Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Свободна тема със свободни коментари...

batibon
 Share

Recommended Posts

..... за биткойн, алткойни,  копаене, миньори , миньорски такси, hodl, трейдване, обикновени ентусиасти, пазар, манипулиране  на цена, блокчейн и всякаква връзка между всички тези понятия...

В голяма заблуда си. Според мен файда от облачно копаене няма, защо да инвестирам пари, които да ми се избият след 7 месеца, като мога да инвестирам пари, които да ми се избият за 3-4 месица и ще си имам хардуер, който да ми добива койни още поне 6-12 месеца. Отделно повечето подобне услуги са скам, направи ми впечатление, че сайта е направен от българи и се предлага услугата тук в България, затова ми стана интересно какво ще е вашето мнение.

Не знам каква им е цената, но таба им въпроси и отговори сякаш е превеждан с гугъл преводач....адреса им е в Бургас-Бизнес център Север.... и 6 имена с 6 телефона.....

IP/Domain Checker

Domain Name: cloud-mining.eu

Top Level Domain: EU (European Union)

DNS Lookup

IP Address: 188.138.75.145

Geolocation: DE (Germany), 07, Nordrhein-Westfalen, 47652 Höst - Google Maps

Reverse DNS: loft9424.serverprofi24.eu

Фибоначи и зодиите

Проблемът с фибоначи, е че линиите са толкова на гъсто, че като сложиш фибаначи линии към някой чарт и аха-ха като ги наместиш, и като закръглиш умствено някой връх или дъно да го приравниш към една от линиите, и то изглежда, че работи

Буквално всичко може да се натамъни и закръгли към някоя от линиите, че по фибоначи работи.

Това е като зодиите, които казват толкова общи неща и/или неща, които искаме да чуем, или приобщаваме към друга група неща, подобни на чутото, че половината време изглеждат, сякаш са истина.

И фибоначи, и зодиите, когато не работят, или не са приложими, никой не се сеща за тях или неглижира темата.

Колкото повече индикатори използваш в ТА толкова по верен става. Фибоначито е неква зависимост на пазара в движение по някакви правила  по някакви си стойности, които има повтарящ се pattern. Сиреч почти ала бала.  :D

ТА не действа в биткойн, защото ММ прави точно обратното на което пазара очаква, за да обере повече орица..

според моите наблюдения, най-добре се обиграват болинджър, фибоначи и ичимоку, но и те доста грешат в биткойн

Тия имали 1000 видеокарти, много асици и стотици квадратни метри площ....и накрая си купили от най-евтиния домейн.  Не ви ли смърди леко.

Лично съм бил в помещенията. Съществуват. Не ги рекламирам, само казвам, че бройката може да е реална. И хората на сайта си са написали, че мястото може да се посети след уговорка :) А как ще си харчат парите, в случая за домейн, си е тяхна работа :)

Фибоначи и зодиите

Проблемът с фибоначи, е че линиите са толкова на гъсто, че като сложиш фибаначи линии към някой чарт и аха-ха като ги наместиш, и като закръглиш умствено някой връх или дъно да го приравниш към една от линиите, и то изглежда, че работи

Буквално всичко може да се натамъни и закръгли към някоя от линиите, че по фибоначи работи.

Това е като зодиите, които казват толкова общи неща и/или неща, които искаме да чуем, или приобщаваме към друга група неща, подобни на чутото, че половината време изглеждат, сякаш са истина.

И фибоначи, и зодиите, когато не работят, или не са приложими, никой не се сеща за тях или неглижира темата.

Аз пък мисля, че зодиите работят повече от Фибоначи!  :P

Здравейте, имам непотвърдена транзакция за депозит на бтк към binance изпратена преди повече от 24 ч. със 145 sat / byte - такса, има ли причина да се притеснявам например възможно ли е адресът за депозит в binance да изветрее (expire) след някакво време? Очевидно мрежата на бтк отново е претоварена, в момента когато я изпратих беше с идеята да се потвърди до 1-2 блока, а в настоящия момент очакваното време за потвърждение според bitcoinfees21 се сменя постоянно между 4-125 блока и 4-infinity :( .
Благодаря предварително