AdamKadmon Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 Попаднах на ново кранче. Направен е по-разчупено, и вместо просто да натискаш бутон на всеки час, ти се пускат разлчни кашони (дървени, тухлени, метални и т.н) от които изпадат сатошита, след като ги счупиш. В някои кашони няма нищо, така че става въпрос и за малко шанс. За регистрация не се изисква нищо друго освен wallet адрес. Отначало ти дават 50 кашона, като от тях събрах 1.70$. Кашони ти се пускат на всеки 3 часа, като отначало ти се пускат по 10. Пускам линк тук:https://btcsmash.io/?i=150966 По-здрави ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted October 17, 2018 Author Report Share Posted October 17, 2018 43 000 сатошита за 2 часа Да спомена, че лимитът на изтегляне е 3.5 милиона сатошита Има и майнинг опция, като там се събират кашони доста бързо. Може да си настроиш и скоростта на копане. Необходими са ти 2560 hashes за да ти пусне кашон, като най-ниската скорост ти е 15 hashes в секунда на 100%, най-бързта не посмях да изпробвам Ще пробвам да го оставя отворен тази вечер таба за да видя сутринта какво съм събрал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Интересно, като имаш повече инфо пиши пак. Аз мисля че модата на крановете ще се възвърне, тя е един вид airdrop а blockchain.info ще възобновяват точно този вид реклама на крипто, чрез airdrop-ове. Според тях, това ще привлече нови хора към сферата, които за сега не се осмеляват да рискуват фиат-а си и да участват в това понзи https://www.coindesk.com/wallet-provider-blockchain-backs-airdrop-crypto-giveaways/ AdamKadmon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Тоя сайт ще изчезне преди да стигнеш минимума за теглене. tuzara82 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted October 18, 2018 Author Report Share Posted October 18, 2018 Дано не, че ми допада доста Тя приказката "прекалено е хубаво, за да е истина" за такива сайтове е измислена Оставих го да копа на най-ниската скорост снощи и днес имах 300 кутии. От тях + снощните изкарах 120 000 сатошита. Пускат се обсолютно на случаен принцип според мен. Имаше момент в който от 12 кутии нищо не излезе, после от 4 последователни пусна. Едиствено ме притеснява, дали не харчи мн ток когато го оставя да копае през нощта и дали процесора се затруднява да работи цяла вечер. Не звучи да изпитва трудност, както при по-високите обороти, но знам ли. Работя на Dell T3500 W3530 8GB 2.8 Ghz с GTX 1050 Ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 0.03500000 ми се вижда дооооста. Интересно ми е дали изплащат...иначе за 50 hit-a изкарах 0.00020742($1.36), което ми е някак доста щедро в сравнение с други кранчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted October 18, 2018 Author Report Share Posted October 18, 2018 И на мен ми е интересно. С това темпо ще се разбере след 32 дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts