Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Свободна тема със свободни коментари...

batibon
 Share

Recommended Posts

Групата, която Валентин направи в телеграм е много полезна. Предполагам , че си вътре , но все пак да споделя.

Няма никакъв спам, обсъждат се интересни проекти. Всички са много отзивчиви. 

За разлика от фб групите, където всеки гледа да те храни, за това или онова.

Преди 17 часа, nandrolon написа:

Групата, която Валентин направи в телеграм е много полезна. Предполагам , че си вътре , но все пак да споделя.

Няма никакъв спам, обсъждат се интересни проекти. Всички са много отзивчиви. 

За разлика от фб групите, където всеки гледа да те храни, за това или онова.

Сподели я не съм наясно

Моля за мнение за Самурая, в сайта им ме насочва към alpha access (ранен достъп), обаче в googleplay пише че е "непубликувана версия", което за мен си е тестова. 

Въпросът ми е някой ползва ли тази версия, бъгове има ли... някакви впечатления?

Screenshot_2018-05-14-07-08-45.png

Screenshot_2018-05-14-07-13-41.png

Няма майтап, хора. Космическите сили са на наша страна. :) На 15 май започвал нов 7-годишен космически цикъл. http://www.astronews.eu/?p=7938

Очакваме обрати, открития и революционни събития в сферата на:

• Банки и финанси, собствеността и материалната сигурност и обезпеченост.
  • Активиране на първите процеси на постепенно изчезване на физическите пари, а от там и на банките, банковите карти и офиси.
  • Придобиване на повече популярност и въвеждане в действие на електронната и цифрова валута.
  • Масови сривове на банкови и платежни системи.

4 прилики на Сатоши Накамото и Батман.

- Той крие самоличността си, за да се превърне в символ, който не може да бъде убит.

- Той е наблюдател, който работи извън системата.

- Той няма суперсили освен страхотния си интелект.

- Той е милиардер.

Сега е моментът за купуване! Отново са пуснати временно регистрациите в Binance (една от най-добрите крипто борси), за хубавата новина, можете да се регистрирате чрез моя реферален линк: https://www.binance.com/?ref=12387070

Не мога да ги разбера такива хора, януари получи 10 дни за същия пост, има 5 мнения с този текст. Влиза и тъпо и упорито си пробутва рефералния номер, няма значение в коя тема е. Получава перманентен банн докато биткойн стане 1 милион долара.

На 22.05.2018 г. at 1:13, batibon написа:

Не мога да ги разбера такива хора, януари получи 10 дни за същия пост, има 5 мнения с този текст. Влиза и тъпо и упорито си пробутва рефералния номер, няма значение в коя тема е. Получава перманентен банн докато биткойн стане 1 милион долара.

Ще ти го припомня! Обещавам!

Преди да затворят крипто пазара в 1брокер, участвах за малко, но само като копирах един пич -  Bruce Lee. Заради него затвориха пазара. Имаше и други добри, но той направо ги смачка в края на миналата година. Беше следван от няколко стотин човека и всичките спечелиха. Ако някой печели много - 1брокер губят. Пича си го каза - Аз окрадох 1брокер! Въпреки всичко мисля, че никой не пострада от спечелилите и всички си взеха парите. Аз бях заложил около 0.01 BTC и увеличих хМного, но все пак не забогатях, защото сумата, с която влязох беше малка. Същият човек се пробва на няколко други пазари като Тесла и метали, но не се получи. Това, което разбрах е, че трябва да търгуваш по минути (не задължително) и самото търгуване е само интуиция и нищо друго. Единствено в началото е важен подбора на пазара - да улучиш пазар, на който предстои да има движение, т.е. информация от новини или други източници. После не мърдаш от компютъра и гледаш движенията постоянно.

и аз го следвах него, и coolhandluke и snortex и mpizpie и още няколко бях набил 2.5 бтц прибрах малък процент и затворих всичко, понеже съм си такъв все ме гони параноя

това горе дето щях да го залагам, а Гари ме отказа е с тези 2.5 бяха останали там аз бях забраил за тях, реших да ги пробвам на USD/CHN ама нещо понеже не съм търгувал форекс и бях доста разколебан реших да послушам Гари не отворих позицията и изтеглих всичко от там

В bittrex пуснаха вчера USD пазари:

USD - BTC

USD - USDT

USD - TUSD

Чудя се какво ли означава това? USDT беше нещо като крипто заместител на USD, а сега ще се търгуват един срещу друг ?%€7$$№

поредната щуротия, нещо като левкойн или криптолев, шилват ги на мишоците да се нагълтат с вода.... или на мен ми излиза постоянно в ютуб едно SWISSCOIN " да стейбъл койн" вика на рекламата, защо да се мъчиш да търгуваш биткойн в тези рискови пазари, просто си купи суискойн и то цената му само ще расте :lol: :D Тия работи отказаха половината народ да припарва до крипто, така алчността на хората пак затрива развитието на технологията/цивилизацията/еволюцията, ще си останем изгърбени маймуни взиращи се в дислплея на айфоня и ровещи в пръста със пръчка... бахти как ми се летеше с ракета из космоса....

btw битрекс уж пускат банкиране т.е. директно излизане от крипто във фиат 

USDT никога не са доказвали, че имат наличностите в кеш за които твърдят, а именно 2.5 милиарда долара. Не са минавали одит, няма да успеят и да минат. В момента се пускат заместители или направо двойки с долар, за да се минимизира ударът, който ще дойде по-късно тая година или догодина, когато се окаже, че USDT не е бекапиран дори и от 10 милиона долара ;) Предполагам постепенно ще намалят ползването на USDT (tether)в следващите месеци и който го е пуснал като идея (някой финекс беше май) ще си ги изкупи обратно и ликвидира с коментар, че вече имат USD и няма нужда от USDT. Иначе рискуват затваряне и съд, а пазарът ще рухне в Mt.Gox стил. Binance и няколко други борси, които ще тръгват, си предлагат собствен stable coin, но са с одитори , отворени сметки и т.н., тоест има прозрачност. А имат stable coin, заради регулациите, които се искат, за да се търгува директно с нормална валута.