dreamer4o Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Offtopic: Някой няма ли да обясни на Тролев, че този форум е за биткойн и да му посочи къде може да си промотира шиткойните То е ясно, че само троли и нищо смислено не пише... А от въпросите на Вамп бяга, както дявол бяга от тамян Гари and hpz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Преди 19 часа, Altov написа: Биткойнчето лека - полека краткосрочно навлиза в зоната на здрача, но си запазва все още шансовете за проба на 4400-4500, а защо не и около 5000. Очаквам някаква форма на странично движение в зоната 3700 - 4000, с постепенно увеличаващ се лек натиск надолу, докато изстинат индикаторите... Има някакво "дебнене" в момента между тълпата и манипулатора: от една страна - доста народ чака 2000-2500, от друга страна - има и чакащи за скъсен "бай" над 4100 ... Според мен - ще обръснат и едните и другите, преди манипулатора да определи главното движение. На седмична графика имаше слаб сигнал за "бай", той вече частично отработи, но все още, както казах по-горе има мегдан 4500, не е изчезнал още шанса, но постепенно натиска надолу се увеличава. Преди 20 години се запознах с форекса и великите му анализатори. Нищо ново под слънцето. Много искам да срещна един в асансьора и да го питам а сега на къде ? Нагоре или надолу !!! ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 27, 2019 Author Report Share Posted February 27, 2019 Преди 6 часа, dreamer4o написа: А от въпросите на Вамп бяга, както дявол бяга от тамян Ти какво искаш сега , да ти посоча скритите гиганти ли ? А после на кого ще ги продам, когато видиш, че вече гътват по гръб стареца и те затресе фомото ?! Нали точно на теб ще ги продам ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 27, 2019 Author Report Share Posted February 27, 2019 Ох , как пак потече ... казах аз вчера, че натиска надолу се увеличава.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Преди 1 час, Altov написа: Ти какво искаш сега , да ти посоча скритите гиганти ли ? А после на кого ще ги продам, когато видиш, че вече гътват по гръб стареца и те затресе фомото ?! Нали точно на теб ще ги продам ! поне една мозъчна клетка ми умря като го прочетох това Pistolero, Herzog and dreamer4o 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 27, 2019 Author Report Share Posted February 27, 2019 Въпреки очакваният още от вчера спад, който вече е факт, все още на по-големите графики се запазва възможността за тест на съпротивата 4250, а пробив на нея ще доведе до тест на зоната с много силна съпротива - 5000-5300. Сегашният спад го разглеждам, като "засилка за скок" към горе споменатите нива, след теста на които ще последва ... е вие си знаете ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Преди 8 часа, Altov написа: Въпреки очакваният още от вчера спад, който вече е факт, все още на по-големите графики се запазва възможността за тест на съпротивата 4250, а пробив на нея ще доведе до тест на зоната с много силна съпротива - 5000-5300. Сегашният спад го разглеждам, като "засилка за скок" към горе споменатите нива, след теста на които ще последва ... е вие си знаете ... 1. А ако последва спад под 3 какво ще кажеш... "казах Ви че ще се срине", нали? 2. Това за спящите "гиганти"... отдавна не ги гледам тея клипчета.... факт е, че когато има движения при БТК, при алтовете са много по-големи... обаче и в двете посоки... така че твоите алтове ще се обезценят много повече при спад под 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Преди 5 часа, Pistolero написа: 1. А ако последва спад под 3 какво ще кажеш... "казах Ви че ще се срине", нали? Спад под 3000 ще има, след неуспешният опит да пробие много силната зона на съпротива 5000 - 5300. Спада "под 3000" е очакван от доста народ, между другото. Не и от мен разбира се (от гледна точка на очакван вход) аз с биткойнчето въобще не работя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Преди 5 часа, Pistolero написа: 2. Това за спящите "гиганти"... отдавна не ги гледам тея клипчета.... факт е, че когато има движения при БТК, при алтовете са много по-големи... обаче и в двете посоки... така че твоите алтове ще се обезценят много повече при спад под 3 Виж сега, очевадно е, че биткойн-зомбитата, гледате на стареца, от гледна точка на трейдери, докато аз гледам на скритите гиганти, от гледна точка на инвеститор, с хоризонт напред. Ако трезво се погледне на биткойнчето, сравнено с алтовете, от гледна точка на "технология", биткойн-зомбитата трябва да се гръмнат, а цената на стареца да отиде под нивата от 2014 г. Проблема е, че Тълата е проста като цяло, вижда само това, което и "прожектират" - биткойн, биткойн, биткойн, биткойн ... 100 000, 100 000, 100 000, 1 млн., 1 млн, 1 млнн.... и т.н и т.н... Не случайно този пазар изобщо е възможен, защото има Тълпа! Ако Тълпата престане да е тълпа, а малко повече да мисли, а не да ходи натам, накъдето я водят - много неща щяха да са по различни! Аз силно вярвам в практическото бъдеще на алтовете, и съм убеден в неизбежният ценови крах на стареца! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 @Altov Хубаво е от време на време да се появява някой като теб, за да видим какви играчи има в тълпата все пак от тази тълпа може да се очаква всичко и всекиго. Би ли отговорил на следните въпроси: На колко години си? От кога четеш за крипто/биткойн/перфектните спящи гиганти? Имаш ли опит преди това с Форекс и други финансови инструменти? Каква ти е професията(какво си учил), реално какво правиш когато не пишеш във форума? Този форум го четат и други хора които не пишат и е важно да получат както качествена информация, така и различни гледни точки(дори примери за грешни гледни точки). Все пак хората се учат и от чуждият горчив опит. И още един последен въпрос, В какво се изразява децентрализацията според теб? пс. Би било добре да отговориш на горните въпроси, иначе ще трябва да ти преместя твърденията в нова тема "Предсказанията на Алтов" olivar, Гари and Herzog 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Преди 5 часа, Altov написа: Спад под 3000 ще има, след неуспешният опит да пробие много силната зона на съпротива 5000 - 5300. Спада "под 3000" е очакван от доста народ, между другото. Не и от мен разбира се (от гледна точка на очакван вход) аз с биткойнчето въобще не работя. Спад под 3000 ще има, но не го очакваш ? pegass and vamp111 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Преди 2 часа, AdamKadmon написа: Спад под 3000 ще има, но не го очакваш ? Не разбирам какво ти е чудно - ще има падане под 3000, но аз не го чакам от гледна точка на "вход", тъй като не търгувам със стареца въобще. Не виждам нито един разумен аргумент, който да ме кара да заема позиция в биткойнчето ?! Биткойн-сектантите, дефакто са върли фенове на Фиата и на тях, напомпаният със стероиди още от 2017 г старец, им трябва само като инструмент "за правене на фиат" и/ или като "убежище" в предвид престоящият крах за цялата балонизирана световна финонсова система. За това е цялата тази "бетонова стена" с която са обрадили биткойнчето (и косъм да не падне от главицата му) и яко зомбират тълпата - колко "скъпоценен" е дядото, който е вече фактически най-обикновен "фиатен дериват" , под пълен контрол на лихварската мафия, против която уж бил създаден да се бори "великият" биткойн! А иначе самата технология очевадно, че сектантите не ги интересува, защото иначе не биха погледнали напълно безпредметното биткойнче, на фона многобройните алтове от второ и трето поколение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 И като продължение на последният ми пост, да добавя: Навсякъде в момента зомбират Тълпата за това, как биткойнчето "щяло да струва" 100 хилки, 200 ... 300 хилки ... че даже и една милка! Забележете - това е най-първата и комай - единствена причина, която се изтъква като "причина за вход" - защото "толкова щяло да струва ?!!?!?!". И за подсилване на ефекта, се цитират "прогнози" на мастити "гуру", същите които 2017 и 2018 г твърдяха в прав текст, че ВТС е балон, измама, пирамида и т.н. Хайде да поразсъждаваме малко. Да предположим, че тия т.н. "китове", вече са влезли в биткойнчето, да речем на цена 3000, въпреки, че за мен би бил твърде аматьорски вход да влизаш от толкова висока начална цена и от там нататкъ да чакаш чудо! И тук идва набиващият се на очи въпрос - а защо тогава тия , уж умни китове, масово тръбят, че самите те вече са "влезли" или "вече влизат" ?! Защо? Не е ли логично, ако наистина са влезли сега, да си сидят тихичко, да тръбят, че биткойна е лайно (каквото е) и в същото време - лееека - полека, пълзящо и незабележимо да приплъзват цената нагоре, като през цялото време създават усещането в Тълпата, че "аха-аха всеки момент ще падне", а той лекичко да си пълзи. И чааак, когато се добере до поне на 2/3 от предишният връх да почнат да надуват фанфарите от всички страни на средствата за масова информация, как стареца "щял да удари 100 хилки". Да, ама не! В момента където и да отвориш тубата, ще видиш старите прогнози от 2017 г на нов глас - от 100 хилки до 1 мил. Като казваш на Тълпата, че "вече си влязал", после на кого ще продадеш ???? И идва въпроса - защо го правят ?! Риторичен въпрос! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmitkata Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 1 hour ago, Altov said: .... И идва въпроса - защо го правят ?! .... Тоя въпрос и мен ме мъчи от много време.. не само за BTC ами и за вичките криптота... SEC.. сенатски комисии.. AML / KYC .. ЕС.. нови закони .. .. какъв е тоя зор да го правят всичко това.. пък иначе "Пирамида".. "Пране на пари" .. "Престъпни схеми".. защо толкова зор да синхронизират законите а иначе официално не го приемат ... да кажеш, че е нещо масово.. не е .. една шепа народ сме дото се занимаваме с това.... значи реално няма натиски от хората за промяна на законите... П.П. .. Даже и Русия и Китай почват да пускат полижителни сигнали... П.П.П. заприличва на дрогата.. уж са против нея.... ама правят луди пари ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
umb Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Значи честно ви казвам тоя индивид Altov не го ли преместите просто няма да отворя повече тоя сайт !! Не му давайте да си пише такива простоти по ТОП темите нали все пак сайта се стреми към образователна дейност . Следя го от две години и тука премествате изказвания , банвате и правите забележки на 10 пъти по интелигентни постове от на това нещо !! Нямам против да си пише тука ама ми писна да му чета простотите всеки път като влезна че и започват някои хора да го подкрепят ,отговарят и връзват на тая простащина !! Сега го игнорирах, но то пак продължават се въртят отговори постоянно около него !!! Ще вземе си повярва и ще направи беля !! hpz, Гари, vamp111 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 преди 4 минути, umb написа: Значи честно ви казвам тоя индивид Altov не го ли преместите просто няма да отворя повече тоя сайт !! Не му давайте да си пише такива простоти по ТОП темите нали все пак сайта се стреми към образователна дейност . Следя го от две години и тука премествате изказвания , банвате и правите забележки на 10 пъти по интелигентни постове от на това нещо !! Нямам против да си пише тука ама ми писна да му чета простотите всеки път като влезна че и започват някои хора да го подкрепят ,отговарят и връзват на тая простащина !! Сега го игнорирах, но то пак продължават се въртят отговори постоянно около него !!! Ще вземе си повярва и ще направи беля !! Кое от написаното лично мнение и виждане по темата "биткойн" е "простотия" ? Кое мое изказване не е интелигентно и най-вече - не е аргументирано - "защо лично аз, считам така"?! Това форум за обмяна на мнения , виждания и размисли ли е или "партиен форум" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Преди 1 час, Shmitkata написа: защо толкова зор да синхронизират законите а иначе официално не го приемат ... Няма да приемат криптовалутата "официално", докато не бъде разработена "законова база", която да контролира криптото. Иначе си прав, че практически "една шепа" хора от цял свят, се интересуват по-интензивно и по-отблизо от криптото. Жена ми вика в прав текст: "това е измама, това е пирамида", въпреки, че и обяснявам, че глобално това е бъдещето. Според мен, "официално" ще пуснат една или няколко "държавни" криптомонети, преди да легализират криптото ... Никоя държава или група държави като ЕС, няма да си остави "магарето в калта", като легализира монети, над които няма никакъв контрол. За това биткойнчето го обгрижват сега, защото правят подготовка (до колко ще стане на практика- не е ясно) да му наденат окончателно хомота на централизацията. Лайтинг-нетуърка ще помогне в тази посока. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Този Алтов сега влиза и в моя игнор лист. Само не знам админите какво чакат! @batibon Тука не е детска градина за подрастващи. Не отговори на нито един въпрос - възраст, опит и кои са тези алтове. Само спами с 1 тон глупости, без да се съобразява с никого. Като безсмислено радио, само че глупаво, дразнещо смущение. Относно цената. Аз вече купих с половината заделен капитал. По лично наблюдение хората дето си имат хабер тук твърдят, че падане не е възможно, масата очаква под 3, под 2... Ако всичко мине както последните N пъти, цената рязко ще се покачи, масата це купи на 5-6к, след което ще има дълбока корекция. Поне според мен това е най-вероятното. Ако погледнем 2014, нещата се повтарят. Ако се повторят напълно, както до момента става, още 2-3 месеца ще сме в този рейндж, но спад под 3к няма да има. От друга страна твърде много хора започнаха да гледат глобалната капитализация и да "анализират" по нея. Това означава, че няма да спадне скоро както всички очакват. Аз бях заделил X пари след последната покупка края на миналата година. 1/2 вече вкарах на 3880 (закъснях от много ангажименти за 3400 и ме доядя да купя на 3650). 1/2 пазя за спад под 3к. Но вече сериозно обмислям за 1/4 на 3,2к и 1/4 под <= 2,8к. Това не са цени за BTC за този период. В дъното под глобалния тренд сме. Всеки купен коин в момента е на далавера. Забравих да поясня. Ние сега сме 2015! 2013-14 идеално отговарят на 2017-2018. Т.е.: 1. От една страна има достатъчно време да се мисли до септеври ако има ново пропадане. Но реално април-юни ще е преходният на обръщане. 2. От друга обемите стряскащо взеха да се покачват. Висок обем - висока цена! dreamer4o 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 Преди 5 часа, hpz написа: Не отговори на нито един въпрос - възраст, опит и кои са тези алтове. Само спами с 1 тон глупости, без да се съобразява с никого. Тук да не е подразделение на ДАНС, че ще ти отговарям на въпросите? Даже и пред Данс имам право да НЕ отговарям. Къде се намираш ти бе, момче, че заповеднически ще ми казваш "да ти отговарям"! "Глупости" говоря за теб, и може би за още 3--4-ма, аза останалите, които само четат, може и да не са "глупости". Защо си убеден, че всички са длъжни да споделят твоята гледна точка, като "единствена и правилна" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 Преди 5 часа, hpz написа: Относно цената. Аз вече купих с половината заделен капитал. Хубаво, ама защо приканваш и другите да го правят ? Не би ли било по-разумно "да си мълчиш", и да им продадеш тогава, когато те ще купуват, вместо сега да влизат, заедно с теб? Дали не искаш да ги "обуеш"? п.п. ако дедото направи +20%, алтовете ще направят най-малко по +50%! Alexleo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 Преди 5 часа, hpz написа: По лично наблюдение хората дето си имат хабер тук твърдят, че падане не е възможно, масата очаква под 3, под 2... Ако всичко мине както последните N пъти, цената рязко ще се покачи, масата це купи на 5-6к, след което ще има дълбока корекция. Поне според мен това е най-вероятното. Падане ще има под 3000, обаче както в предишни постове казвах, първо ще обуят тези, дето сега чакат 2500, като им създадат "фомо", пробивайки съпротивата 4250 ... може и да "почукат" на 5000, фомото ще сработи и ще ги занулят (ако са с рамо) затвраяйки ги брутално под 3000. Това е схемата на манипулатора. А който иска да трейдва, а не да инвестира, за него Цената няма значение, а в същото време обективно погледнато - все още НЕ е дошъл момента за "сигурен вход" в пазара като цяло, т.е. пазара НЕ е обърнал! Ако вЕрваш в легендата за "100-те хилки", няма значение дали ще влезеш в "плаващите пясъци" сега или на "твърда почва", когато тренда реално обърне и има силно подтвърждение ... а такова все още НЯМА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexleo Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 преди 39 минути, Altov написа: Хубаво, ама защо приканваш и другите да го правят ? Не би ли било по-разумно "да си мълчиш", и да им продадеш тогава, когато те ще купуват, вместо сега да влизат, заедно с теб? Дали не искаш да ги "обуеш"? п.п. ако дедото направи +20%, алтовете ще направят най-малко по +50%! Много правилно...всеки иска да обуе някого.. а за алтовете, и аз ги чакам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altov Posted March 1, 2019 Author Report Share Posted March 1, 2019 Преди 6 часа, hpz написа: Забравих да поясня. Ние сега сме 2015! 2013-14 идеално отговарят на 2017-2018. Т.е.: 1. От една страна има достатъчно време да се мисли до септеври ако има ново пропадане. Но реално април-юни ще е преходният на обръщане. 2. От друга обемите стряскащо взеха да се покачват. Висок обем - висока цена! Абе спрете с тая "2015 г", че чак ми е смешно, бееее ! Слушай малко бе, момче, размърдай гънките на мозъчето си: от 2018 година публично се разтягат тия "сравнениния" с 2015 г, навсякъде в интернет. Как мислиш (ако мислиш де), защо така "безплатно" дават акъл на Тълпата, защо така "безплатно" "открехват" тълпата на "великите тайни на пазара и неговата цикличност"? Замисли се заащо го правят? Ако ВСИЧКИ очакват "повторание на 2015 г", как и по какъв начин ще се случи то, как? Чувал ли си за теорията, че една Система работи само и единствено ако "НЕ я наблюдаваш" и/ или ако "НЕ знаеш как работи". В момента в който Масата започва "да наблюдава Системата", "да очаква нейното сработване", то тя НЕ сработва. НЕ проектирайте машинално "минали събития" върху очаквани бъдещи - няма да има повторение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegass Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Моля ви някой да го блокира тоя, защото сериозно обмислям да преустановя посещението си в тоя сайт. hpz and Гари 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 преди 53 минути, Altov написа: Абе спрете с тая "2015 г", че чак ми е смешно, бееее ! Слушай малко бе, момче, размърдай гънките на мозъчето си: от 2018 година публично се разтягат тия "сравнениния" с 2015 г, навсякъде в интернет. Как мислиш (ако мислиш де), защо така "безплатно" дават акъл на Тълпата, защо така "безплатно" "открехват" тълпата на "великите тайни на пазара и неговата цикличност"? Замисли се заащо го правят? Ако ВСИЧКИ очакват "повторание на 2015 г", как и по какъв начин ще се случи то, как? Чувал ли си за теорията, че една Система работи само и единствено ако "НЕ я наблюдаваш" и/ или ако "НЕ знаеш как работи". В момента в който Масата започва "да наблюдава Системата", "да очаква нейното сработване", то тя НЕ сработва. НЕ проектирайте машинално "минали събития" върху очаквани бъдещи - няма да има повторение единственото смислено мнение от теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts