Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Раздел Мечти


batibon
 Share

Recommended Posts

Тази пицария  https://www.facebook.com/maimunderesvoge    организира  Благотворителен Коледен Базар - Нашите недоносени деца https://www.facebook.com/events/310269766249624/ 

Ето текста на кампанията 

Каним ви да участвате в благотворителен Коледен Базар, като всеки от вас може да бъде част от него с домашни сладкиши, печива или ръчно изработени картички. Ние от Маймун Дере предоставяме място и ви каним да се включите в подкрепа на нашата кауза, съвместно организирана с Фондация "Нашите недоносени деца" . В седмицата на Коледа от 24.12. до 30.12. по 1лв. от всяка продадена пица ще дарим към всички средства събрани от базара. Всички картички изработени от Детска Работилница на 24.12. също ще бъдат пуснати за продажба на базара. На място ще намерите кутия за събирането на средствата, като всеки сам определя стойността на това, с което ще се включи. Напомняме, че без ваше участие мащабността на събитието не би била същата! За всякакви въпроси и уточнения сме насреща! Нека бъдем голямото чудо за тези малки герои заедно! :)

 

Това е публичния адрес на пицарията    3N34vwjnbv49zfFiyRo2SLNsqcuQkdFiHE     който желае може  да дари няколко сатоши....   всички събрани средства   ще бъдат удвоени накрая от член на форума ни...

:)

 

 

щщщщ.PNG

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Равносметка...   https://www.blockchain.com/btc/address/3N34vwjnbv49zfFiyRo2SLNsqcuQkdFiHE

Трима човека сме превели сатоши - общо 0.00691892.... те са удвоени от член на форума, тоест с 0.007

Собственика на сметката е решил да си ги остави там на ходл / действително малко са събрани/ , а левовата равностойност е прибавена към  сумата отделяна за  дарение от всеки продаден продукт. Не знам дали мога да кажа сумата в лева, която  е събрана в полза за недоносените деца, но за мен за 10 дневен период  е добре.

Благодаря на всички превели средства, може да е малко, но от сърце. Благодаря и на всички прочели или изразили емоция с емотикони в тази тема, може би при друг подобен случай ще бъдат по-активни.  Благодаря и на човека който удвои събраното.

:  )) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...