Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

Попаднах на ново кранче. Направен е по-разчупено, и вместо просто да натискаш бутон на всеки час, ти се пускат разлчни кашони (дървени, тухлени, метални и т.н) от които изпадат сатошита, след като ги счупиш. В някои кашони няма нищо, така че става въпрос и за малко шанс. За регистрация не се изисква нищо друго освен wallet адрес. Отначало ти дават 50 кашона, като от тях събрах 1.70$. Кашони ти се пускат на всеки 3 часа, като отначало ти се пускат по 10.

Пускам линк тук:
https://btcsmash.io/?i=150966

 

По-здрави !

 

Link to comment
Share on other sites

43 000 сатошита за 2 часа

 

Да спомена, че лимитът на изтегляне е 3.5 милиона сатошита :) Има и майнинг опция, като там се събират кашони доста бързо. Може да си настроиш и скоростта на копане. Необходими са ти 2560 hashes за да ти пусне кашон, като най-ниската скорост ти е 15 hashes в секунда на 100%, най-бързта не посмях да изпробвам :D Ще пробвам да го оставя отворен тази вечер таба за да видя сутринта какво съм събрал.

Link to comment
Share on other sites

Интересно, като имаш повече инфо пиши пак. Аз мисля че модата на крановете ще се възвърне, тя е един вид airdrop а blockchain.info ще възобновяват точно този вид реклама на крипто, чрез airdrop-ове. Според тях, това ще привлече нови хора към сферата, които за сега не се осмеляват да рискуват фиат-а си и да участват в това понзи :)

https://www.coindesk.com/wallet-provider-blockchain-backs-airdrop-crypto-giveaways/

 

Link to comment
Share on other sites

Дано не, че ми допада доста :D Тя приказката "прекалено е хубаво, за да е истина" за такива сайтове е измислена :D Оставих го да копа на най-ниската скорост снощи и днес имах 300 кутии. От тях + снощните изкарах 120 000 сатошита. Пускат се обсолютно на случаен принцип според мен. Имаше момент в който от 12 кутии нищо не излезе, после от 4 последователни пусна. Едиствено ме притеснява, дали не харчи мн ток когато го оставя да копае през нощта и дали процесора се затруднява да работи цяла вечер. Не звучи да изпитва трудност, както при по-високите обороти, но знам ли. Работя на Dell T3500 W3530 8GB 2.8 Ghz с GTX 1050 Ti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...