Sashkin Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Здравейте група,Имам едно питане за една непотвърдена транзакция вече близо 24ч. Пуснах малка сума и таксата на тази сума е близо 20$ от blockchain.info портфейл. Има ли някакъв вариант да ускоря потвърждението или да си върна обратно изпратеното? http://prntscr.com/hkq2x3Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 https://cointelegraph.com/news/demand-wrecks-bitcoin-infrastructure Demand Wrecks Bitcoin Infrastructure Coinbase is the #1 app in the App Store! New account registrations are disabled until Dec. 8th 15:00 CET to improve service quality & site responsiveness for existing customers. We appologize for the inconvenience! #Bitcoin В общи линии, тези които ни казват сектата биткойн, може сега да им кажем сектата се напълни и спираме временно приемане на нови членове. Скоро вица: Абе ти си в лудницата. Този от лудницата нека дойдат повече от нашата страна на оградата пък да видим тогава от коя страна на оградата е лудницата Дано поне покрай празниците мемпула се стопи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 Безкрайно съм възмутен от държанието на Владислав като представител на българското биткойн общество при гостуването на Милен Цветков тази вечер .....през цялото време увърташе, нищо не каза за ползата от биткойн........ skd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Изпуснал съм го, но ще го гледам на -1 час записа ----------------------------------------- Все едно, че нищо не казаха, а можеше и накрая да се прегърнат с Хърсев като символ на консенсус. Не виждам защо въобще беше в студиото. Но колкото повече се противопоставят на прогреса и демокрацията във финансите, толкова повече обръчът ще се затяга около тях. Това е само началото. Предстоят динамични години на развитие. Ако централизираната система бъде оставена да работи в конкуренция с децентрализираната, нека видим какъв ще е резултатът, кой как ще предпочете да си диверсифицира и разпредели ресурсите. Просто за целта държавата трябва да легализира биткойн, ако средствата и доходите са обявени, с ясен произход и се платят дължимите данъци. От там нататък всичко се счита за черен сектор - такъв, какъвто си имаме и сега в централизираната система и всеки го знае. Има си органи за тези мошеници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skd Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Просто ми стана интересно http://jpeghost.com/images/2017/12/09/Screenshot-2017-12-9TradingViewChartWidget1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted December 18, 2017 Author Report Share Posted December 18, 2017 Благодарение на Стамен, Hash.bg има вече SSL сертификат за сигурност, самия сайт е ъпдейтнат с нови възможности за потребителите... metaflute1, stamen and Sanfermin 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Благодарение на Иво metaflute1, ivcho and tinchev54 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Хорааа, поздравления за якия дизайн и новите опции за подредба и гласуване (има и други, но тепърва ще разучавам)!! Добра работа!! В началото е нужно малко време като ума ти е свикнал на едно определено повторение на команди да мине на ново и това създава дискомфорт, но като постоянстваш малко и се вижда колко повече яки неща ти дава новия дизайн! Поздрави! stamen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Как може тея в binance да имат такива безбожни такси за теглене. От битрекс прехвърлих eth за 0.002 етереум, а сега ми иска за някъв алт от сорта на 11 долара тея ненормални ли са ? Някой да знае дали винаги е било така или сега нещо не е наред ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludman Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 4 minutes ago, rippleche said: Как може тея в binance да имат такива безбожни такси за теглене. От битрекс прехвърлих eth за 0.002 етереум, а сега ми иска за някъв алт от сорта на 11 долара тея ненормални ли са ? Някой да знае дали винаги е било така или сега нещо не е наред ? Не съм ги ползвал , но съм чувал ,че техния токен ако имаш/ползваш ти правят намелние 50%! Прочети им правилата! rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Ама аз искам да прехвърля 1000 от ЕRC20 токен и ми иска 180, а той струва 7 цента, което прави 12 долара това е просто невъзможно. Сега влязох да видя и наистина е било толкова винаги. Направо нереално. Никакъв шанс. То не можеш да използваш техния токен за да withdraw-ваш. КОРЕКЦИЯ: Извинявам се ... не съм го включил. Сега видях, че наистина има опция и ще пробвам и ще пиша как е положението. Ако след време някой се интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edm Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 в балон сме официално Sashkin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashkin Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 On 12/19/2017 at 9:10 PM, edm said: в балон сме официално Причината за високите такси и този спад... еххххх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbb Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Весели празници на всички сьфорумници,много здраве и успехи с криптото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 (edited) Може ли някой да опита да ми прати 40-тина mBTC с Eclair (testnet) по LN. Отворил съм 3 ауто канала. Адрес: 2N2zmBwfHHbQ9UV5UuLLeeHUZq11eUsW4JW Инструкции: https://blog.bitrefill.com/test-instructions-lightning-on-bitrefill-ef6db8714b00 Едит: сега добавям и този от туториала. Edited December 30, 2017 by metaflute1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Благодаря, на който го е направил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashkin Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Моля пак заповядай. Да бяха и реални Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashkin Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 On 12/30/2017 at 8:17 PM, metaflute1 said: Може ли някой да опита да ми прати 40-тина mBTC с Eclair (testnet) по LN. Отворил съм 3 ауто канала. Адрес: 2N2zmBwfHHbQ9UV5UuLLeeHUZq11eUsW4JW Инструкции: https://blog.bitrefill.com/test-instructions-lightning-on-bitrefill-ef6db8714b00 Едит: сега добавям и този от туториала. До колкото разбрах това е тест на Lighting системата нали? Забелязах, че потвържденията стават буквално за минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Ончейн транзакциите за отваряне на канал са си нормални транзакции. Плащанията в канал, обаче като твоето към мен, стават за секунда. Не мога да видя кой ти е адреса ... в подробен преглед ми зарежда код, където виждам няколко адреса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 преди 21 минути, Sashkin написа: Моля пак заповядай. Да бяха и реални Момент, кое е реално ... да не си пратил истински mBTC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashkin Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Не не. Имах в предвид ако бяха истински. Нали ти дават заредиш тестови... аз 3 пъти заредих и имам над 35К$ (тестови) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashkin Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Само в експлоръра се виждат адресите. В приложението не. metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100M Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Има ли успешни трейдъри от В. Търново? Начинаещ съм в търговията с крипто валути и бих желал да се запозная с някой занимаваш се с това. Да се видим на кафе ще почерпя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100M Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Значи за повече от 2 седмица аз реално или съм много тъп или наистина още нищо не съм разбрал може и да не разбера. Искам да си купя крипто валути, а всичко е толкова тромаво и бавно, минаваш верификации само не са ме питали още какъв номер гащи нося и да се снимам с тях. Всичко е толкова анонимно, че изобщо няма начин да разберат кой купува кой продава Моля ви обяснете ми ква точно революция е тва, че не разбирам? Как точно крипто валутите ще променят света към това, че след време да не ми хакнат един чип в гъза и да ме следят къде кво правя всяка секунда??? 5hitcoin and Sundy 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted January 11, 2018 Author Report Share Posted January 11, 2018 Ако продължаваш с такъв вид поведение ще получиш бан. Достатъчно те насочиха и за борси и за криптовалути, поспри, попрочети и успокой топката. Предупреден си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts