 28.05.2021 г. at 8:44, vamp111 написа: мисля, вече няколко пъти писах, че през Октомври очаквам нов ATH изглеждам съм бил прав, сега по принцип моя боб казва, че всеки пулбек е за лонгване, но аз нищо не разбирам, а и майсторите казват дабъл топ, каквото и да значи това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts