Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Страхотен начин за изкарване на допълнителни биткойни

Recommended Posts

Това е  сайт  в които само трябва  да се  регистрирате и през  1  час може да ролвате и в зависимост  какво  число изтеглите печелите от 0.00000488 BTC  до 0.48840049 BTC през 1 час.Сайта плаша спечелените от вас биткойни през седмицата по веднъж.
Ето го и сайта 
http://freebitco.in/?r=409046  
Надявам се че съм ви бил полезен . :) 

Ако искате да ми подпомогнете събирането цикнете http://cur.lv/8yvml или ми пратете на  14hmRr5S59hKBRibUQviw5nUfNKzHtaodY

Преди много време, като собственик на igrach.com, подобни спам-постинги бяха изтривани, а потребителите баннати до живот :)
Една от причините да имам само аз подобни права в този форум е да не допускам подобни неща да се случват тук.

Бих искал да вярвам, че ще изкараш някакви пари от петте минути, които си инвестирал за този постинг, но ми е трудно. От снимката се вижда, че си младо момче... ако е така, има много по-добри неща, в които да си влагаш времето, повярвай ми. Иначе и на 40 като станеш, ще си си на същото ниво...

А един сърбин зарибява наред, и в сръбския, и в хърватския форум  (замислете се, сърбин да се престраши да зарибява в хърватския форум - LOL), че е написал бот, който с мартингейл от същия този сайт вадел пари...  :lol:

Аз се чудех каква била далаверата, а то - реферал!

Опитах се да му обясня някои неща за игрите с -EV очакване, мартингейл и тем подобни и обещах да го черпя една бира лично в Сърбия, ако ми докаже, че ще е напред след 1 милион врътки, той ми е обещал, че ще го направи, да видим какво ли ще снесе  :P

По принцип следва да се коригирам малко към pinbal

ако седне и напише смислено аргументирана статия - как точно, колко се печели средно и подобни, ще му я публикувам на самия сайт с неговия реферал линк

• 1 month later...

ето от мен и още начини да си печелите не само биткойн- и но и лайткойни,намекойни и още , рагледайте внимателно всички функции на сайта !    автоматично откриване на нови валути подобни на биткойн. Многовалутно-функционален уеб-сайт :) и реално работещ и изплаща печалбите редовно! :)))   ако съм Ви бил полезен , моля ! :)  1JapnhMhKpwLz1PuAegiNB77JGonW1fjMH

post-114-0-51513000-1400235914_thumb.jpg