rippleche Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Voice.com звучи много добре, но не знам как може да удържиш срещу фейсбук, все пак онея имат доста по-голям ресурс, а след като пуснат Либратa, EOS няма да има шанс колкото и пари да имат, според мен онея са unlimited от към средства. Не съм чел за Либрата кога и на колко ще я пускат, то е ясно, че децетрализация и дума да не става ама ЕОS голямо количество при малко хора и там според мен децентрализацията куца. Не мисля, че може да мине ETH пак... но ще видим де може пък рекламата им да гръмне Voice.com ще е точно като инстаграм или ще има нещо по-разлчно, което да привлече не малко хора ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 25, 2019 Author Report Share Posted June 25, 2019 Не мисля, че ще може да се измисли нещо повече от инстаграм, дори и да измислят ще го пуснат и в инстаграм. Идеята е че, voice ще плаща на потребителите си а инстраграм няма. И това няма да се случи освен ако не загубят поне 30-40% дял. Иначе срещу ФБ нямат шанс, но те се целят малко по страни. Да ли ще успеят няма значение, рекламата ще привлече интерес и хайп за EOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Има какво да се измисли покрай инстаграм... още не са се сетили. Поне се сещам за 2-3 идеи, пантетоват ги voice и инстаграма ще гледат само @ivan Ванка, не ме разбирай погрешно и аз им се кефя. Имам малко там за черни дни и аз искам да стане 40$+ Само С++ и JavaScript ли се ползва за игрите и договорите ? За Етера беше Solidity, а на ЕOS-а само тези двата ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted June 25, 2019 Author Report Share Posted June 25, 2019 В момента разработват и интегрират WASM https://webassembly.org/, с което искат да постигнат значителна по-висока скорост на изпълнение на смарт-договорите , език за web и тн... За версия 2 (сега са 1.8) трябва да бъде интегриран напълно и най вероятно с версия 2 ще пуснат и voice. https://eos.io/news/eos-virtual-machine-a-high-performance-blockchain-webassembly-interpreter/ Реално и сега е по-напред спрямо ETH, а версия ETH 2 просто трябва да има шардинг, който ще разбие веригата на няколко подвериги (10-100бр.) но пак ще остане далече от EOS 1/2. За мен ETH е пътник. Просто това Виталик, който по никакъв начин не може да бъде мъж/шев, който да управлява фондацията а е просто един умен програмист. Либрата имат ресурс/програмисти/пари и тн. да направят нещо свястно и определено биха били сериозен конкурент на EOS, но с базата си потребители просто ще го смачкат(ако не развият voice). Но пък някога те от нищото смачкаха MySpace, сега може да се случи и с тях същото и да си останат само с един ФБ да изгубят интереса към instagram. Както и да е идеята е ще има ли алт сезон, и eos ще правили хайп спрямо алтовете? Пък коя корпорация ще държи алт номер 1, ще се разбере след няколко години. Една ли две ли ще са, един или два алта ще са... rippleche 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 2, 2019 Author Report Share Posted July 2, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 10, 2019 Author Report Share Posted July 10, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 10, 2019 Author Report Share Posted July 10, 2019 а дано ама на дали, иначе на 25 трябва да тръгне eosfinex най-накрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 13, 2019 Author Report Share Posted July 13, 2019 Цялата нишка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 30, 2019 Author Report Share Posted July 30, 2019 vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 доживяхме го... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 На 25.06.2019 г. at 14:18, ivan написа: и eos ще правили хайп спрямо алтовете? Изкачат ми сигнали от тук от там, и се чудя дали да не обърна 3-4 алт скъсани торбички в EOS. За тях освен яка манипулация и скок, друго не може да се случи. Тотално мъртви са от всякъде. Какви са ти вижданията към този момент, все още ли смяташ, че ЕOS-а върви добре ? За BTC не ми се обърщат, защото са много надълбоко спрямо него, но се зачудих защо пък да не ги обърна в друг алт, за който може би има някаква надежда и също в момента е закопан колкото тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted August 19, 2019 Author Report Share Posted August 19, 2019 Ами, държа я още торбичката, трябваше на събитието 1юни да обърна ама пуста му лакомост за 2-3 пъти повече. Просто старият алт сезон много ни изкриви съзнанието. На този етап чакам лаунча на бетата на voice, ще видя как върви тогава цената спрямо бтк. Може би тогава да бягам или ще остана да чакам рекламните им кампании по тв-то и привличането на инфлуенсърите и договорите им за ползване на voice(само voice без инстаграм) и тогава да бягам. Проблема е, че ако се забавят много а бтк то отлети, трудно ще го стигат. Но тогава виждам следваща възможност и хайп. Иначе явно БНБ явно ще се помпа още, освен ако не започнат да бягат от бинансе. Зависи ако вземат БАККТ приемерно или Фиделити да предлагат EOS също е възможна голяма помпа на EOS. Иначе това което виждам в CT, блок 1 си остава единственото крипто което реално работи и развива продукти, имат хора имат пари имат структура. Смятам ги за много по-надеждни спрямо Виталик и компания. BNB не мисля че са показали каквото и да техническо развитие, кардано трон(които са едни безсмислени койни) са много по-напред, даже един qtum мисля, че е по-напред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 преди 50 минути, ivan написа: Просто старият алт сезон много ни изкриви съзнанието. Tова няма как да е по-точно казано ! Аз както и много хора след 2017 влязоха със съзнанието за стария алт сезон и лудите движения които се случваха тогава. Това си остана one time event, и съм 100% сигурен, че това повече няма да се повтори в същия мащаб. Просто беше толкова добре изиграно от старите кучета, че нямаше как да се развият нещата по-добре за тях. Година и половина по-късно още стискаме остатъци от някогашните ни "инвестиции" Благодаря за мнението ! metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 3, 2020 Author Report Share Posted July 3, 2020 https://app.voice.com/ Voice е пуснат от вчера, от начало ми беше малко странен(но не по лош начин ), днеска почва да ми допада. За сега е само за разглеждане. Май от 15 август ще разрешат регистрациите, иглежда ми, че може и да се получат нещата с него. Социалка която плаща на потребителите си за контента. Само реални акаунти. Работи бързо. Изчистена е. Изкажете мнение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 преди 18 минути, ivan написа: https://app.voice.com/ Voice е пуснат от вчера, от начало ми беше малко странен(но не по лош начин ), днеска почва да ми допада. За сега е само за разглеждане. Май от 15 август ще разрешат регистрациите, иглежда ми, че може и да се получат нещата с него. Социалка която плаща на потребителите си за контента. Само реални акаунти. Работи бързо. Изчистена е. Изкажете мнение! между Форума, Фб, ИГ, Туитър, Снапчат, ТктОК и OnlyFans как ти остава време за нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 3, 2020 Author Report Share Posted July 3, 2020 имам си торбичка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Ще се джойна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted October 9, 2020 Author Report Share Posted October 9, 2020 Значи нещо, което има идея за дефи, показва продукт който е уникален към днешна дата.... цената не мърда, a даже последно врме пада... В това число coindesk и другите се чудят как да не го отразят или как да кажат, че нещо не е ок. Йок цена на това нещо... Но да видиш картофи сушита....обещания за уникални неща... но без реален продукт.. подкрепа от всичкки медии как цената скочила... Как прогнозират още нагоре... Собствениците на борсите популяризират.... Цената - ту дъ муун. Явно трябва да има още изгърмели ...от салами и кренвирши. Колко още може да понесе пазара битконект, ицо, дефи.. явно глупаците нямат свършване.... Хубавото е че техните пари в крайна сметка май пак се обръщат във биткойни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted January 29, 2021 Report Share Posted January 29, 2021 @ivan пазиш ли си още торбата? Чисто спекулативно еос ми се струва на супер ниски нива спрямо всичко, най-малкото биха му ударили една помпа по някое време. Лично аз обмислям дали да не спекулирам малко. Предвид поредния quit на Ларимиер, още ли си фен на проекта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 29, 2021 Author Report Share Posted January 29, 2021 Пазя торбата от цена 5 пъти по висока към биткойна..., А съм влезна средно поне на 7 пъти по висока. Все си викам това е дъното ама то все имало по-надолу. Вече ми остана само надеждата уж имат 240к биткойна и да земат да купят нещо голямо или тях да купи някой голям и това да вдигне цената на еос. Иначе като технология е най добро от всички алтове, но то никой не гледа технологията само където има спайкове, които са от манипулация на борси и собственици на алта. Sven Biorg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted May 11, 2021 Author Report Share Posted May 11, 2021 В допълнение и VOICE.com август го пускат който ще генерира NFT-та от съдържанието си. Та може и торбата да се отплати в един момент, че е като камък завързан за врата в язовир Иначе в бъдеще от алтовете ще са супер централизирани и да ли ще се наложат във времето самото време ще покаже, но ще има 2-3 макс и 2-3 стейбъл койна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Biorg Posted May 12, 2021 Report Share Posted May 12, 2021 16 hours ago, ivan said: В допълнение и VOICE.com август го пускат който ще генерира NFT-та от съдържанието си. Та може и торбата да се отплати в един момент, че е като камък завързан за врата в язовир Иначе в бъдеще от алтовете ще са супер централизирани и да ли ще се наложат във времето самото време ще покаже, но ще има 2-3 макс и 2-3 стейбъл койна. Явно затова изпомпи толкова. Аз обърнах моите в btc малко по-ниско, но карай - все пак целта ми беше да си увелича стака и успях. Нека не бъдем алчни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted July 9, 2021 Author Report Share Posted July 9, 2021 Хубаво е да се види целият тред Може би ще му дойде времето най накрая.... Да ли на света му трябва централзиран алткойн който да да носи много токени от акции, бондове и тн... ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts