Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Свободна тема със свободни коментари...

batibon
 Share

Recommended Posts

При сборуване обема на 44 лимит поръчки в Кракен ми дава отклонение от 0,02425904 биткойна по-малко, отколкото показва в баланса. Не, че се оплаквам, просто не ми е ясно ЗАЩО? Два пъти е смятано на Excel така, че няма грешка.
Благодаря!

Попаднах на този ап вчера случайно: https://cash.me/bitcoin

Не мога да го инсталирам, за да задоволя любопитството си, но преполагам, че е нещо като цойнбейз в пейпалска кожа, т.е. потребителите на апа обменят финанси instantly. Ако някой знае повече, нека сподели. За мен това е 3-та страна , която предоставя услуги подобно на пейпал (днешния сурогат на LN), т.е. не става за еднократно ползване, защото ако искаш да пратиш само веднъж биткойни на някой, трябва да влезеш с реална ончейн транзакция, после да пратиш парите мигновено, а получателя да излезе с реална ончейн транзакция. ... направи ми впечатление, че имат между 5 - 10  милиона потребители (само за андроид), та затова го споделям.

апп-а кърти, но го няма за EU все още, но писаха, че ще го пуснат до края на годината (може би по-скоро) нещо свързано с някакви лицензи нещо подобно беше причината

31 minutes ago, Wabi said:

В момента няма наличности при самият прозводител, след месец поне ;) Освен някъде останали бройки да намериш, което обаче става само с писане до съответни дистрибутори.

Здрасти!

Мерси за отговора! Да и аз така знам. Ами явно ще трябва да се почака, въпреки че въобще не ми се иска да си държа монетите по обменните бюра.

46 minutes ago, hjzagf4sb said:

Здрасти!

Мерси за отговора! Да и аз така знам. Ами явно ще трябва да се почака, въпреки че въобще не ми се иска да си държа монетите по обменните бюра.

Може да ползваш за момента някой друг тип cold storage - флашка (поне 2, едната да е бек ъп), на която да си качиш портфейл (примерно Jaxx) или пък там да си държиш ключовете от MEW или друг портал предлагащ създаване на портфейл :)

Преди 16 часа, hjzagf4sb написа:

Има ли откъде да си купя Nano Ledger S в България? Видях, че Rgcoins са официален дистрибутор, но няма да имат доставки до края на март.

аз имам nano s закупен от rgcoins ползвах го 1 месец, после го ресетнах, не съм доволен, чудя се дали да не го продам....

2 hours ago, vamp111 said:

аз имам nano s закупен от rgcoins ползвах го 1 месец, после го ресетнах, не съм доволен, чудя се дали да не го продам....

Защо не си доволен? Аз лично си държа BTC-то на хартия, но ми трябва главно за разни алткойнове, които hodl-вам, а да ги държа на борса или desktop Wallet не искам.

в момент в който спешно исках да си пехвърля част от BCH-а към Борса, не можах поради техническа грешка, която ми даваше!

от съпорта ми казаха, че било заради мрежата на bch, но след като изчетох и-нет-а се оказа, че проблема си е бил чистно на ledger системата

Много не знаят, но в 1broker се влиза с биткойн и се търгуват акции, метали и др. Утре Мъск изстрелва кола към Марс. Ако някой иска да удави мъката, може да пусне една дълга за всеки случай :D

• 3 weeks later...

Здр.

На някой някога случвало ли се е да му

блокират акаунта в faucethub.io????

Колко дни евентуално минават докато го отблокират????

От моя страна няма никакво действие което да

провокира подобно както са го написали Account Frozen

и затова ми е много любопитно какво става.

Та?????

Най-добре прочети правилата, мисля че имаш право само на едно ip, и някои браузери бяха забранени заради бустери като прокси. пиша го по спомен.

IP-то е само едно.

Имам подозрение, че блокирането беше от твърде

интензивното прехвърляне на монети към хъба.

Бях инсталирал 6-7 15 секундни автоматики и блокира.

Не знам дали е от това де.

Затова и питам????

Няма кой да ти каже тук.

правило номер 8 и 9 на хъба - 

If a user is found to be guilty of suspicious/malicious activity (unauthorised access, exploiting bugs or weaknesses, degrading service performance, etc.) we reserve the right to ban (block) access to the user account and repay any collected funds to original owner's accounts.

If a user is found to be using "bots", DDOS attacks or any other attempt to circumvent protections we have in place the above also applies.

та така ...

Става някакво мазало в Binance. Но хората са им били продадени монетите без тяхното съгласие за BTC и с него са купени VIA монети с цена от 0.02BTC. Аз имам малко монети в Binance, но всичко е наред. В момента уж тече разследване. Проверете си нещата, ако имате монети там :)

Edit: малко инфо - 

Здравейте, мой приятел ще ходи до Китай, има опция за поръчка на видеокарти Sapphire Nitro + RX 580 8gb, като цената е около 800лв. Някой ако се интересува, нека пише съобщение и ще дам номер да се разберем. :)

1 hour ago, NikoK said:

Здравейте, мой приятел ще ходи до Китай, има опция за поръчка на видеокарти Sapphire Nitro + RX 580 8gb, като цената е около 800лв. Някой ако се интересува, нека пише съобщение и ще дам номер да се разберем. :)

Здравей, благодаря, но ще пропусна. Има доста обяви вече на същата цена, без ходенки до Китай и тн. В случай, че картата сгъне ко прайм?

При тази цена на Етера и мечи пазар ще изкачат все повече оферти.

• 2 months later...