Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Какво става с NXT


pastet89
 Share

Recommended Posts

Може ли да помоля някой като Стоко например, който следи изкъсо темата, която гони 3К страници вече, как са нещата последно време, че дойде април, а нали той беше ключовия месец, в който щяха да пускат колорд койните, асетите итн...

Дали ще ги пускат, беларусецът измамник ли се оказа и така нататък... Дали си струва сега да се инвестира, като се очаква избухване от пускането на новите функции или обратното, сега ще е epic fail-a?

Мерси предварително.

Link to comment
Share on other sites

Стоко заминава за Америка, но ще си позволя да го цитирам, че сега не е време да се инвестира в некст, дори е по-добре да се продаде всичко. Причините не мога да споделя така, като погледне тук, ще сподели и той 

Link to comment
Share on other sites

Беларусеца не е измамник, никой не е измамник от девелопарите, но понеже е може би най-децентрализираната монета организацията я няма.

Това е един проект не толко на самите технологични идей, не че няма супер технологични идей, но е по-скоро проект да опита да направи реално децентрализиран проект.

Няма водачи, няма бос, всичко е в ръцете на обществото и в момента тов общество показва, че не сме дораснали хората за децентрализираност.

В момента Nxt боледува , не са спрели да работят, има направени много модолули, но немогат да ги пуснат понеже трудно минава тестване, потвърждаване, свързване и т.н. Няма както в един централизиран проек бос дето да дава зор. Получава се уникален ефект, тези дето имат пари викат на девелопарите ще дадем още, ама дайте резултати, девелопарите почват да спорят за какво ли не, почват де се делят на групи, всеи си работи неговата част от проекта, но връзката се губи, от тук идват недоразумения и почват безкрайни спорове и дикусии.

 

В общи линии проекта върви в доста хаотичен път, но до момента няма нито един основен девелопер, който да е откраднал, да е излъгал, измамил, и т.н. Това чесно казано е доста впечатляващо, може би ще се оправят нещата, имат доста голяама вероятност да пуснат Асет Ексчейнджа до няколко седмици и тогава ще се отвори възможноста на този през който минава всичкия код, да прегледа и внедри Атомик Транзакциите, това пък ще даде възможност да се подреди и внедри дигитал сториджа, тов пък ще даде на клиент девелопарите да внедрят новите апита.:) Всичко на части би трябвало да е почти завършено, но реално няма работещ продукт.

Който се е занимавал с програмиране, знае вечния отговор от програмист когато е попитан, дали дадена задача е завършена. Програмиста винаги казва, да, почти. Поне така е в Ирлания, винаги всичко е почти завършено хаха

 

Та Nxt в момента е точно толко объркан, колкото моя пост хаха.

 

Немога да преценя какво е бъдещето, но едно е сигунро успее ли този Nxt проект значи сме готови за ползване на крипто валути и техните идей в 100% от ежедневието ни хаха :) Това е и часта дето винаги ме е привличало уникално много в Nxt, естествено и правенето на кинти по доста различен начин.

Хората в разработката имат и те точно този хъс, да направят нещо по коренно различен начин, много от тях имат по едва 200-300к коина. CFB има 1м , единия от основните девелопари е и стейк холдер, но дари огромно количество като помощ на няква болнмица или от сорта, плаща на хора да работят и т.н....

Има 3 фонда с пари маркетинг, инфраструктура и разработка. Избрани са по 5 члена да разпределят парите. За развитие има към 18м и ако се справят ще има дарения за още 20м. Имат си спорове непрекъснато в тези комисии, напускат, връщат се, спорят, и т.н. Сега търсят програмисти да им платят, но още не са намерили.

 

В общи линии това е всичко, вие си решете дали да рискувате..

Link to comment
Share on other sites

Ми аз съм по-рисков от вашето поколение и бих вкарал почти всичко вътре. Но пък миналият път Стамен като панира целия форум с филмите, че NXT може да е скам, и ще продаде всичко лично свое (другата крайност), аз се панирах и продадох 90% на около 3К сатоши точно нощта, преди да се качи за 1 ден четворно (Стамене, не ти се сърдя, просто отбелязвам). 

Така че както мъдрите хора са казали, истината е някъде по средата.

Според мен никой не може да отговори със сигурност доколко ще стане нещо в тоя хаус. Ясно е обаче, че нещо може да стане, а ако стане ще е брутално. Значи за мен това е +ЕВ инвестиция като на кон с коеф. около 20 - малък, но must bet.

Link to comment
Share on other sites

Pastet, ти май си продал всички биткойни и търсиш друг All in. Личи си паниката в теб   :D . Един съвет относно NXT. Седни няколко дни и го проучи здраво, защото колкото и да е навътре с нещата Стоко,той има друго усещане за инвестиционен риск от теб и всякаква преценка за инвестиция на база чужди впечатления е разновидност на чистия хазарт.

Link to comment
Share on other sites

Не съм ги продал, напротив, обмислям да купя още и съм от тея дето се молят за дъно от поне 300 долара...

А иначе не съм в паника, но съм в тилт, след набиване на няколко биткойна в тъпи алткойни. И да, търся си койна за следващия ол-ин, предложения са добре дошли. 

Link to comment
Share on other sites

 Да, етериум ми е в списъка на първо място. И за ралика от емуни там може да има огромно РОИ, защото няма да го има тоя елемент, дето не дават на цената да расте с повече от 10%.

П.С. те много се замотаха с това ИПО, все го отлагаха, накрая казаха, че няма да дават нова твърда дата. Моля те, ако следиш и го обяват, пиши, ще съм ти много благодарен, предполагам и другите!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...