Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Свободна тема със свободни коментари...

batibon
 Share

Recommended Posts

Прочетох статията... https://www.newsbtc.com/2018/06/24/tether-3-billion-daily-volume-76-higher-ethereum-bad-market-condition/ не помня къде четох, за да дам линк... обаче точно това бяха изтъкнали, че не е някаква одиторска или счетоводна кантора... а има и "бивш" агент на СРУ намесен... Ако докажат нормален одит, откъде идват $$$, предназначение и приходи ще се съглася, но останалото е измекярщина... че конкретно от текста одита е: дали ги има налични парите в банка (дали са бекъпнати) "concluded that billions of dollars stored in the bank accounts of Tether were verified", откъде ли идват... еми те много отдавна си бухат със свои фирми и безотчетни кинти...

Сори ако звуча параноично, обаче не може да въртиш милиярди и да си на показ, а да няма никаква конкретна информация кой, как и защо... това за мене си е голяма схема с една цел => да подрива крипто като цяло..., но искрено ми се иска да греша...!!!

Здравей те , предварително се извинявам , че пиша тук , но никъде не намерих инфо ( а и съм начинаещ).

Можете ли да ми кажете къде мога да си държа коинтите ( Без значение какви ) и да мога да си ги тегля когато поискам към Банкова сметка или карта ? 

Благодаря ВИ предварително.

• 2 weeks later...
На 11.07.2018 г. at 11:12, vamp111 написа:

DhmiTmUVMAEAxEc.jpg

Здравейте,роби на илюминатите,пионки в ръцете им.Съзирам MK-Ultra позициониране,което явно ви кефи,слагайте VR очилата и пътувайте в незнайните галактики.Лека вечер и биткойна да пребъде :D

• 2 weeks later...

С толкова широк спектър криптовалути не знам дали има онлайн портфейл. По инерция на логиката защо не потърсиш такава борса, макар  таксите са други...